تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2369 از 4428 اولاول ... 1369186922692319235923652366236723682369237023712372237323792419246928693369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,681 به 23,690 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من ديروز از پارس سرعت 1024 و ترافيك 4 گيگ رو شارژ كردم البته قبليم 128 بود امروز صبح (بيست و سوم تير 92 ) كه با دانلود منيجر يه فيلم از سايت تك مووي كه اشتراك وي آي پي ازش دارم رو باسرعتهاي متغير از 35 كيلو بيت تا بعضي لحظه هاي كم به 400 هم رسيد ولي حدود يك ماهه كه سرعت اينترنت پارس آنلاين افتضاح شده البته در شهر اهواز جاهاي ديگه رو نميدونم حدود يكساعت پيش با پشتيباني تهرانشون تماس گرفتم هنوز همون جوابهاي بكماه پيش رو ميدن كه مشكل وجود داره و دنبال رفع كردنش هستيم اما معلوم نيست تاكي اين وضع ادامه داره خدا كمك كنه

2. 2 کاربر از rahim444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من ديروز از پارس سرعت 1024 و ترافيك 4 گيگ رو شارژ كردم البته قبليم 128 بود امروز صبح (بيست و سوم تير 92 ) كه با دانلود منيجر يه فيلم از سايت تك مووي كه اشتراك وي آي پي ازش دارم رو باسرعتهاي متغير از 35 كيلو بيت تا بعضي لحظه هاي كم به 400 هم رسيد ولي حدود يك ماهه كه سرعت اينترنت پارس آنلاين افتضاح شده البته در شهر اهواز جاهاي ديگه رو نميدونم حدود يكساعت پيش با پشتيباني تهرانشون تماس گرفتم هنوز همون جوابهاي بكماه پيش رو ميدن كه مشكل وجود داره و دنبال رفع كردنش هستيم اما معلوم نيست تاكي اين وضع ادامه داره خدا كمك كنه
    مشکل از اینا نیست...که بنده خداهااا...مشکل از پایه و اساسه....
    اینام شرمندن بنده خداهاا..!!!!
    منم که کرجم اوضاع داغون تره...
    کلا تو ایران مشکلات همه از اساسه...اینا واسطن..

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

پارس آنلاین برداشته سرورهای لاگین اکانت گوگل توی گوشی های اندرویدی رو فیلتر کرده
    من با اینترنت شاتل گوشیم رو ساین این کردم

تبلتی مثل نکسوس 7 موقعی که برای اولین بار روشنش میکنی، اگر اکانت گوگل روش set نشه روشن نمیشه
    حالا فکر کنید یکی که تازه نکسوس 7 خریده و پارس آنلاین داره تبلتش روشن نمیشه
    باید ببره یه اینترنت دیگه پیدا کنه تا تنظیمات اولیه رو با اون اینترنت انجام بده

خیلی کار اشتباهی انجام دادن
    آهااااان آره دیدم یه دفه هیتلر شدا فک کردم تمام آی اس پی ها این کارو کردن نگو فقط شاهکاره پارس آفلاینه

5. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز چرا جیمیل باز نمی‌شه :|

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیدین به پارس افلاین جایزه دادن؟
    برا من که ثابت شد شرکت ماله خود خودشون
    اخه به چیه این شرکت جایزه دادن؟ این هم بالاترین استاندارد پینگ رو داره همم بیشترین قطعی رو بین isp ها.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من 256 دارم اینم یه تست از سرعتم.الان گرفتم

دقت داشته باش این تست اینترنت نیست تست اینترانت هست. چون با یک سررو داخلی گرفتی.
    اصل اینه که با سرورای خارج اوضاع خوب باشه

9. این کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه srmsrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من اشتراک سه ماه 1 مگ 3 گیگ دارم
    امروز بعد سه ماه رفتم تو سایت که تمدید کنم دیدم به جای اینکه 9 گیگ فضا داشته باشم نوشه 13 گیگ فضا دارید که 4 گیگ اون هنوز مونده
    احتمالا پارس انلاین بهم 4 گیگ هدیه داده!!!!!! (بعد 4 سال مشترک پارس انلاین برام خیلی عجیبه) میخواستم بدونم برای شما هم این اتفاق افتاده
    و اینکه چون این 4 گیگ اضافه شده به فضای اصلیم ایا به اشتراک بعدی اضاف میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من اشتراک سه ماه 1 مگ 3 گیگ دارم
    امروز بعد سه ماه رفتم تو سایت که تمدید کنم دیدم به جای اینکه 9 گیگ فضا داشته باشم نوشه 13 گیگ فضا دارید که 4 گیگ اون هنوز مونده
    احتمالا پارس انلاین بهم 4 گیگ هدیه داده!!!!!! (بعد 4 سال مشترک پارس انلاین برام خیلی عجیبه) میخواستم بدونم برای شما هم این اتفاق افتاده
    و اینکه چون این 4 گیگ اضافه شده به فضای اصلیم ایا به اشتراک بعدی اضاف میشه یا نه؟
    برای منم همینطوره.چند وقتی میشه 6 ماهه گرفتم، 24 گیگ بود ولی چند روز قبل که چک کردم شده 31 گیگ!منم صداشو در نیاوردم و دارم استفاده میکنم

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
    تا حدود دو الی سه هفته قبل از ا**ن*تخ****ابا*******ت یه بازی آنلاین انجام میدادم به اسم World OF TAnks هیچ مشکلی از بابت پینگ و لگ بازی نداشتم حتی سرعت دانلودم روی 300 الی 400 میچرخید (اشتراک سه ماهه 1 مگ با ترافیک 3 گیگ) منتها بعد از اون به شدت پینگ رفته بالا و لگ بازی نگو که اصلا نمیشه بازی کرد اما سرعت دانلودم همون عالی باقی موند همه میگفتن بعد از ....خابات اوکی میشه منتها تا الان که الانه هیچ خبری نشده چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانی به اصطلاح اومدن پروفایلمو روی گیم بستن و سرعت دانلودم رو که خیلی عالی بود رو خیلی افتضاح گذاشتن منم بعد از چند ساعت مجدد تماس گرفتم و گفتم آقا پینگم که خوب نشد هیچ سرعت دانلودم رو که 80 درصد پایین آوردین آقا نخواستیم بی زحمت به همون وضعیت سابق برگردونید و برگردوندن کلا میخواستم اینو بگم که منی که الان سرعت دانلودم خیلی خوبه و سرعت پیج باز کردن هم خوبه چرا نمیتونم بازی رو انجام بدم و لگ وحشتناک بالاست چاره چی هست به نظرتون؟؟؟؟

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سرویس 8 مگ / مازندران / ساری
    پینگ سرورهای داخلی 45ms و سرورهای خارجی 175ms

با 3 گیگ ترافیک 15 تومن

من ماهی 18 تومن میدم وظعیتم اینه
    Last edited by l3izar; 15-07-2013 at 09:30.

14. این کاربر از l3izar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •