اميدوارم كاري نكنند كه به پرسپوليس بروم
منيعي: فرهاد مجيدي عامل جداييام از استقلال بود
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: فرهاد مجيدي عامل جدايي من بود.
ميثم منيعي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پيرامون جدايياش از استقلال و پيوستن به مس كرمان اظهار داشت: هنوز با باشگاه مس قرارداد داخلي امضا نكردهام. يك پيشنهاد مالي بسيار خوب از پرسپوليس دارم. البته تفاهمنامهاي ميان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس امضا شده اما واعظ آشتياني موافقت كرده كه به پرسپوليس بروم. در اين مورد هنوز تصميمي نگرفتهام اما اميدوارم مجبورم نكنند كه به پرسپوليس بروم.
وي در مورد اينكه چرا از استقلال جدا شد، تاكيد كرد: تنها عامل جدايي من فرهاد مجيدي است. اتفاقاتي را ديدم كه اگر زودتر از اينها متوجه مي شدم استقلال را ترك ميكردم. متاسفانه مجيدي نفوذي در استقلال پيدا كرده كه به اين تيم ضربه خواهد زد. البته با درايتي كه واعظ آشتياني دارد، ميتواند مسايل را جمع و جور كند.
منيعي تصريح كرد: عامل جدايي پيروز قرباني نيز همين بازيكن بود. من فكر ميكردم فرهاد مجيدي دوست من است اما رفتار او نشان داد كه بعضيها به خاطر فوتبارادرشال به بن هم رحم نميكنند. حتي چندين مرتبه به گوش من هم رسيد كه اين بازيكن خبر ميبرد و خبر ميآورد اما واكنشي نشان ندادم.
اين بازيكن پيرامون اينكه آيا با مرفاوي صحبتي داشته يا خير، گفت: او مربي نيست كه بتواند حاشيهها را جمع كند. آنقدر بزرگ شدهام كه صمد مرفاوي از نيمكتنشيني من در استقلال هراس دارد. خدا را شكر ميكنم كه اين موضوع را زود متوجه شدم.
منيعي خاطرنشان كرد: سال گذشته خيلي سختي كشيدم، اما مرفاوي حرف و عملش يكي نبود. او در ابتدا گفت تو نفر اول جناح چپ ما هستي و فردا گفت اگر بازي نكردي نبايد اعتراض كني. همين صحبتهاي او، من را از استقلال جدا كرد. او آدم صادقي نيست و فصل آينده بايد جواب هواداران استقلال را بدهد.
اين بازيكن يادآور شد: صحبتهايي با مسئولان پرسپوليس انجام دادهام اما شايد به خاطر هواداران استقلال به اين تيم نروم و پس از يك فصل حضور در مس به استقلال برگردم.
انتهاي پيام/