پلیس +10 نمی دونست من مشمول هستم یا نه
بهترین راهش اینه از نظام وظیفه (میدان سپاه) بپرسی![]()
پلیس +10 نمی دونست من مشمول هستم یا نه
بهترین راهش اینه از نظام وظیفه (میدان سپاه) بپرسی![]()
ببخشید من متولد فرورین 71 هستم الان دفترچه گرفتم پشت کنم می خواستم بدونم تقریبا کی اعزام می شم
2 ماه دیگه دفترچه پست کنم به 24 ماهه می خورم یا همون 18 ماست
دوست عزیز هنوز هیچ طرح یا قانونی واسه افزایش خدمت سربازی نیومده، این یه شایعه است که همه میگن از سال 90 خدمت میشه 24 ماه
هنوز هیچ چیزی معلوم نیست و من به شخصه فکر نمیکنم خدمت افزایش پیدا کنه
در هر صورت شما اگر 2 ماه دیگه پست کنی سال 90 اعزام میشی
یه سوال مبتدیانه :
منم چشم هم آستیکماته و هم دور بین. واسه معافی اینا رو باهم جمع میکنن یا فقط آستیگمات رو در نظر میگیرن (آخه آستیگماتش بیشتره)
سلام به همه دوستان
یکی از دوستان من که متولد 68/6/12 می باشد،در کنکور 86 در کارشناسی دانشگاه پیام نور قوچان قبول شد،و در تاریخ 87/1/21
انصراف داد و در کاردانی شهرسازی مشهد درسشو خوند،و 88/11/30 فارغ التحصیل شد.89/5/30 دفترچه پست کرد،حالا که برگ سبزش اومده،تاریخ اعزامش 89/8/1 و سه ماه اضافه خدمت خورده!کسی می دونه آیا قانونش همینه یا اشتباه شده؟میشه کاری کرد؟از نظام وظیفه مشهد و پلیس +10 که هیچ جوابی نگرفت،تا اونجایی که من میدونم میشه انصراف داد و در یه رشته دیگه ادامه تحصیل داد ولی نمیدونم چرا این دوستم اضافه خدمت خورده...
یه سوال دیگه اینکه این دوستم اگه در دوره کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی (کنکورش برج 10) قبول بشه میتونه درسشو ادامه بده بعد بقیه خدمتشو بره؟الان رو برگ سبزش نوشتن فقط بعد از خدمت میتونه ادامه تحصیل بده...که فکر کنم دلیلش غیبتی که براش خورده...
سلام دوستان؛
آقا یه سوال ! من به خاطر سربازی پدرم تونستم 15 ماه کسری بگیرم ! ( یک دهنی ازم سرویس شد که نگو! ). حالا می خوام
ببینم اگه بتونم اون سه ماه باقی مونده رو هم با بسیج کسر کنم بازم باید برم آموزشی یا اینکه معاف کامل میشم !؟
در ضمن فعلا هم دانشجوام تا یک سال دیگه ...
اقا بریم سربازی تا مردبشین![]()
نميدونم چرا اينقد از اين جمله بدم اومده .. همه هم همينو ميگن مگه الان ما زنيم18 ماه وقت ادم به بدترين شكل تلف ميشه اونوق يك سري ميگن بريد مرد ميشيد
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
بزرگترين سرمايه ما جوونا كه وقتمونه رو ازمون ميگيرن كه چي اخه .....
پست اول همین تاپیک توضیح داده شده...
دفترچه رو باید 1 ماه قبل از اتمام فرجه 6 ماهه میفرستاد.
غیبت درسته و نمیتونه دانشگاه بره...
2 ماه آموزشی اجباری هست مگر برای کسانی که معافیت پزشکی میگیرن
موفق باشید
پس چطوریه که من یکی از دوستام که پدرش بیشتر از 30 ماه داشت معاف کامل شد ؟!2 ماه آموزشی اجباری هست مگر برای کسانی که معافیت پزشکی میگیرن
تازه از بسیج و مسیج اینا هم اصلا استفاده نکرد ! کارت پایان خدمتشم چند هفته بعد اومد در خونشون ! خودم دیدمش ! آموزشی هم نرفت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)