سلام
نرم افزار آپدیت در ویستا اجرا نمیشد، پدرم در اومد تا نکته فنی اش را فهمیدم. اگر سرچی بکنید تعداد بسیاری کاربر با این مشکل روبرو هستند. خلاصه آپدیت شد.
سلام
نرم افزار آپدیت در ویستا اجرا نمیشد، پدرم در اومد تا نکته فنی اش را فهمیدم. اگر سرچی بکنید تعداد بسیاری کاربر با این مشکل روبرو هستند. خلاصه آپدیت شد.
Last edited by dubairan; 03-10-2007 at 10:30.
آره سریعتر شده
خسته نباشی. وقت زیادی گذاشتی.
حالا چرا اینطوری با سیستم آپگرید کن.
دوستان یک خبر خوش و با حال..به لینک زیر بروید تا ببینید!!!من حسابی منتظر هستم ببینم کی نسخه کرک شده میاد!!!
http://www.allaboutsymbian.com/software/item/NTorch_Pro_for_Nokia_5700.php
اوکی !
پس نرم افزار فلش برای روشن ماندن چراغ 5700 هم اومد.
هنوز بر صندلی انتظار به خاطر نرم افزارهای سیمبین 9.2 نشسته ایم.
Last edited by G G Game; 03-10-2007 at 12:01.
Dj جان ممنون از راهنمایی آپگرید !
همچنین تشکر از عکسهایی که
RapB0y]
از مراحل آپدیت گذاشتین.
ما هم منتظریم
قابلی نداشت
ذکات علم آموختن آن است
میخوام شفاف سازی کنم!!برید کنار شفاف نشید!!!
من فریم ویر جدید رو اپدیت کردم!!!
نتایج این اپدیت رو یه سمع و نظر شما عزیزانم میرسانم!!!
1.وجود نرم افزار organizer!!من نمیدونم کسانی که دینشون اسلام نیست این نرم افزار چه بدردشون میخوره!من اپدیتم رو از بخش اروپای سایت نوکیا گرفتم پس با این حساب این نرم افزار برای همه حتی اروپاییهای غیر مسلمان هم هست!!!!2.نویز دوربین رو به مقدار اندکی ماهش دادن!!البته یادتون نره برای ان70 که مال 3 سال پیش هنوز فریم ویر جدید میاد پس برای 5700 هم ممکنه 10 فریم ویر دیگه بیاد!!!3.باگهای ورژن قبلی از جمله کند بودن مسیجینگ و اشکال در گالری برای ایجاد یک نیوفولدر حل شده اند!!سرعت گوشی در صورتی که رم پر باشه و گوشی رو خاموش کنی و سپس روشن کنی بیشتر شده!!مشکل ریست معلوم نیست حل شده یا نه!!من اخرین ریستم مربوط به 1 ماه پیش هست!!!!!!اصلا به نظر من نیازی به رفع مشکل ریست نیست!!به نظر من اون اصلا مشکل نبود که بخواد حل بشه!!!!!!!به طور کلی با این فریم ویر جدید گوشی 5700 مطمئنا لقب بی عیب ترین گوشی بازار رو که سیمبین هم داره به خودش اختصاص میده!!!!باز هم میگم درور بر دیال اپ!!!!!!
بچه ها من امشب میخوام با ایرانسل 5700 ام رو آپدیت کنم ، میخوام بدونم میشه با خود 5700 که کانکت میشم
آپدیتش کنم یا اینکه باید یه گوشیه دیگه هم داشته باشم ؟
البته گوشی رو به pc وصل میکنم که سرعتم هم 10 تا 11 کیلوبایت بر ثانیه است . نظر شما چیه ؟ آیا میشه ؟
به نظر خودم که نمیشه چون یه بار دایال آپ امتحان کردم ، موقعی که شروع میکنه به دانلود کردن اتوماتیک از حالت
PC suite دیس کانکت میشه ! آیا روشی هست که با خود گوشیم آپدیت کنم ؟
Last edited by Ebrahim202003; 03-10-2007 at 14:42.
آره برو تو سایتی که بچه ها لینکشو برای دانلود نوکیا آپدیتر داده بودند اونجا یه لینک هست update over-the-airبعد خود سایت نوکیا راهنمایی میکنه تا مرحله آخر دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)