تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 616 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

پلیس +10 از کجا میدونه؟
    هنوز هیچ چیزی معلوم نیست

پلیس +10 نمی دونست من مشمول هستم یا نه

بهترین راهش اینه از نظام وظیفه (میدان سپاه) بپرسی

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید من متولد فرورین 71 هستم الان دفترچه گرفتم پشت کنم می خواستم بدونم تقریبا کی اعزام می شم
    2 ماه دیگه دفترچه پست کنم به 24 ماهه می خورم یا همون 18 ماست

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ببخشید من متولد فرورین 71 هستم الان دفترچه گرفتم پشت کنم می خواستم بدونم تقریبا کی اعزام می شم
    2 ماه دیگه دفترچه پست کنم به 24 ماهه می خورم یا همون 18 ماست
    دوست عزیز هنوز هیچ طرح یا قانونی واسه افزایش خدمت سربازی نیومده، این یه شایعه است که همه میگن از سال 90 خدمت میشه 24 ماه
    هنوز هیچ چیزی معلوم نیست و من به شخصه فکر نمیکنم خدمت افزایش پیدا کنه
    در هر صورت شما اگر 2 ماه دیگه پست کنی سال 90 اعزام میشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

یه سوال مبتدیانه :

منم چشم هم آستیکماته و هم دور بین . واسه معافی اینا رو باهم جمع میکنن یا فقط آستیگمات رو در نظر میگیرن (آخه آستیگماتش بیشتره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یکی از دوستان من که متولد 68/6/12 می باشد،در کنکور 86 در کارشناسی دانشگاه پیام نور قوچان قبول شد،و در تاریخ 87/1/21
    انصراف داد و در کاردانی شهرسازی مشهد درسشو خوند،و 88/11/30 فارغ التحصیل شد.89/5/30 دفترچه پست کرد،حالا که برگ سبزش اومده،تاریخ اعزامش 89/8/1 و سه ماه اضافه خدمت خورده!کسی می دونه آیا قانونش همینه یا اشتباه شده؟میشه کاری کرد؟از نظام وظیفه مشهد و پلیس +10 که هیچ جوابی نگرفت،تا اونجایی که من میدونم میشه انصراف داد و در یه رشته دیگه ادامه تحصیل داد ولی نمیدونم چرا این دوستم اضافه خدمت خورده...
    یه سوال دیگه اینکه این دوستم اگه در دوره کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی (کنکورش برج 10) قبول بشه میتونه درسشو ادامه بده بعد بقیه خدمتشو بره؟الان رو برگ سبزش نوشتن فقط بعد از خدمت میتونه ادامه تحصیل بده...که فکر کنم دلیلش غیبتی که براش خورده...

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان؛
    آقا یه سوال ! من به خاطر سربازی پدرم تونستم 15 ماه کسری بگیرم ! ( یک دهنی ازم سرویس شد که نگو! ). حالا می خوام
    ببینم اگه بتونم اون سه ماه باقی مونده رو هم با بسیج کسر کنم بازم باید برم آموزشی یا اینکه معاف کامل میشم !؟
    در ضمن فعلا هم دانشجوام تا یک سال دیگه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اقا بریم سربازی تا مردبشین

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

اقا بریم سربازی تا مردبشین
    نميدونم چرا اينقد از اين جمله بدم اومده .. همه هم همينو ميگن مگه الان ما زنيم 18 ماه وقت ادم به بدترين شكل تلف ميشه اونوق يك سري ميگن بريد مرد ميشيد

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

بزرگترين سرمايه ما جوونا كه وقتمونه رو ازمون ميگيرن كه چي اخه .....

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یه سوال مبتدیانه :

منم چشم هم آستیکماته و هم دور بین . واسه معافی اینا رو باهم جمع میکنن یا فقط آستیگمات رو در نظر میگیرن (آخه آستیگماتش بیشتره)
    پست اول همین تاپیک توضیح داده شده...

سلام به همه دوستان
    یکی از دوستان من که متولد 68/6/12 می باشد،در کنکور 86 در کارشناسی دانشگاه پیام نور قوچان قبول شد،و در تاریخ 87/1/21
    انصراف داد و در کاردانی شهرسازی مشهد درسشو خوند،و 88/11/30 فارغ التحصیل شد.89/5/30 دفترچه پست کرد،حالا که برگ سبزش اومده،تاریخ اعزامش 89/8/1 و سه ماه اضافه خدمت خورده!کسی می دونه آیا قانونش همینه یا اشتباه شده؟میشه کاری کرد؟از نظام وظیفه مشهد و پلیس +10 که هیچ جوابی نگرفت،تا اونجایی که من میدونم میشه انصراف داد و در یه رشته دیگه ادامه تحصیل داد ولی نمیدونم چرا این دوستم اضافه خدمت خورده...
    یه سوال دیگه اینکه این دوستم اگه در دوره کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی (کنکورش برج 10) قبول بشه میتونه درسشو ادامه بده بعد بقیه خدمتشو بره؟الان رو برگ سبزش نوشتن فقط بعد از خدمت میتونه ادامه تحصیل بده...که فکر کنم دلیلش غیبتی که براش خورده...
    دفترچه رو باید 1 ماه قبل از اتمام فرجه 6 ماهه میفرستاد.
    غیبت درسته و نمیتونه دانشگاه بره...

سلام دوستان؛
    آقا یه سوال ! من به خاطر سربازی پدرم تونستم 15 ماه کسری بگیرم ! ( یک دهنی ازم سرویس شد که نگو! ). حالا می خوام
    ببینم اگه بتونم اون سه ماه باقی مونده رو هم با بسیج کسر کنم بازم باید برم آموزشی یا اینکه معاف کامل میشم !؟
    در ضمن فعلا هم دانشجوام تا یک سال دیگه ...

2 ماه آموزشی اجباری هست مگر برای کسانی که معافیت پزشکی میگیرن

موفق باشید

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

2 ماه آموزشی اجباری هست مگر برای کسانی که معافیت پزشکی میگیرن
    پس چطوریه که من یکی از دوستام که پدرش بیشتر از 30 ماه داشت معاف کامل شد ؟!
    تازه از بسیج و مسیج اینا هم اصلا استفاده نکرد ! کارت پایان خدمتشم چند هفته بعد اومد در خونشون ! خودم دیدمش ! آموزشی هم نرفت !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •