در مورد معافي در حين خدمت سوال داشتم
من قبل از خدمت واسه معافي اقدام كردم و پرونده پزشكي دارم و معاف از رزم شدم
حالا همين روز اول اموزشي ايا ميتونم بگم من پرونده پزشكي و مشكل پزشكي دارم منو بفرستيم بهداري تا شايد معاف كامل شدم؟
در مورد معافي در حين خدمت سوال داشتم
من قبل از خدمت واسه معافي اقدام كردم و پرونده پزشكي دارم و معاف از رزم شدم
حالا همين روز اول اموزشي ايا ميتونم بگم من پرونده پزشكي و مشكل پزشكي دارم منو بفرستيم بهداري تا شايد معاف كامل شدم؟
Last edited by roka2014; 20-08-2014 at 12:51.
کسی جواب نمیده ؟
باید تا چند روز دیگه دفترچمو پسن کنم![]()
مرسی داداش.نه لیسانس هستم.کلا خوبه دادا آره
بالاخره آموزشی ما هم تموم شد.
بله میشه.
ما رو همون روزهای اول بردن بهداری. همونجا معاف از رزم ها و کسایی که فکر می کردن شاید مشکلی داشته باشن رو معاینه کردن. اونجا به دکتر پرونده تو نشون بده و صحبت هاتو بکن.
دوستان کسی نیست جواب بده ؟
فردا صبح چون باید برم مسافرت . خواهشا یکی جواب بده .
اگه پرونده نداشتیم چی ؟ بازم میشه بهداری خودمونو نشون بدیم ؟ امکان داره اونجا معاف از رزم کنن ؟
لطفآ یکی منو راهنمایی کنه ... بنده مجبورم قبل از اتمام شهریور دفترچه ام رو بفرستم (تاریخ درخواستیم دی هست) . دکتر هم چند تا بیماری نوشته توی فرم معاینه . ترجیحآ تمایل دارم که به تاریخ اعزامم لطمه نخوره (دی) و تا دیر نشده یه معاینه و کمیسیون هم تشکیل بشه برام ... حالا میخوام بدونم اگه روال معافیت رو شروع کنم (یعنی الان درخواست بدم) و احیانآ روندش طول بکشه میتونم همون آخر شهریور انصراف بدم و دفترچه رو بلافاصله بفرستم ؟؟
از +۱۰ پرسیدم گفت من نمیدونم ....!
Last edited by pm1; 20-08-2014 at 15:39.
دوستان بالاخره 1 روز دیگه هم جشن تحلیف ما برگزار میشه
فکر کنم دیر ترین جشن تحلیف برای ما هستش 30 مرداد پنج شنبه
پادگان 01
فردا تموم میشه تا ساعت 1 ظهر راحت میشیم مرحله اول رو پشت سر میزاریم
دوست عزیز ، منم مثل شما برای معافیت اقدام کردم اما معاف ار رزم شدم ، اگر استارت معافیت رو بزنی به هیچ وجه نمیتونی انصراف بدی و مجبوری تا اخرش بری ( اونم با کلی هزینه های الکی ، مثلا پزشک اول ویزیت می کنه 25000 تومان و پزشک دوم و سوم که میشه 80 تومان و و و و و ) حالا من مدت زمان رو می خوام بهت بگم (واسه من این بود) پس از ثبت در خواست معافیت در پلبس +10 ، 2 هفته بعد نامه میاد برای بیمارستان که تاریخش برای 3 تا 6 روز بعده ، بعدش توی خود بیمارستان اگر شانس بیاری همون روز معایناتت تموم میشه اما اگر تعداد بیماریت یدونه نباشه حتما ادامه داره که اگرم یدونه باشه بازم باید شانس بیاری ، حالا فرضا همون روز تموم نشه میگه سه تا چهار روز دیگه بیا ادامشو انجام بده (دکتر بعدی ببینتت یا مدارک پزشکی بیار یا ...) حالا وقتی تموم شد و پروندتو گذاشت توی کشوی اتمام پرونده ها ، نامه دعوت به کمیبسیون بین 2 هفته تا 1 ماه بعد میاد دم در که ما 1 ماهو در نظر می گیریم ( البته من خودم پیشنهاد می کنم دو هفته بعد بری نظام وظیفه ساختمون پزشکی بگی بهت نوبت بدن و ادعا کنی نامت نیومده و اگرم قرار باشه بیاد کسی خونمون نیست ) بعدش روز کمیسیونم 10 فیش واریزیو که ریختی معاینت سزی تموم میشه و همین ، حالا پیش بینی تعداد روز ها از شروع پلیس+10 که ما حداکثرو فرض می کنیم : 2هفته (14روز) و 1ماه (30روز) و یک فته معاینات توی بیمارستان (7 روز) و یک ماه معطل شدن برای نامه کمیسیون (30 روز ) = 14+30+7+30=81 روز که دیرترینشه اما 55 تا 60 روز هم ممکنه اما شانسیه
ممنون...مرخصیا تو 02چطوره؟ اخر هفته ها تعطیل؟
شما حتما باید برگه وضعیت که تو صفحه 25 دفترچه هست رو پر کنید و برگ واکسیناسیون رو هم میبری درمانگاه میگی واکسن میخوای بزنی برای سربازی میری و هزینه ای هم نداره کاملا رایگانه یه وقت پول ندی.
برگ معاینه مشمولان هم میبری پیش دکتر متخصص اکثرا تو بیمارستانهایی هستن که مخصوص ناجا هستن.پس هر سه قسمت باید تکمیل بشن البته برگه های واکسن و معاینه رو درمانگاه و دکتره امضا میکنن.وقتی خواستی بری معاینه یه قطعه عکس 3 در 4 هم ببر.
برای کسری هم باید برید جایی که پدرتون خدمت کرده البته دقیق نمیدونم شایدم جایی که به عنوان داوطلب تو جبهه بوده بعدش اقدام میکنید..یه نامه میدن و بقیه ماجرا..
اگر برادرتون از کسری استفاده کرده فکر نکنم شما بتونید بازم استفاده کنید.
برای معافیت پزشکی هم به نظر من اصلا طرفش نرو..بعدها گیر میدن مثلا سر کار بری یا گواهی نامه پایه 1 بگیری یا موارد دیگه..
برو سربازی خیلی زود میگذره..خودمم اول شهریور به 01 نزاجا اعزامم..
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)