تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2369 از 2606 اولاول ... 13691869226923192359236523662367236823692370237123722373237924192469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,681 به 23,690 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

سرویسهای پس پرداخت زمان پایان قرارداد3ماهه،چی میشه تکلیفشون؟خودکار یک سرویس تمدید میشه؟برای جمع کردن سرویس یا جلوگیری از تمدید باید چیکار کرد؟
    ببین برای مثال من خودم سرویس پس پرداخت با قرارداد یکساله دارم، اولا به ۳۶۵ روز من در پنل ۱۰ روز اضافه شده و الان ۳۷۵ روز کل مدت سرویسم هست، این ۱۰ روز رو بخاطر قطعی اضافه کردند، اما در خصوص ترافیک چون من زمان ثبت نامم ۱۴ مرداد بود هر ماه ۱۴هم ترافیکم ریست میشد این ماه مخابرات استثناعا گفته اگر ترافیک شما چون مدتی قطع بود ریست نمیکنیم حجم ماه کنونیتون رو اضافه میکنیم به حجم ماه جدیدت که بتونی استفاده کنی ، در خصوص سرویس های بلند مدت مثل مال من این ۱۰ روز به این ماه اضافه نمیشه مثلا قرارداد من تا تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ بود الان شده ۲۴ مرداد ۱۳۹۹، یعنی اگر من همین امروز ترافیکم رو تمام کنم مجبورم یا با سرعت پایه ۱۲۸ کیلوبیت سر کنم یا ترافیک اضافه بخرم تا ۱۴هم که ریست میشه ترافیک. در خصوص جمع اوری هم که هر زمان دلتون بخواد میتونید درخواست بدید جمع اوری کنند

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببین برای مثال من خودم سرویس پس پرداخت با قرارداد یکساله دارم، اولا به ۳۶۵ روز من در پنل ۱۰ روز اضافه شده و الان ۳۷۵ روز کل مدت سرویسم هست، این ۱۰ روز رو بخاطر قطعی اضافه کردند، اما در خصوص ترافیک چون من زمان ثبت نامم ۱۴ مرداد بود هر ماه ۱۴هم ترافیکم ریست میشد این ماه مخابرات استثناعا گفته اگر ترافیک شما چون مدتی قطع بود ریست نمیکنیم حجم ماه کنونیتون رو اضافه میکنیم به حجم ماه جدیدت که بتونی استفاده کنی ، در خصوص سرویس های بلند مدت مثل مال من این ۱۰ روز به این ماه اضافه نمیشه مثلا قرارداد من تا تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ بود الان شده ۲۴ مرداد ۱۳۹۹، یعنی اگر من همین امروز ترافیکم رو تمام کنم مجبورم یا با سرعت پایه ۱۲۸ کیلوبیت سر کنم یا ترافیک اضافه بخرم تا ۱۴هم که ریست میشه ترافیک. در خصوص جمع اوری هم که هر زمان دلتون بخواد میتونید درخواست بدید جمع اوری کنند

ممنون
    برا منم همون10 روز فقط اضافه شده،آخر این ماه هم قراردادم تموم میشه،چون پس پرداخت هستم اگه سرویس جدیدی انتخاب نکنم،چی میشه؟خودکار سرویسی تمدید نمیکنن؟
    جمع آوری هم فقط از روی سایت باید درخواست داد؟
    چقدر طول میکشه جمع آوری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    برا منم همون10 روز فقط اضافه شده،آخر این ماه هم قراردادم تموم میشه،چون پس پرداخت هستم اگه سرویس جدیدی انتخاب نکنم،چی میشه؟خودکار سرویسی تمدید نمیکنن؟
    جمع آوری هم فقط از روی سایت باید درخواست داد؟
    چقدر طول میکشه جمع آوری؟
    خیر دوست عزیز خودکار تمدید نمیشه، جمع اوری هم از داخل پنل و همچنین مراجعه حضوری به مرکز مخابرات قابل انجامه

5. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان برای پینگ بهتر این تنظیمات خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دوستان برای پینگ بهتر این تنظیمات خوبه ؟

برای ping بهتر channel mode از interleave باید روی fast قرار بگیره که اینکارو ISP باید بگین انجام بدن اصطلاحا پروفایل گیم باید فعال بشه اما مقداری سرعت دانلود رو کم میکنه!

8. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چقدر پشتیبانی مخابرات داغونه!

زنگ زدم یه شماره رو واسه یه بنده خدایی چک کنم، اول که اشتباه جواب داد بعد که دوباره گفتم چک کنه گفت بله روی این شماره سرویس برقراره، بعد گفتم چه سرویسی روش هست، گفت اجازه بدین وصلتون کنم به پشتیبانی! بعد هم قطع شد...

بگذریم که قبلش کلی پیغام ضبط شده چرت و پرت برام پخش کرد و چند دقیقه به آهنگ بیخودشون گوش دادم!
    Last edited by The Dreadnaught; 29-11-2019 at 22:26.

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه مثلا سرویس سه ماه داشته باشم و 200 گیگ ترافیک اضافه هم بخرم اگه از این ترافیک تا پایان سرویس مقداری باقی بمونه این ترافیک به سرویس جدیدی که بخرم منتقل میشه؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

...............................
    Last edited by George Shelly; 01-12-2019 at 18:22.

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ترافیک خارجی مخابرات خیلی کم هست و من هم زیاد دانلود می‌کنم؛ قبلاً از بیتسفا استفاده می‌کردم و الآن از کار افتاده. کسی راه حلی سراغ داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ترافیک خارجی مخابرات خیلی کم هست و من هم زیاد دانلود می‌کنم؛ قبلاً از بیتسفا استفاده می‌کردم و الآن از کار افتاده. کسی راه حلی سراغ داره؟
    فعلا کسی چیزی نمیفروشه حتی کاهش پینگ ها نمیفروشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •