دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!![]()
دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!![]()
باید یکمی صبر کنی . بعد که مرده راه افتاد آروم بری پشتش و یکمی که نزدیک شدی دکمه ی SHift رو نگه داری . بعد آروم آروم نزدیک بشو و خودش یه چیزی بر میداره و یارو نمیفهمه .
Thanks A lot my dear friend.باید یکمی صبر کنی . بعد که مرده راه افتاد آروم بری پشتش و یکمی که نزدیک شدی دکمه ی SHift رو نگه داری . بعد آروم آروم نزدیک بشو و خودش یه چیزی بر میداره و یارو نمیفهمه .
i appreciate your help.
از پله ها برو پاییندوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!
باید پیداش کنی و بزنی تا بمیره
مگه پیدا کردنیه؟؟؟
آخه رفته رو تراسو داره منو تماشا می کنه. رنگشم زرده که فک کنم اگه دشمن بود باید قرمز میشد.
بعدشم من کل اون محوطه ی مسخره و گز کردم المعلم که سهله دیگه کم کم داشتم خودمم گم
میکردم....
بابا مرحله آخر مگه تو اون باغه نیست باید بری دنبالش بزنی دیگه اینم کاری داره
رو تراس چیه پایینه باهات مبارزه میکنه آخرشم میکشی اون تیکه بهشتی کشف میشه والسلام ...
دوستان می شه بگید با کدوم دکمه کیف قاپی می کرد ؟ من فراموش کردم .
باید F رو بزنیم ، نزدیکشون بشیم و بعد کدوم دکمه رو بزنیم ؟
بستگی به تنظیمات کیبوردت داره....
حالت دیفالت برا همه یکیه دیگه این از اون حرفا بودبستگی به تنظیمات کیبوردت داره....
دوستان خواهشا قبلاز سوال سرچ کنین بد نیست یه دونه کیف زنی سرچ کنی 50 مورد کمک پیدا میکنی اینجادوستان می شه بگید با کدوم دکمه کیف قاپی می کرد ؟ من فراموش کردم .
باید F رو بزنیم ، نزدیکشون بشیم و بعد کدوم دکمه رو بزنیم ؟
f رو بزن روش قفل کنه شیفت رو بگیر از عقب بهش نزدیک شو
Last edited by Mist; 20-08-2008 at 20:10.
بچه ها یه سوال :
هدفهایی که در بازی باید کشته بشن رو نمیشه یه جوری کشت که کسی نفهمه ( خیلی بی سروصدا ) ..؟(مثه هیتمن)
یه سواله دیگه اینکه ( فیلمای وسط بازی رو اصلا نمیشه قطع کرد ؟ )
راستی پچی چیزی نیومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)