دوستان دیشب برای منم حساب شده و هر چی تو شبانه دانلود کردم رو حساب کردند. و از حجمم کم شده
دوستان دیشب برای منم حساب شده و هر چی تو شبانه دانلود کردم رو حساب کردند. و از حجمم کم شده
دوستان برید سایت خبر انلاین ببینید در مورد انتقال سرویس نامحدود تهرانی ها به محدود چی نوشته. تو سایت مخابرات تهران هم برید بنر زده طرح شگفت انگیز.
سرویس 10 مگ با ترافیک رایگان! بعد خون تهرانی ها انگار از همه مردم ایران قرمزتره![]()
شرکتی که نت نامحدود نداشته باشه بدرد نمیخوره کلا وقتی پای نت میشنی باید خیالت راحت باشه نت مخابرات کلا فقط استرس بهت وارد میکنه از ترس اینکه ترافیکت نکنه میترسی استفاده کنی شبانه هم که سرعتی وجود نداره کلا در یکماه 2-3 روز نت مخابرات خوبه بقیه روزها یا سرعت نداره یا قطعه یا قطع و وصله یا روشن خاموش باید کنی یا رنج ایپی میگیری که هیچ سایتی باز نمیشه
ظاهرا که بدون خاموش کردن مودم ترافیک رایگانه. کسی تست کرده؟
خب خودم تست کردم. بله هنوز بدون خاموش کردن مودم رایگان حساب میشه ترافیک. فقط خاموش روشن که کردم سرعتم اسمی شد :/
انگار دیشب مشکل پیدا کرده مخابرات از همه حجم کم کرده. امشب حل شده مثل اینکه.
Last edited by Masoud-Susa; 30-04-2015 at 01:16.
دوستان کم کرد از شما
از من فعلا چیزی کم نکرده
تامردا اون 2.5 گیگی که کم کردن خیلی استفاده می تونست بکنم ازش
من دیشب ترافیکم صفر شد ولی نت هنوز قطع نشد فعلا داره ترافیک منفی میزاره الان یک گیگ منفی شده
دیشب ازم 800میگ کم کرده
ساعت 3 مودم خودش ریست شد....و دیگه کم نکرد
حالا باید خِر یقه کی رو گرفت...چون از ساعت 1تا3 کنتور انداخته...نمیشه ثابتش کرد
سرویس برادرم هم 2.3- گیگ شده...از ساعت 1تا11 صبح کنتور انداخته
Last edited by t.63; 30-04-2015 at 11:07.
دیشب چیزی کم نکرد
ولی سرعت پوکیده بود 2.8 گیگ دان کردم![]()
دیشب من از ترس گذاشتم از 3 دانلود کنه. چیزی کم نکرد از 3 تا 6 اما سرعت اَسمی شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)