تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2367 از 4105 اولاول ... 1367186722672317235723632364236523662367236823692370237123772417246728673367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,661 به 23,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آموزش پرورش فراخوان داده تازگی ؟؟ مگه اواخر سال نیست ثبت نامش ؟
    ممنون
    نه هنوز ، همون اواخر ساله اما واسه فنی حرفه ای باید تا اواخر شهریور فرمشو بدم یکی از آشناها اونجاس ، واسه همین می پرسم که کدوم بهتره واسه فنی حرفه ای اقدام کنم یا آموزش پرورش ؟
    در این موردم هر کی یه نظری میده مثلا می گن فنی حرفه ای یه دوره می فرستنت دوره آموزش تخصصی یه مدرکی بهت می دن این یه مزیته!!! اما هر روز باید بری فنی حرفه ای !!! نمیدونم دیگه

2. این کاربر از samanohet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آموزش پرورش فراخوان داده تازگی ؟؟ مگه اواخر سال نیست ثبت نامش ؟
    ممنون
    pm1 عزیز من پیام خوصوصی نمیتونم بدم میگه تازه واردی!اینجا میگم بت:
    اگه کارت سبز داری با کارت دوره مقدماتی بسیج برشون دار برو نیروی دریایی سپاه انزلی(البته اگه افتادی نیرو دریایی سپاه) بگو شمارو جذب کنن!فقط لباس خوب بپوش همچیزو رعایت کن،البته معمولا میگن 1 ماه زودتر باید اقدام کنی اما شما شانستو امتحان کن

4. این کاربر از sooheeiil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

pm1 عزیز من پیام خوصوصی نمیتونم بدم میگه تازه واردی!اینجا میگم بت:
    اگه کارت سبز داری با کارت دوره مقدماتی بسیج برشون دار برو نیروی دریایی سپاه انزلی(البته اگه افتادی نیرو دریایی سپاه) بگو شمارو جذب کنن!فقط لباس خوب بپوش همچیزو رعایت کن،البته معمولا میگن 1 ماه زودتر باید اقدام کنی اما شما شانستو امتحان کن
    ممنون پس باید اول شانسی بیفتم نیروی دریایی سپاه واسه آموزشی؟
    نه متاسفانه من فقط بسیج عادی دارم ... کارت سبز اینا ندارم ....

بنظرم هر جا آشنای قویتری داری همونجا اقدام کن ... ولی در مجموع آموزش پرورش بنظر راحتتره ....
    Last edited by pm1; 18-08-2014 at 19:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پس باید اول شانسی بیفتم نیروی دریایی سپاه واسه آموزشی؟
    نه متاسفانه من فقط بسیج عادی دارم ... کارت سبز اینا ندارم ....
    بنظرم هر جا آشنای قویتری داری همونجا اقدام کن ... ولی در مجموع آموزش پرورش بنظر راحتتره ....
    مگه 1 شهریور اعزام نیستی؟جاش هنوز معلوم نشده؟اره دیگه مگه اینکه اشنایی داشته باشی!اره باید کارت سبز داشته باشی...متاسفم

7. این کاربر از sooheeiil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مگه 1 شهریور اعزام نیستی؟جاش هنوز معلوم نشده؟اره دیگه مگه اینکه اشنایی داشته باشی!اره باید کارت سبز داشته باشی...متاسفم
    نه میخوام تا آخر شهریور پست کنم دی بیفتم ... شاید تا اون موقع یه نفر دلش برام بسوزه یه امریه ای چیزی جور بشه !!
    بهرحال ممنون

در آغاز فعالیت hooman prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من حدودا بیست روز قبل از پایان مهلت یکساله خودمو معرفی کردم(بدون غیبت) و برای معافیت پزشکی هم اقدام کردم از طرفی کنکور هم دادم الان یکی به من گفت تو اگه سرباز شناخته بشی و معاف پزشکی نشی عملا این مدتو که به پرونده پزشکیت رسیدگی میکردیم جزو غیبتت حساب میکنیم و نمیتونی بری دانشگاهو حداقل باید معاف رزم بشی،کسی تجربه ای تو ای مورد داره؟ممنون میشم جواب بدین.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برای امریه خود سازمان ها باید اعلام کنن که نیرو میخان یا خودمون هر وقت خواستیم میتونیم بریم پذیرش بشیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام از بچه های ۱۹/۶کسی کد محل اموزشیشو گرفته اصلا اومده کد ها؟

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جا به جایی - تهران- ونک هستم به گلستان -- کسی هست پخ بده / انتطامی// با شیرینی برای واسطه ها //

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

چند تا سوال داشتم...

من امروز دفترچه رو گرفتم.نوشته 3 تا برگه رو باید پر کنم 1.برگه وضعیت 2. برگه معاینه اولیه مشمولان 5.واکسیانسون مشومولان
    سوالم اینکه روی برگه شماره 2 یه خطر ضربدر کشیده شده!!! با خودکار ! یعنی این برگه رو نباید پر کنم ؟؟؟

سوال بعدیم اینکه پدرم سابقه جبهه داشته...تقریبا 15 ماه. جایی تو برگه نیست که برای سابقه جبهه و کسری باشه !!! مدارکش رو چطور باید ارسال کنم ؟ اصلا چه مدارکی میخواد؟(از 10 ماهش برادرم استفاده کرده..میخواستم بدونم الان تو سیستم ثبت شده؟ اگه نشده میتونم بعد از اعزام ثبت کنم و بعدش استفاده کنم؟)

در ضمن من میخوام از معافیت پزشکی هم اگه شد استفاده کنم ! میشه هم از معافیت پزشکی استفاده کرد و هم اگر معاف نشدم از کسری خدمت ؟

و یه سوال دیگه دارم که یکی از آشناهامون میگه دکتری رو میشناسه که میتونه برام معافیت پزشکی بگیره!!! میخواستم بدونم راست میگه یا نه؟ اصلا امکانش هست ؟
    Last edited by hamid_diablo; 19-08-2014 at 20:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •