02 نبود کسی ؟
02 نبود کسی ؟
كد 331 كجا ميوفته اموزشي؟
چیزی که الان خیلی خیلی نگرانم کرده کم شدن درجه در ارتشه که لیسانسه ها گروهبان شدن! یعنی الان فرقی با سرباز0 نیس؟
چرا هست! اولاً بستگی به یگان خدمتی داره. من که با مدرک کاردانی گروهبان یک هستم هیچ فرقی با ستوان 3 وظیفه ها تو یگانمون نداریم از نگهبانی بگیر تا نحوه تقسیم کار و مسئولیت تو یگان. گروهبانی هم اینطور نیست که فکر میکنید که با سرباز صفر فرق نداره... بازم گفتم بستگی به یگان داره. با چشمای خودم دیدم خدا قواهه که 2 ستوان 3 وظیفه با 4 تا سرباز از زنجان فرستاده بودن پادگان ما برای حمل مهمات به کامیونها. من با درجه گروهبان یکمی بعنوان نماینده دژبانی رفته بودم بالا سرشون تا آمار مهمات رو بنویسم بعد این س3 ها داشتن مهمات بار میزدن. پرسیدم ازشون تنبیهی فرستادنتون اینجا گفتن نه، فرماندهمون گفته همینجوری........!
در ضمن شما نگران نباشید. کلی فرق بین یک مدرک لیسانس با یه سرباز صفر هست. چه با درجات قبلی چه جدید.
تازه یک درجه با گروهبان یک ها (فوق دیپلم ها) فرق داشتین دیگه همچین احساس شکست میکنین. درجه استواری تو ارتش برای کادریهاست پس بین لیسانس و فوق دیپلم یه درجه فاصله هستالان هم دقیقا انصاف رعایت شد. فوق دیپلم به درجه گروهبان 2 و لیسانس به درجه گروهبان 1 تغییر وضعیت دادن
![]()
دوستان یه سوال در مورد کمیسیون پزشکی
چند روز پیش که از بیمارستان رفتم واسم SMS اومد که تاریخ کمیسیونم 8 شهریور و ساعت و مکانش رو هم زده بود .
حالا میخوام ببینم ایا نامه ای هم قراره بیاد تا روز کمیسیون یا نه چیزی لازم نیست ؟ چون میخواستیم خانوادگی یه مسافرت چند روزه بریم و خونه نیستیم .
دوستان عزیز سلام. من ساکن تهرانم و 6/1 اعزامم هست. تو برگه سفید محل خدمت و آموزشی رو ننوشته. بنظرتون کجا می افتم؟ شنبه صبح که میرم میدون سپاه وسایل ببرم یا نه؟ ممنونم.
ممنونم از توضیحات کاملت دوست عزیز.البته پارتی خیلی خوب دارم اما خب دیگه یه کم به جهت کسر درجه ها نگران بودم که برطرف شد!...02 تهران چطوره؟ شما خبر داری؟
درود همگی.امروز آموزشی تموم شد واسم.البته دیروز جشن تحلیف بود اما امروز صبح از پادگان خارج شدیم.02 پرندک بودم.گردان ایرانیان.به جرات میگم جزء 3تا بهترین پادگانای اموزشی هست.جاش یکم پرت هست اما خیلی خوبه.البته ما تو ماه رمضون خوردیم اموزشی دیگه اخر عشق و حال بود.بقیه گردان ها هم خوبن حتی گردان حسینی به نظرم بهتر از ایرانیانه یکم در کل همه خوبن.اردوگاه و میدون تیرش خیلی خوش گذشت.هر کی افتاده نگران نباشه 2 ماه زود و البته خوب میگذره.گروهان پنجم ایرانیان جناب سروان بیات.جوانترین فرمانده پادگان به ظاهر سختگیر و خشک اما کم کم میفهمید از همه فرمانده ها با معرفت تر و با حال تره.همیشه هم گروهانش بهترین رژه رو میره.خلاصه اینکه خیلی زود گذشت...امیدوارم واسه همه شما هم به خوبی و خوشی بگذره تموم شه.سخت نگیرید و خوش بگذرونید.ما تو اوج گرمای مرداد رفتیم اردوگاه اما اینقدر خوش گذشت که دوس داشتیم جای 3 روز یه هفته بریم.سلامتی همه سربازا![]()
تبریک داداش..شما دیپلمی؟ اتفاقا منم02 رو در نظر دارم پس شما میگی ردیفه؟
شما بچه دبیرستانیا رو باید انداخت لبه مرز که از رویای تایتانیک بیاین بیرون, حالم به هم خورد!!
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)