تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2369 از 4105 اولاول ... 1369186922692319235923652366236723682369237023712372237323792419246928693369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,681 به 23,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

در مورد معافي در حين خدمت سوال داشتم
    من قبل از خدمت واسه معافي اقدام كردم و پرونده پزشكي دارم و معاف از رزم شدم
    حالا همين روز اول اموزشي ايا ميتونم بگم من پرونده پزشكي و مشكل پزشكي دارم منو بفرستيم بهداري تا شايد معاف كامل شدم؟

Last edited by roka2014; 20-08-2014 at 12:51.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

چند تا سوال داشتم...

من امروز دفترچه رو گرفتم.نوشته 3 تا برگه رو باید پر کنم 1.برگه وضعیت 2. برگه معاینه اولیه مشمولان 5.واکسیانسون مشومولان
    سوالم اینکه روی برگه شماره 2 یه خطر ضربدر کشیده شده!!! با خودکار ! یعنی این برگه رو نباید پر کنم ؟؟؟

سوال بعدیم اینکه پدرم سابقه جبهه داشته...تقریبا 15 ماه. جایی تو برگه نیست که برای سابقه جبهه و کسری باشه !!! مدارکش رو چطور باید ارسال کنم ؟ اصلا چه مدارکی میخواد؟(از 10 ماهش برادرم استفاده کرده..میخواستم بدونم الان تو سیستم ثبت شده؟ اگه نشده میتونم بعد از اعزام ثبت کنم و بعدش استفاده کنم؟)

در ضمن من میخوام از معافیت پزشکی هم اگه شد استفاده کنم ! میشه هم از معافیت پزشکی استفاده کرد و هم اگر معاف نشدم از کسری خدمت ؟

و یه سوال دیگه دارم که یکی از آشناهامون میگه دکتری رو میشناسه که میتونه برام معافیت پزشکی بگیره!!! میخواستم بدونم راست میگه یا نه؟ اصلا امکانش هست ؟

کسی جواب نمیده ؟

باید تا چند روز دیگه دفترچمو پسن کنم

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

تبریک داداش..شما دیپلمی؟ اتفاقا منم02 رو در نظر دارم پس شما میگی ردیفه؟
    مرسی داداش.نه لیسانس هستم.کلا خوبه دادا آره

4. این کاربر از Persia Xperia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بالاخره آموزشی ما هم تموم شد.

در مورد معافي در حين خدمت سوال داشتم
    من قبل از خدمت واسه معافي اقدام كردم و پرونده پزشكي دارم و معاف از رزم شدم
    حالا همين روز اول اموزشي ايا ميتونم بگم من پرونده پزشكي و مشكل پزشكي دارم منو بفرستيم بهداري تا شايد معاف كامل شدم؟

بله میشه.
    ما رو همون روزهای اول بردن بهداری. همونجا معاف از رزم ها و کسایی که فکر می کردن شاید مشکلی داشته باشن رو معاینه کردن. اونجا به دکتر پرونده تو نشون بده و صحبت هاتو بکن.

6. این کاربر از babakshahkaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان یه سوال در مورد کمیسیون پزشکی
    چند روز پیش که از بیمارستان رفتم واسم SMS اومد که تاریخ کمیسیونم 8 شهریور و ساعت و مکانش رو هم زده بود .
    حالا میخوام ببینم ایا نامه ای هم قراره بیاد تا روز کمیسیون یا نه چیزی لازم نیست ؟ چون میخواستیم خانوادگی یه مسافرت چند روزه بریم و خونه نیستیم .
    دوستان کسی نیست جواب بده ؟
    فردا صبح چون باید برم مسافرت . خواهشا یکی جواب بده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بالاخره آموزشی ما هم تموم شد.

بله میشه.
    ما رو همون روزهای اول بردن بهداری. همونجا معاف از رزم ها و کسایی که فکر می کردن شاید مشکلی داشته باشن رو معاینه کردن. اونجا به دکتر پرونده تو نشون بده و صحبت هاتو بکن.
    اگه پرونده نداشتیم چی ؟ بازم میشه بهداری خودمونو نشون بدیم ؟ امکان داره اونجا معاف از رزم کنن ؟

لطفآ یکی منو راهنمایی کنه ... بنده مجبورم قبل از اتمام شهریور دفترچه ام رو بفرستم (تاریخ درخواستیم دی هست) . دکتر هم چند تا بیماری نوشته توی فرم معاینه . ترجیحآ تمایل دارم که به تاریخ اعزامم لطمه نخوره (دی) و تا دیر نشده یه معاینه و کمیسیون هم تشکیل بشه برام ... حالا میخوام بدونم اگه روال معافیت رو شروع کنم (یعنی الان درخواست بدم) و احیانآ روندش طول بکشه میتونم همون آخر شهریور انصراف بدم و دفترچه رو بلافاصله بفرستم ؟؟

از +۱۰ پرسیدم گفت من نمیدونم ....!
    Last edited by pm1; 20-08-2014 at 15:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره 1 روز دیگه هم جشن تحلیف ما برگزار میشه

فکر کنم دیر ترین جشن تحلیف برای ما هستش 30 مرداد پنج شنبه

پادگان 01

فردا تموم میشه تا ساعت 1 ظهر راحت میشیم مرحله اول رو پشت سر میزاریم

10. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض مسعود

اگه پرونده نداشتیم چی ؟ بازم میشه بهداری خودمونو نشون بدیم ؟ امکان داره اونجا معاف از رزم کنن ؟

لطفآ یکی منو راهنمایی کنه ... بنده مجبورم قبل از اتمام شهریور دفترچه ام رو بفرستم (تاریخ درخواستیم دی هست) . دکتر هم چند تا بیماری نوشته توی فرم معاینه . ترجیحآ تمایل دارم که به تاریخ اعزامم لطمه نخوره (دی) و تا دیر نشده یه معاینه و کمیسیون هم تشکیل بشه برام ... حالا میخوام بدونم اگه روال معافیت رو شروع کنم (یعنی الان درخواست بدم) و احیانآ روندش طول بکشه میتونم همون آخر شهریور انصراف بدم و دفترچه رو بلافاصله بفرستم ؟؟

از +۱۰ پرسیدم گفت من نمیدونم ....!
    دوست عزیز ، منم مثل شما برای معافیت اقدام کردم اما معاف ار رزم شدم ، اگر استارت معافیت رو بزنی به هیچ وجه نمیتونی انصراف بدی و مجبوری تا اخرش بری ( اونم با کلی هزینه های الکی ، مثلا پزشک اول ویزیت می کنه 25000 تومان و پزشک دوم و سوم که میشه 80 تومان و و و و و ) حالا من مدت زمان رو می خوام بهت بگم (واسه من این بود) پس از ثبت در خواست معافیت در پلبس +10 ، 2 هفته بعد نامه میاد برای بیمارستان که تاریخش برای 3 تا 6 روز بعده ، بعدش توی خود بیمارستان اگر شانس بیاری همون روز معایناتت تموم میشه اما اگر تعداد بیماریت یدونه نباشه حتما ادامه داره که اگرم یدونه باشه بازم باید شانس بیاری ، حالا فرضا همون روز تموم نشه میگه سه تا چهار روز دیگه بیا ادامشو انجام بده (دکتر بعدی ببینتت یا مدارک پزشکی بیار یا ...) حالا وقتی تموم شد و پروندتو گذاشت توی کشوی اتمام پرونده ها ، نامه دعوت به کمیبسیون بین 2 هفته تا 1 ماه بعد میاد دم در که ما 1 ماهو در نظر می گیریم ( البته من خودم پیشنهاد می کنم دو هفته بعد بری نظام وظیفه ساختمون پزشکی بگی بهت نوبت بدن و ادعا کنی نامت نیومده و اگرم قرار باشه بیاد کسی خونمون نیست ) بعدش روز کمیسیونم 10 فیش واریزیو که ریختی معاینت سزی تموم میشه و همین ، حالا پیش بینی تعداد روز ها از شروع پلیس+10 که ما حداکثرو فرض می کنیم : 2هفته (14روز) و 1ماه (30روز) و یک فته معاینات توی بیمارستان (7 روز) و یک ماه معطل شدن برای نامه کمیسیون (30 روز ) = 14+30+7+30=81 روز که دیرترینشه اما 55 تا 60 روز هم ممکنه اما شانسیه

12. این کاربر از sdahcrit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی داداش.نه لیسانس هستم.کلا خوبه دادا آره
    ممنون...مرخصیا تو 02چطوره؟ اخر هفته ها تعطیل؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی جواب نمیده ؟

باید تا چند روز دیگه دفترچمو پسن کنم
    شما حتما باید برگه وضعیت که تو صفحه 25 دفترچه هست رو پر کنید و برگ واکسیناسیون رو هم میبری درمانگاه میگی واکسن میخوای بزنی برای سربازی میری و هزینه ای هم نداره کاملا رایگانه یه وقت پول ندی.
    برگ معاینه مشمولان هم میبری پیش دکتر متخصص اکثرا تو بیمارستانهایی هستن که مخصوص ناجا هستن.پس هر سه قسمت باید تکمیل بشن البته برگه های واکسن و معاینه رو درمانگاه و دکتره امضا میکنن.وقتی خواستی بری معاینه یه قطعه عکس 3 در 4 هم ببر.
    برای کسری هم باید برید جایی که پدرتون خدمت کرده البته دقیق نمیدونم شایدم جایی که به عنوان داوطلب تو جبهه بوده بعدش اقدام میکنید..یه نامه میدن و بقیه ماجرا..
    اگر برادرتون از کسری استفاده کرده فکر نکنم شما بتونید بازم استفاده کنید.
    برای معافیت پزشکی هم به نظر من اصلا طرفش نرو..بعدها گیر میدن مثلا سر کار بری یا گواهی نامه پایه 1 بگیری یا موارد دیگه..
    برو سربازی خیلی زود میگذره..خودمم اول شهریور به 01 نزاجا اعزامم..

15. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •