تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 312 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حالا دیگه فرکانسای منو مسخره میکنی؟! همین صدای بوق میدونی چند هزار تومنه؟
    هوآکسز جان من این فرکانسا رو چند وقت گوش می دادم ولی مثل اینکه برای من برعکس عمل می کرد . شب اول که مال چاکرای اول رو گوش دادم تو خواب احساسات شهوانی به من دست داده بود در صورتی که اصلا همچین افکاری هم نداشتم . شب دوم هم چاکرای دوم رو گوش دادم فرداش بدنم کوفته بود نمی دونم . چطوری بود که من اونطور شدم شاید مشکل از من بود . کار خاصی باید انجام می دادم ؟؟؟ من فقط گذاشتم رو گوشم و خوابیدم . همین.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها یه مدت یه پروژه ای تو سایت ارواح راه افتاده بود که منتفی شد می خواستم ببینم کسی می تونه کمک کنه ادامش بدیم ؟ بدین صورت بود : یه دستگاه عینک مانند بود که روی چشم میذاشتیم . این عینک دارای دو Led بود که روی دو تا چشم قرار می گرفت البته با فاصله بعد شروع می کرد به خاموش و روشن شدن . حالا کسی که خواب می دید تو خواب یه حالتی مثل رعد و برق و چیزی مثل روشن و خاموش شدن می دید ولی یه مساله ای که داشت این بود که نتونستیم کاری کنیم که وقتی چشم در خواب شروع به حرکت کرد شروع به روشن و خاموش شدن بکنه . چون همه می دونیم که وقتی شخصی خواب می بینه چشماش تو خواب حرکت می کنه . اگه کسی می تونه سنسوری یا چیزی معرفی کنه برای تشخیص این حرکت به راحتی میشه ساخت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هوآکسز جان من این فرکانسا رو چند وقت گوش می دادم ولی مثل اینکه برای من برعکس عمل می کرد . شب اول که مال چاکرای اول رو گوش دادم تو خواب احساسات شهوانی به من دست داده بود در صورتی که اصلا همچین افکاری هم نداشتم . شب دوم هم چاکرای دوم رو گوش دادم فرداش بدنم کوفته بود نمی دونم . چطوری بود که من اونطور شدم شاید مشکل از من بود . کار خاصی باید انجام می دادم ؟؟؟ من فقط گذاشتم رو گوشم و خوابیدم . همین.
    گوش دادنش شرایط داره ، توی همون پست که لینکارو دادم ، فک کنم لینک روش استفادشم نوشتم

در ضمن ، نباید وقتی خوابی گوش بدی ، توی همون شرایطش نوشته ، برو بخون ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من بعد از کنکورم میام اینجا تا یه چیزی یاد بگیرم... هیچکس حاضره بعدش به من کمک کنه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Shahin King Man Hanooz In Tapik Ro Nakhoondam Chon Aval Commentaro Mikhoonam. Va Commente Shomaro Didam, Be Nazaram Manteghi Oomad. Mishe Beporsam Kolan Dar Che Morede? Chon Hanoozam Mael Be Khoondanesh Nistam, Be ghole Khodet Be andazeye Kafi Hale Doremoon Hast. lol.
    Ty
    Navid

quote=Shahin king;95971]سلام
    عزيز جان اين تفكرات رو حالا چه علمي چه خرافه رو نريز تو مخ بچه ها . ما خودمون هزار و يك گرفتاري داريم . كه مثل يه هاله همراهمونه .
    يه هاله هم داريم اون هم رحمت خداست كه هميشه نگهدار ماست .
    اين برنامه ها ماله اون دسته از افراده كه بي خيال همه چيز شدن .
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
    يه تاپيكه جادوگري هم راه افتاده كه دوستان هر تخيلي كه تو دوران كودكي داشتن رو مي نويسن . واقعا هم قدرت تخيل بالايي دارن بعضي از اين دوستان :shock:
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
    اگه اين مطالب فقط جنبه آگاهي داره و تشويق به انجام اين اعمال نميكنه .من از فردا آموزشه ساخت بمب رو ميزارم :shock: :shock: :shock:

قربانت : شاهين كينگ[/quote]

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Shahin King Man Hanooz In Tapik Ro Nakhoondam Chon Aval Commentaro Mikhoonam. Va Commente Shomaro Didam, Be Nazaram Manteghi Oomad. Mishe Beporsam Kolan Dar Che Morede? Chon Hanoozam Mael Be Khoondanesh Nistam, Be ghole Khodet Be andazeye Kafi Hale Doremoon Hast. lol.
    Ty
    Navid

quote=Shahin king;95971]سلام
    عزيز جان اين تفكرات رو حالا چه علمي چه خرافه رو نريز تو مخ بچه ها . ما خودمون هزار و يك گرفتاري داريم . كه مثل يه هاله همراهمونه .
    يه هاله هم داريم اون هم رحمت خداست كه هميشه نگهدار ماست .
    اين برنامه ها ماله اون دسته از افراده كه بي خيال همه چيز شدن .
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
    يه تاپيكه جادوگري هم راه افتاده كه دوستان هر تخيلي كه تو دوران كودكي داشتن رو مي نويسن . واقعا هم قدرت تخيل بالايي دارن بعضي از اين دوستان :shock:
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
    اگه اين مطالب فقط جنبه آگاهي داره و تشويق به انجام اين اعمال نميكنه .من از فردا آموزشه ساخت بمب رو ميزارم :shock: :shock: :shock:

قربانت : شاهين كينگ
    [/QUOTE]
    عذر می خوام ها ، یعنی شما الان خواستی ابراز وجود بکنی ؟ یعنی شما هم هستی ؟ همه متوجه شدن بفرمایید .
    این بحثا در مورد قبول داشتن یا نداشتن متافیزیک بارها انجام شده و به هیچ جایی نرسیده . به نظر من که خودم از پر و پا قرص های تکنولوژی و متافیزیک هستم ، اگه این علم در کنار علوم دیگر استفاده ی سالم ازش بشه میشه یه ابزار الهی و گرنه خب شیطان هم می تونه طی الارض کنه ، تو خواب دیگران بیاد ، تله پاتی کنه . اینا رو که شیطان می تونه بعد ما نتونیم .
    خیلی خوش اومدین و از اینکه ابراز وجود کردین ممنونیم . برای دیدن بحثای رد و تایید متافیزیک به صفحات قبل مراجعه کنید .
    واقعا یه سری خیلی عجیب انسان رو عصبی می کنن.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در ضمن نوید خان ، اسم کاربری جالبی دارین . کاملا با اخلاقیاتتون جور در آمده

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من بعد از کنکورم میام اینجا تا یه چیزی یاد بگیرم... هیچکس حاضره بعدش به من کمک کنه؟!
    مرتضی خان ، تا اینجا که همه ی دوستان به بنده لطف و کمک کردن ، شما هم انشالله در کنکور رتبه ی عالی بیار بعدش اینجا بیا ، مسلما هر کس هر کاری از دستش بر بیاد انجام میده .
    با آرزوی موفقیت ، امیدوارم سد کنکور رو با نیروی اقتدار متلاشی کنید . ان شاء الله

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

منم كنكور دارم ;-)
    بد نيست از تكنيك هاي متافيزيك براي شكستن سد پيشرفت (كنكور) استفاده كنيم :-)

خيلي ها با سهميه قبول ميشن خوب ما هم با سهميه متافيزيك قبول ميشيم ;-)

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان ميشه يه روش برونفكني كپسولي معرفي كنين؟
    تمرین بیشتر کپسولی ترین روشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •