تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2368 از 2376 اولاول ... 13681868226823182358236423652366236723682369237023712372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,671 به 23,680 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلالي‌ها تمرين هوازي انجام دادند
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران امروز در ورزشگاه دستگردي يك ساعت تمرين هوازي انجام داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال تهران امروز از ساعت 10 در ورزشگاه دستگردي زير نظر مربيان اين تيم تمرين هوازي انجام داد.
    فرهاد مجيدي و اميرحسين صادقي دو بازيكني بودند كه در تمرين صبح امروز حضور نداشتند.
    راينر كرافت مربي بدنساز آلماني استقلال حدود يك ساعت براي بازيكنان اين تيم تمرينات آماده سازي و هوازي در نظر گرفت.
    قرار است آبي‌پوشان از ساعت 17:30 تمرينات تاكتيكي را در ورزشگاه دستگردي برگزار كنند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اميدوارم كاري نكنند كه به پرسپوليس بروم
    منيعي: فرهاد مجيدي عامل جدايي‌ام از استقلال بود
    خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: فرهاد مجيدي عامل جدايي‌ من بود.

ميثم منيعي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پيرامون جدايي‌اش از استقلال و پيوستن به مس كرمان اظهار داشت: هنوز با باشگاه مس قرارداد داخلي امضا نكرده‌ام. يك پيشنهاد مالي بسيار خوب از پرسپوليس دارم. البته تفاهم‌نامه‌اي ميان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس امضا شده اما واعظ آشتياني موافقت كرده كه به پرسپوليس بروم. در اين مورد هنوز تصميمي نگرفته‌ام اما اميدوارم مجبورم نكنند كه به پرسپوليس بروم.
    وي در مورد اينكه چرا از استقلال جدا شد، تاكيد كرد: تنها عامل جدايي من فرهاد مجيدي است. اتفاقاتي را ديدم كه اگر زودتر از اينها متوجه مي شدم استقلال را ترك مي‌كردم. متاسفانه مجيدي نفوذي در استقلال پيدا كرده كه به اين تيم ضربه خواهد زد. البته با درايتي كه واعظ آشتياني دارد، ‌مي‌تواند مسايل را جمع و جور كند.
    منيعي تصريح كرد: عامل جدايي پيروز قرباني نيز همين بازيكن بود. من فكر مي‌كردم فرهاد مجيدي دوست من است اما رفتار او نشان داد كه بعضي‌ها به خاطر فوتبال به برادرشان هم رحم نمي‌كنند. حتي چندين مرتبه به گوش من هم رسيد كه اين بازيكن خبر مي‌برد و خبر مي‌آورد اما واكنشي نشان ندادم.
    اين بازيكن پيرامون اينكه آيا با مرفاوي صحبتي داشته يا خير، گفت: او مربي نيست كه بتواند حاشيه‌ها را جمع كند. آنقدر بزرگ شده‌ام كه صمد مرفاوي از نيمكت‌نشيني من در استقلال هراس دارد. خدا را شكر مي‌كنم كه اين موضوع را زود متوجه شدم.
    منيعي خاطرنشان كرد: سال گذشته خيلي سختي كشيدم، اما مرفاوي حرف و عملش يكي نبود. او در ابتدا گفت تو نفر اول جناح چپ ما هستي و فردا گفت اگر بازي نكردي نبايد اعتراض كني. همين صحبت‌هاي او، من را از استقلال جدا كرد. او آدم صادقي نيست و فصل آينده بايد جواب هواداران استقلال را بدهد.
    اين بازيكن يادآور شد: صحبت‌هايي با مسئولان پرسپوليس انجام داده‌ام اما شايد به خاطر هواداران استقلال به اين تيم نروم و پس از يك فصل حضور در مس به استقلال برگردم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/اخبار كوتاه از استقلال/
    باشگاه مهلتي براي تمديد قرارداد جباري تعيين نكرده است
    خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد با جباري مهلتي تعيين نكرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري قرار بود روز گذشته تصميم نهايي خود را براي تمديد قرارداد با استقلال به مسئولان باشگاه اعلام كند اما اين بازيكن جوابي به باشگاه استقلال نداد تا شايعه پايان مهلت اين بازيكن براي تمديد قرارداد مطرح شود. اين در حالي است كه باشگاه استقلال براي جباري هيچ مهلتي را در نظر نگرفته است اما در صورتي كه مدت پاسخ جباري به اين پيشنهاد طولاني شود كادر فني سراغ ديگر گزينه ها خواهد رفت.
    گفته مي شود گزينه استقلال براي جايگزيني جباري، محمد نوري بازيكن تيم صباي قم است.

* در حالي كه در برخي روزنامه‌ها از حضور بازيكن خارجي در اين تيم خبر داده شده مسئولان باشگاه و كادرفني اين تيم هنوز نظر خود براي جذب بازيكن خارجي اعلام نكرده اند.
    در حال حاضر شمار زياديDVD بازيكنان مختلف خارجي در باشگاه استقلال موجود است كه مديربرنامه‌هاي اين بازيكنان آنها را در اختيار باشگاه قرارداده‌اند.
    استقلال فقط يك بازيكن خارجي ديگر جذب خواهد كرد و آن هم درصورتي خواهد بود كه مرفاوي اعلام نياز كند.

* باشگاه استقلال با اعلام اينكه با تمامي بازيكنان فصل گذشته خود تسويه حساب كرده و مشكلي براي ثبت قرارداد با بازيكنان جديد خود ندارد ساعت 14 امروز طبق هماهنگي با مسئولان هيات فوتبال تهران 5 بازيكن خود را راهي هيات فوتبال مي كند.
    رضا عنايتي، اميرحسين صادقي، سيدصالحي، محمد محمدي، كيانوش رحمتي بازيكناني هستند كه اين فصل به جمع آبي‌پوشان اضافه شدند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صادقی : کسی کاپیتان استقلال می شود که سابقه بیشتری داشته باشد.

سرانجام امیرحسین صادقی به استقلال بازگشت. در حالی که انتظار می رفت او در فصل جدید با پیراهن قرمز به میدان برود، به یک باره همه چیز تغییر پیدا کرد تا صادقی با وساطت مرفاوی و تاکید او به استقلال بازگردد. او قرارداد خود را امروز در هیات فوتبال ثبت می کند.
    • در حالی به عضویت استقلال درآمدی که در هفته های گذشته صحبت از این شده بود که استقلالی ها تو را نمی خواهند.
    - به یک باره برنامه ام تغییر پیدا کرد. از اول هم گفته بودم اولویت اولم استقلال است. خوشبختانه مذاکراتی که با مرفاوی و واعظی داشتم نتیجه بخش شد تا در نهایت به هدفم که بازگشت به استقلال بود برسم.
    • مرفاوی در بازگشت تو به استقلال نقش زیادی داشت؟
    - صد در صد همین طور است. آقا صمد در این رابطه خیلی به من کمک کرد. ضمن اینکه نباید از رابطه خوب واعظی با بازیکنان هم به خوبی گذشت. جلسه من با این ۲ خیلی خوب دنبال شد تا مشکلی برای استقلالی شدن نداشته باشم.
    • یکی از شرط هایت برای عضویت در استقلال دریافت مطالباتت بود؟
    - آقای واعظی قول دادند که طلب من را پرداخت می کنند. با شناختی که از ایشان پیدا کردم، مطمئنم طلبم را از استقلال می گیرم.
    • انگیزه اصلی ات از آبی پوش شدن چیست؟
    - به تیمی آمدم که همه زندگی ام در آن خلاصه می شود. استقلال را دوست دارم و به همین دلیل به دنبال پیشرفت در این تیم هستم. دوست دارم با استقلال قهرمانی را دوباره تجربه کنم.
    • در زمان گذشته کاپیتان استقلال بودی. با بازگشت دوباره ات به استقلال به عنوان کاپیتان دوم این تیم شناخته می شوی؟
    - هر چه مربیان صلاح بدانند همان می شود. آقا صمد کاپیتان استقلال را مشخص می کند. قطعاً کسی بازوبند کاپیتانی را در استقلال به دست می بندد که سابقه اش در این تیم به نسبت دیگران بیشتر باشد.
    • شماره پیراهن تو الان متعلق به خسرو حیدری است. با بازگشت به تیم دوباره با پیراهن شماره ۲ به میدان می روی؟
    - این مساله اصلاً مهم نیست. من ۷ سال با پیراهن شماره ۲ به میدان رفتم اما الان برایم فرقی نمی کند که این شماره متعلق به من باشد یا خسرو. یک جورایی این وسط با هم راه می آییم.
    • قطعاً صادقی دوست داشت با بازگشتش به استقلال در کنار قربانی به بازی گرفته شود. درست است؟
    - صد در صد همین طور است اما متاسفانه این قانون فوتبال است و این
    رفت وآمدها در آن طبیعی است. هر اتفاقی در فوتبال ما می افتد اما به هر حال من دوست داشتم باز هم کنار پیروز در استقلال بازی می کردم. امیدوارم روزی دوباره این اتفاق صورت بگیرد.
    • گفته بودی اگر به استقلال برگردم قربانی را هم برمی گردانم.
    - فدراسیون فوتبال قراردادهای بازیکنان را خیلی سفت و سخت کرده است. با این وضعیت فکر نمی کنم پیروز بتواند قراردادش را فسخ کند. اگر این مشکل حل می شد، حتماً قربانی را به استقلال برمی گرداندم.
    • خط دفاعی استقلال به نسبت ۲ فصل پیش که تو در آن حضور داشتی تغییر پیدا کرده است. نظرت در این مورد چیست؟
    - استقلال همیشه بازیکنانی را جذب می کند که در حد و اندازه این تیم باشند. مطمئناً مدافعان جدید هم می توانند در استقلال حرف برای گفتن زیاد داشته باشند. به هر حال ما باید خلا قربانی را در استقلال پر کنیم.
    • گویا قرار است در سیستم جدید استقلال به عنوان مدافع چپ به میدان بروی. درست است؟
    - پست من دفاع وسط است اما هر چه کادرفنی صلاح بدانند همان کار را انجام می دهم.
    • با جدایی از استقلال نتوانستی به تیم ملی دعوت شوی. حالا فکر می کنی بتوانی دوباره ملی پوش شوی؟
    - حتماً در استقلال به دنبال ملی پوش شدن هستم. دوست دارم با ارائه بهترین بازی ها به جایگاه واقعی ام در فوتبال ایران دست پیدا کنم.
    • باتوجه به تغییر و تحولاتی که در استقلال صورت گرفته، پیش بینی ات از فصل جدید چیست؟
    - هر تغییر و تحولی که در یک تیم صورت بگیرد هم با منفعت و هم با ضرر همراه است. من امیدوارم تنها منافع در فصل جدید سراغ استقلال را بگیرند
    انشاء الله با اتحاد و یکدلی هم بتوانیم تیم را قهرمان کنیم. با کمک مرفاوی حاشیه های استقلال را جمع می کنیم تا در آخر، استقلال با قهرمانی باعث خوشحالی هواداران شود.
    • در ثبت قرارداد با استقلال مسائل مالی را در نظر گرفتی؟
    - به خاطر مرفاوی و هواداران استقلال شرط و شروط های مالی ام را کنار گذاشتم. باشگاه استقلال به نسبت تیم های دیگر کمترین پیشنهاد را به من داده بود و بنده تنها به دلیل علاقه بالا به استقلال قید رقم های بالا را زدم. امیدوارم بتوانم بهترین بازی هایم را برای استقلال انجام دهم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حجازی: مگر بیکارم که هر روز اخبار استقلال را دنبال کنم؟

ناصر حجازی، همواره صحبت هایش برش دارد. او که حالا دور از استقلال به سر می برد. علاقه ای به صحبت کردن در مورد این تیم ندارد. وقتی با او تماس گرفتیم مثل همیشه با متانت و در کمال صداقت پاسخگوی ما بود. او حرف هایی را به زبان آورد که خواندن آن خالی از لطف نیست.
    • گفته می شود علیرضا مرزبان، سرمربی دی استرادای اسلواکی برای حضور در استیل آذین به تهران می آید و از شما به عنوان جایگزین وی نام برده می شود. در این مورد صحبت کنید؟
    - من هم چیزهایی شنیده ام اما هنوز صحبتی در این خصوص با من نشده است. البته هنوز جدایی مرزبان از «دی استرادای» قطعی نشده است. من هم مانند شما فقط شنیدم که مسئولین تیم اسلواکی مرا می خواهند.
    • دوست دارید به اسلواکی بروید؟
    - فعلاً که صحبتی نشده و بهتر است بیش از این بحث را ادامه ندهیم. اگر خبری شد در این مورد بیشتر صحبت می کنم.
    • اگر پیشنهاد بدهند، قبول می کنید؟
    - هنوز که پیشنهاد نداده اند. اجازه بدهید صحبت کنند تا بعد از آن با بررسی دقیق جواب بدهم.
    • خبر دارید امیرحسین صادقی و رضا عنایتی رسماً استقلالی شدند؟
    - بله، امیدوارم موفق باشند.
    • حضور این ۲ بازیکن را چطور ارزیابی می کنید؟
    - امیرحسین و رضا ۲ بازیکن تاثیرگذار هستند. آنها موفقیت های خوبی را در استقلال کسب کردند و امیدوارم سال آینده نیز این موفقیت ها را تکرار کنند.
    • به نظر شما امیرحسین صادقی می تواند جای خالی پیروز قربانی را
    پر کند؟
    - امیرحسین و پیروز ۲ دوست قدیمی هستند. رفاقت آنها زبانزد عام و خاص است. به هر حال درفوتبال حرفه ای هر روز یک اتفاق جدید رخ می دهد.قسمت این بوده که قربانی به مس برود و امیرحسین به استقلال باز گردد.صادقی بازیکن توانمندی است و می تواند بار استقلال را در خط دفاع بردارد.
    • عنایتی چطور؟ او می تواند همان بازیکن سالهای قبل باشد؟
    - امیدوارم بتواند.
    • به نظر می رسد زیاد دوست ندارید در مورد استقلال صحبت کنید. درست است؟
    - فکر می کنم صحبت نکنم بهتر است.
    • چرا؟ نظرات شما به عنوان یک استقلالی همیشه جذاب است!
    - من دور از استقلال هستم و صلاح نمی بینم در مورد استقلال هم صحبت کنم.
    • حتماً در مورد بازیکنان جدید هم صحبتی نمی کنید؟
    - در مورد امیرحسین و عنایتی صحبت کردم اما من بیکار نیستم که ببینم چه کسانی به استقلال آمده اند و چه کسانی رفته اند. هرکسی آمده امیدوارم موفق شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرفاوی: آینده استقلال در لیگ نهم روشن است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از نوع قرارداد روته مولر با باشگاه استقلال اطلاعی ندارم اما او به عنوان مربی و مشاوره فنی باید تمام مدت در کنار ما باشد.
    عبدالصمد مرفاوی پیرامون شرایط فعلی تیم فوتبال استقلال تهران اظهار کرد: از شنبه تمرینات ما به طور جدی شروع شد و تا پیش از آن هدف از تمرین بیشتر دور هم جمع شدن بازیکنان بود. برخی از بازیکنان استقلال با باشگاه مشکلات اداری داشتند که خوشبختانه حل شد و تقریبا همه آنها در اولین جلسه‌ی تمرینات جدی استقلال حاضر شدند. امیدوارم طی یکی دو روز آینده رینالدو و فابیو جانواریو بازیکنان خارجی ما به همراه نفرات ملی پوش به تمرینات اضافه شوند تا شرایط به طور کامل پیش رود.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا غیبت برخی از بازیکنان استقلال در روزهای گذشته موجه بوده است، گفت: شاید غیبت بعضی از آنها غیر موجه بوده و شاید هم نبوده است. اما به هر حال بهتر بود آنها غیبت خود را زودتر موجه می‌کردند. اما در هر صورت به جمع تیم اضافه شدند و تمریناتشان را با انگیزه لازم آغاز کردند.
    سرمربی تیم استقلال پیرامون صحبت‌های اریش روته مولر که گفته بود نمی توانم امسال تمام وقت در خدمت تیم استقلال باشم به ایسنا گفت: این صحبت او را نشنیده ام و از نوع و نحوه‌ی قراردادش با باشگاه استقلال اطلاعی ندارم اما تا جایی که می دانم او به عنوان مربی در کنار ما است و باید در تمام مدت کنار تیم استقلال باشد. طبق آخرین خبرهایی که دارم او باید طی همین روزها به جمع ما اضافه شود.
    مرفاوی همچنین درباره‌ی "کرافت" مربی بدنساز آلمانی تیم استقلال که شنبه بازیکنان این تیم را تمرین داد نیز گفت: او مربی خوبی است و از نظر دانش فنی شرایط لازم را دارد. کرافت تمرینات بدنسازی مناسبی را انجام داد و فکر می کنم در روزهای آتی بتوانیم به هماهنگی بیشتری با هم برسیم.
    وی که در تمرینات شنبه استقلال خود نیز در میان سایر بازیکنان تیم تمرین می کرد در این باره گفت: می‌خواهم در تمرینات استقلال فعال باشم و ورزش را برای فیزیک خودم هم ادامه بدهم. ممکن است نظراتی در این باره از سوی برخی تماشاگران و هواداران استقلال مطرح شود و سعی می کنم اهمیتی به آن ندهم و بیشتر توجه‌ام را معطوف به هدف اصلی‌ام یعنی موفقیت تیم استقلال کنم.
    وی همچنین با روشن توصیف کردن آینده تیم استقلال در لیگ نهم تصریح کرد: با توجه به مجموعه ای که در حال حاضر در تیم استقلال تشکیل دادیم به آینده این تیم در لیگ برتر خوشبین هستیم. یدک کشیدن عنوان قهرمانی لیگ هشتم وظیفه‌ی ما را در این فصل بسیار سخت‌تر از گذشته می‌کند که امیدوارم بتوانیم در کنار یکدیگر امسال نیز به مانند گذشته موفق باشیم. طبق برنامه ریزی‌ها هدف اصلی استقلال در رقابت‌های امسال موفقیت در لیگ برتر است و پس از آن نیز روی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و سپس جام حذفی متمرکز خواهیم شد و سعی می کنیم برنامه ها را مرحله به مرحله جلو ببریم.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اگرخلعتبری راهم بگیریم غیرقابل مهارمیشیم
    به نظر من از جباری خیلی بهتر است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

اميدوارم كاري نكنند كه به پرسپوليس بروم
    منيعي: فرهاد مجيدي عامل جدايي‌ام از استقلال بود
    خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: فرهاد مجيدي عامل جدايي‌ من بود.

ميثم منيعي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پيرامون جدايي‌اش از استقلال و پيوستن به مس كرمان اظهار داشت: هنوز با باشگاه مس قرارداد داخلي امضا نكرده‌ام. يك پيشنهاد مالي بسيار خوب از پرسپوليس دارم. البته تفاهم‌نامه‌اي ميان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس امضا شده اما واعظ آشتياني موافقت كرده كه به پرسپوليس بروم. در اين مورد هنوز تصميمي نگرفته‌ام اما اميدوارم مجبورم نكنند كه به پرسپوليس بروم.
    وي در مورد اينكه چرا از استقلال جدا شد، تاكيد كرد: تنها عامل جدايي من فرهاد مجيدي است. اتفاقاتي را ديدم كه اگر زودتر از اينها متوجه مي شدم استقلال را ترك مي‌كردم. متاسفانه مجيدي نفوذي در استقلال پيدا كرده كه به اين تيم ضربه خواهد زد. البته با درايتي كه واعظ آشتياني دارد، ‌مي‌تواند مسايل را جمع و جور كند.
    منيعي تصريح كرد: عامل جدايي پيروز قرباني نيز همين بازيكن بود. من فكر مي‌كردم فرهاد مجيدي دوست من است اما رفتار او نشان داد كه بعضي‌ها به خاطر فوتبارادرشال به بن هم رحم نمي‌كنند. حتي چندين مرتبه به گوش من هم رسيد كه اين بازيكن خبر مي‌برد و خبر مي‌آورد اما واكنشي نشان ندادم.
    اين بازيكن پيرامون اينكه آيا با مرفاوي صحبتي داشته يا خير، گفت: او مربي نيست كه بتواند حاشيه‌ها را جمع كند. آنقدر بزرگ شده‌ام كه صمد مرفاوي از نيمكت‌نشيني من در استقلال هراس دارد. خدا را شكر مي‌كنم كه اين موضوع را زود متوجه شدم.
    منيعي خاطرنشان كرد: سال گذشته خيلي سختي كشيدم، اما مرفاوي حرف و عملش يكي نبود. او در ابتدا گفت تو نفر اول جناح چپ ما هستي و فردا گفت اگر بازي نكردي نبايد اعتراض كني. همين صحبت‌هاي او، من را از استقلال جدا كرد. او آدم صادقي نيست و فصل آينده بايد جواب هواداران استقلال را بدهد.
    اين بازيكن يادآور شد: صحبت‌هايي با مسئولان پرسپوليس انجام داده‌ام اما شايد به خاطر هواداران استقلال به اين تيم نروم و پس از يك فصل حضور در مس به استقلال برگردم.
    انتهاي پيام/
    بابا از این فارس نزارین

همش چرت مینویسه

این 2 تا بابا هم اتاقی بودن خیلی هم خوبن با هم

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

به نظر من از جباری خیلی بهتر است
    حرف زدیا!! خلعتبری کارش کاملآ با جباري فرق می کنه، خلعتبری یه چپ تکنیکی ولی جباری یه سنتر و بازی ساز ! وقتی می خوای بین 2 نفر مقایسته کنی ، اول کارشون رو بسنج .
    جباری مثه خلعتبری تکنیکی نیست ، ولی خلعتبری هم مثه جباری بازی ساز نیست!!نوری هم عمرآ به پای جباری نمی رسه!
    Last edited by Elendil1; 29-06-2009 at 15:03.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض زمان برگزاري جشن قهرماني استقلال اعلام شد!!

ه گزارش مهر، بنا به تصميم مديران استقلال مراسم تقدير و اهداي پاداش قهرماني اعضاي تيم استقلال طبق اعلام قبلي در روز 15 تيرماه مصادف با سالروز ميلاد با سعادت حضرت علي (ع) برگزار خواهد شد.
    در اين مراسم که با حضور مقامات بلندپايه کشوري و لشگري، مديران ورزش کشور، پيشکسوتان استقلال، اعضاي باشگاه و خانواده هايشان برگزار خواهد شد پاداش قهرماني بازيکنان پرداخت مي شود. قرار است با هماهنگي فدراسيون فوتبال مدال ها و احکام قهرماني نيز در اين مراسم تحويل بازيکنان استقلال شود.
    محل برگزاري آئين تقدير از قهرمان ليگ برتر مرکز همايش هاي بين المللي رايزن در شمال تهران است و اين مراسم از ساعت 17 تا 19 برپا مي شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •