تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2367 از 2376 اولاول ... 13671867226723172357236323642365236623672368236923702371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,661 به 23,670 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

منم بامحسن سافت کاملاموافقم .واعظ تاحالا خیلی خوب عمل کرده درسته دوسه تااشتباه داشته اما خیلی ازنقاط ضعف پارسال برطرف شده ازجمله دروازه بان دوم و مهاجم تمام عیار.باورکنید اگر بازی سال قبلمون با پیام مساوی میشد هیچ کدوم ازما آرش برهانی رااصلا بازیکن نمی دونست چه برسه به آقای گل.بازگشت رضاعنایتی بهترین خبربرای مابود اگرخلعتبری راهم بگیریم غیرقابل مهارمیشی
    قربونت داداش
    نا اینکه با من موافقی به خاطر حرفات
    آره کاملا درسته
    اگه خلعتبری رو بگیره مثل بارسلون میشه
    ولی فکر نمیکنم ذوب اهن اونو به این راحتی از دست بده

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من موندم این ل... خودشون تاپیم ندارن که میان اینجا؟
    امسال استقلال از حاظ فنی و مدیریتی خیلی پیشرفت میکنه، چی میشه اگه خلعتبری هم بیاد!!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران - 6 تیر

Ariensport.com: میثم منیعی چپ پای استقلال با قراردادی یک ساله به مس کرمان پیوست...

- جواد رزاقي و رضا معقولي دو بازيكني هستند كه مسئولان باشگاه استقلال اهواز براي جذب اين بازيكنان با آنها وارد مذاكره شده اند و احتمالا در صورت گرفتن تسويه حساب از باشگاه ابومسلم به تيم اهوازي خواهند پيوست.

- محمد علی قنبری، مديرعامل باشگاه نساجي قائمشهر گفت: نادر دست‌نشان گزينه اول ما براي مربيگري در فصل آينده است.

- امير حسين صادقي امروز با حضور در باشگاه استقلال و پس از نشستي مشترك با مديرعامل و سرمربي تيم قرارداد رسمي حضور دو ساله به امضا رساند.

- سید جلال حسینی، مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سايپا از عقد قرارداد با سپاهان اصفهان خبر داد.

- حسين قنبري كه فصل گذشته به عنوان بازيكن تيم اميد استقلال بازي مي كرد به دليل گذراندن خدمت سربازي به ملوان انزلي پيوست.

- ابراهیم تقی پور، مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استقلال تهران با عقد قراردادي رسمي به صباي قم پيوست.

- ميثم منيعي امروز قرارداد داخلي خود را با باشگاه مس كرمان به مدت يك سال امضا كرد. اين بازيكن روز آينده به باشگاه استقلال مي‌رود تا برگه تسويه حساب خود را دريافت و براي عقد قرارداد رسمي با باشگاه مس اقدام كند.

- پژمان جمشيدي هافبک فصل گذشته فولاد خوزستان امروز با عقد قراردادي دو ساله به تيم فوتبال ابومسلم خراسان پيوست.

- قرارداد کيانوش رحمتي، سيد مهدي سيد صالحي و محمد محمدي با استقلال فردا در هيئت فوتبال تهران به ثبت خواهد رسيد.

- باشگاه پرسپوليس در صدد جذب 2 بازيكن برزيلي كه در پست‌هاي هافبك و خط حمله بازي مي‌كنند است تا تيم خود را براي فصل آينده تقويت كند.

- محمد نصرتی مدافع ملی‏پوش النصر اعلام کرد از چند باشگاه اروپایی پیشنهاد دارد.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تمرين استقلال با حضور عنايتي و صادقي برگزار شد / مرفاوي تمرينات "كرافت" را انجام داد

تمرين عصر امروز (شنبه) تيم فوتبال استقلال تهران با حضور مربي بدنساز آلماني، رضا عنايتي و اميرحسين صادقي در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار شد.

تمرين تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز (شنبه) از ساعت 17:30 در حضور حدود 50 تماشاگر در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار شد.

در اين تمرين كرافت مربي بدنساز آلماني تيم استقلال همچنين رضا عنايتي و اميرحسين صادقي كه به تازگي قراردادشان را با اين تيم به ثبت رسانده‌اند نيز حضور داشتند و تمرين كردند.

پيش از شروع تمرين امروز بازيكنان سپك‌تاكرا بازي كردند و پس از آن كرافت توسط غلامحسين مظلومي به بازيكنان تيم استقلال معرفي شد و تمرينات با دويدن به دور زمين آغاز گرديد.

پس از آن مربي آلماني بازيكنان را به صورت دايره بزرگ چيد و آنها نرمش‌هاي سبك و حركات كششي را تمرين كردند. نكته جالب توجه براي تماشاچيان تمرين كردن صمد مرفاوي، سرمربي استقلال به همراه ساير بازيكنان بود.

بازيكنان تيم استقلال در مرحله بعدي تمرينات كار با توپ در چندين مرحله در نيمه‌اي از زمين را در دستور كار خود داشتند و در هر نقطه‌اي از زمين عبور از موانع، حركات زيگزاگي، حركات شنا كه توسط كرافت طراحي شده بود را انجام دادند.

در مرحله آخر بازيكنان استقلال با تقسيم‌بندي مرفاوي به دو تيم بازيكنان اصلي و نفرات ذخيره تقسيم شدند و به بازي فوتبال پرداختند.

در تمرينات امروز تيم استقلال بازيكناني چون رضا عنايتي، اميرحسين صادقي، كيانوش رحمتي، پژمان منتظري، حنيف عمران زاده، سياوش اكبرپور، فرهاد مجيدي، اميد روانخواه، هاشم بيك‌زاده، سيد صالحي، هادي شكوري و ميلاد نوري حضور داشتند.

همچنين 5 بازيكن از تيم جوانان استقلال نيز به همراه ساير بازيكنان تمرين كردند كه بهزاد غلامپور مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال در تمرينات امروز دروازه‌بان تيم جوانان استقلال را تمرين مي‌داد. او همچنين در فوتبال دستگرمي درون دروازه تيم اصلي‌ ايستاد.

برخي بازيكنان استقلال از جمله محمد محمدي دروازه‌بان جديد اين تيم و نفرات ملي‌پوش امروز به همراه روته‌مولر غايبان تمرين امروز استقلال بودند.

پارس فوتبال

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هرگز نمي‌توانم تمام وقت در استقلال باشم / روته مولر: فيفا، يوفا و فدراسيون فوتبال آلمان تعهد دارم / سياست و ورزش بايد از هم جدا باشند
    میثم نژادقصاب
    اريش روته مولر گفت كه به دليل تعهداتش به فيفا، يوفا و فدراسيون فوتبال آلمان نمي‌تواند تمام وقت در اختيار استقلال باشد.

اريش روته مولر ابتدا براي تيم ملي ايران كار مي‌كرد و دستيار علي دايي بود. او اكنون به عنوان مربي و مشاور ورزشي مدير عامل باشگاه استقلال تهران كار جديدش را آغاز مي‌كند. مدرس آلماني فدراسيون جهاني فوتبال در گفت‌وگو با پايگاه اينترنتي ZEIT ONLINE درباره ورزش و سياست در ايران صحبت كرده است. مولر در دهه 90 ميلادي به عنوان مربي در تيم‌هاي كلن و هانزاروستوك كار مي كرد. او از سال 1994 در فدراسيون فوتبال آلمان مشغول به كار بوده و 7 سالي را هم به عنوان مدير بخش آموزش مربيان فعاليت دارد. اين كارشناس 64 ساله فوتبال در فصل آينده با استقلال تهران در ليگ نهم و ليگ قهرمانان آسيا كار دشواري را پيش رو دارد. متن اين پرسش و پاسخ در زير مي آيد:

* آقاي مولر! شما 6 ماه به عنوان مشاور در تيم ملي ايران كار كرديد. اين كشور و مردمش را چگونه ديديد؟

- در اين 6 ماه تنها 3 يا 4 بار در تهران بودم اما، ايران و تهران را از زمان دوره‌هاي آموزشي‌ام به عنوان مدرس فدراسيون فوتبال آلمان مي‌شناسم. مردم در آنجا بسيارصميمي و البته مشتاق و پيگير هستند. آن‌ها مي‌خواهند كه مربي به خوبي كار كند و تلاش زيادي را از خود به خرج دهد. ايراني‌ها را به تدريج شناختم. آن‌ها با من همواره منصفانه و بااحترام رفتار كرده اند.

* فوتبال در ايران چه جايگاهي دارد؟

- جايگاهي بسيار مهم. در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني در بازي برابر عربستان سعودي 120 هزار تماشاگر در ورزشگاه بودند. جو باشكوهي بود. تماشاگران بسيار بااحساس هستند و بسيار نااميد كننده است كه ايران نتوانست به جام جهاني 2010 راه پيدا كند.

* هفته آينده فعاليت شما به عنوان مدير ورزشي باشگاه دسته اولي استقلال تهران آغاز خواهد شد. آيا احساس بخصوصي داريد؟

- به ناآرامي‌ها در ايران فكر مي كنم. با اين حال باور دارم در آنجا به خوبي پيش خواهم رفت. با مترجمم كه همه چيز را به من اطلاع مي‌دهد، پيوسته در ارتباط هستم.

* آيا شما با او درباره سياست هم صحبت مي‌كنيد؟

- نه. روند پس از انتخابات را تنها از تلويزيون پيگيري كردم. در روز انتخابات به آلمان پرواز داشتم.

* آيا اگر موقعيت بحراني شود، اين كشور را ترك خواهيد كرد؟

- منتظر ادامه جريان هستم. بديهي است كه بايد ابتدا با سران باشگاه صحبت كنم.

* در هفته گذشته چند بازيكن تيم ملي ايران در جريان بازي برابر كره جنوبي از مچ‌بندهاي سبز رنگ استفاده كردند. درباره چنين ژست سياسي چه نظري داريد؟

- هر بازيكن بايد بداند كه چه مي‌كند. نمي‌دانم آيا آن‌ها پيش از آن درباره رفتارشان صحبت كرده‌اند يا نه. به طور كلي بر اين باورم كه سياست و ورزش بايد از هم جدا باشند.

* آيا شما بازيكني از استقلال تيم جديدتان را به دليل چنين ابراز عقيده سياسي كنار مي گذاريد؟

- فكر نمي‌كنم كه من اينجا چنين اختياري داشته باشم. تلاش مي كنم واسطه و ميانجي باشم. بار ديگر تاكيد مي‌كنم كه سياست و مذهب بايد از ورزش جدا بمانند.

* در ايران رسانه‌ها درباره فوتبال چه مي‌نويسند؟

- فكر مي‌كنم در تهران 17 روزنامه ورزشي وجود دارند كه به تفصيل درباره فوتبال مي‌نويسند. ابتدا بايد صفحه‌هاي آنها پر شود. پس بايد بسيار بنويسند. شايد هم به غلط. متاسفانه من به اين زبان صحبت نمي‌كنم و به مترجم نياز دارم. در گذشته اتفاق افتاده است كه گفته‌هايم نادرست ترجمه شده است.

* مشكل زبان همواره وجود دارد. در باشگاه آتي‌تان چگونه با اين موضوع كنار خواهيد آمد؟

- يك مترجم دارم. علي دايي در تيم ملي مترجم من بود. در فهرست مربيان استقلال اهميت زيادي به اين موضوع مي‌دهم كه سرمربي تيم ايراني است. او به همان زباني صحبت مي‌كند و از همان فرهنگي است كه بازيكنانش. صحبت از طريق مترجم همان تاثير را ندارد. از اين گذشته يك مربي آلماني را به تيم برده‌ام. راينر كرافت را كه به تازگي در اشتوتگارت كيكرز مربيگري مي‌كرد.

* به عنوان مشاور در تيم ملي و اكنون به عنوان مدير ورزشي در استقلال؟

- زماني كه هنوز براي تيم ملي ايران كار مي‌كردم، رييس باشگاه استقلال از من پرسيد آيا دوست دارم به آن‌ها كمك كنم تا باشگاه پيشرفت كند. من با كادر 5 نفره مربيان همكاري مي‌كنم و با رييس باشگاه هم گه‌گاه در تماس هستم. گاهي هم در ميدان خواهم بود چرا كه هنوز هم خودم را به عنوان مربي مي‌بينم و بعد به عنوان يك پشت ميز نشين.

* با استقلال تهران چه هدف‌هايي را دنبال مي‌كنيد؟

- ما با فشار زيادي روبه‌رو هستيم. مي‌خواهيم از قهرماني‌مان دفاع كنيم. استقلال در كنار پرسپوليس تهران از بهترين تيم‌هاي ليگ است. انتظارها در اينجا هميشه بسيار بالاست.

* شما به عنوان مشاور تيم ملي به ندرت در تهران بوديد. آيا اكنون بايد زمان بيشتري را در اين كشور باشيد؟

- بله. كار در يك باشگاه اين چيزها را هم با خود به همراه دارد. در شمال تهران يك خانه كوچك و راحت دارم. با اين حال همچنان ميان ايران و آلمان در رفت‌وآمد خواهم بود. هرگز نمي‌توانم پيوسته در محل باشم چرا كه در برابر فيفا، يوفا و فدراسيون فوتبال آلمان تعهداتي دارم.

پارس فوتبال

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اطلاعيه باشگاه استقلال / قرارداد بازيکنان جديد فردا ثبت مي‌شود
    میثم نژادقصاب
    تعدادي از بازيکنان جديد استقلال فردا قرارداد خود را با باشگاه استقلال در هيات فوتبال ثبت خواهند کرد.

قرارداد کيانوش رحمتي، سيد مهدي سيد صالحي و محمد محمدي فردا در هيئت فوتبال تهران به ثبت خواهد رسيد.

بنابر اعلام هادي مباشري، رئيس کميته پشتيباني باشگاه استقلال فردا قرار است اين سه بازيکن به همراه نماينده باشگاه در محل هيئت فوتبال تهران حضور يابند و رسماً با ثبت قرارداد هاي خود در فهرست فصل جديد باشگاه استقلال قرار خواهند گرفت.

**مدارک عنايتي تحويل شد

غلامرضا عنايتي مهاجم جديد استقلال صبح امروز مدارک لازم براي ثبت قرارداد خود را تحويل اين باشگاه داد.

عنايتي امروز پس از بازگشت از امارات در ديدار مديرعامل استقلال برگه تسويه حساب و ساير مدارک خود را براي ثبت قراردادش ارائه کرد.

رضا عنايتي 20 خرداد قرارداد جديد با استقلال را امضا کرده بود اما به جهت پيشگيري از مشکلاتي مشابه آنچه پيش از ليگ قهرمانان آسيا بر سر انتقال وي پيش آمد اين موضوع رسانه اي نشد تا عنايتي راحت تر بتواند برگه تسويه حساب خود را از طرف اماراتي بگيرد.

عنايتي از امروز در تمرينات استقلال حاضر مي شود و قرارداد وي طي روزهاي آينده به ثبت خواهد رسيد.

** دعوت باشگاه استقلال به رعايت صداقت و اصول حرفه اي

باشگاه استقلال در اطلاعيه‌اي اعلام كرد، در روزهاي اخير و به خصوص در زماني که اکثر بازيکنان باشگاه استقلال به دليل تعطيلات پايان فصل در دسترس نبودند مشاهده شده برخي از روزنامه هاي ورزشي اقدام به انتشار مصاحبه هاي تخيلي و به دور از واقعيت با بازيکنان مي کنند و در مواردي صحبت هاي مديرعامل استقلال در جمع بازيکنان به شکل پرسش و پاسخ درج شده و در مخاطب اين ذهنيت را ايجاد مي کند که مصاحبه اي صورت گرفته است.

لذا باشگاه استقلال ضمن دعوت دوباره از اين دسته از نشريات به صداقت و رعايت اصول حرفه اي اعلام مي کند از اين پس در صورت تکرار اين مساله و اثبات آن موضوع از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهد شد.

پارس فوتبال

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

9 باشگاه ليگ برتري حق جذب بازيكن ندارند
    پرسپوليس و استقلال تعليق شدند
    خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال 9 باشگاه ليگ برتري را به دليل عدم تسويه حساب با بازيكنان وشاكيان به حالت تعليق درآورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته انضباطي پيش از اين اعلام كرده بود، باشگاه‌هايي كه با بازيكنان و شاكيان خود تسويه حساب نكنند اجازه ثبت قرارداد با بازيكنان جديد را نخواهد داشت. بر همين اساس اين تصميم امروز اين موضوع عملي شد.
    باشگاه هاي ليگ برتري پرسپوليس، استقلال تهران، پاس همدان، سپاهان اصفهان، صباي قم، مس كرمان، راه‌آهن، ابومسلم و استقلال اهواز به دليل عدم تسويه حساب با بازيكنان فصل گذشته خود از امروز نمي توانند با بازيكنان جديد خود قرارداد رسمي امضا كنند و حتي نمي توانند با بازيكنان فصل گذشته خود تمديد كنند.
    قرارداد بازيكنان جديد اين تيم ها نيز كه پيش از اين در هيات فوتبال به ثبت رسيده تا زماني كه اين باشگاه ها با بازيكنان فصل گذشته خود تسويه حساب نكنند در سازمان ليگ به ثبت نخواهد رسيد.
    بر همين اساس بازيكناني كه در چنين شرايطي با اين تيم ها در هيات فوتبال قرارداد خود را به ثبت رسانده‌اند در صورت بروز مشكل با اين تيم ها نمي‌توانند به كميته انضباطي شكايت كنند چرا كه در فدراسيون ثبت نشده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حضور عنايتي، اكبرپور و مربي آلماني در تمرين استقلال
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال امروز اولين تمرين جدي خود را با حضور مربي بدنساز آلماني و 12 بازيكن برگزار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تمرين از ساعت 17:30 در ورزشگاه دستگردي برگزار شد. در اين تمرين 12 بازيكن اصلي استقلال حضور داشتند. رضا عنايتي، اميرحسين صادقي، كيانوش رحمتي، پژمان منتظري، حنيف عمران زاده، سياوش اكبرپور، فرهاد مجيدي، اميد روانخواه، هاشم بيك زاده، سيدمهدي سيدصالحي، هادي شكوري و ميلاد نوري به همراه 5 بازيكن تيم جوانان در اين تمرين حضور داشتند.

*محمد محمدي دروزاه بان تيم پيكان در اين تمرين حضور نداشت.
    *در ابتداي تمرين غلامحسين مظلومي؛ راينر كرافت آلماني را به عنوان مربي بدنساز به بازيكنان معرفي كرد.
    *در اين تمرين كرافت تمرينات خاصي را با توپ هاي مديسن فوتبال براي بازيكنان در نظر گرفت.
    *بازيكنان در ابتدا زير نظر سيامك رحيم پور دويدند و بدن ها راگرم كردند.
    *ملي پوشان استقلال مانند حسين كاظمي، آرش برهاني، وحيد طالب لو و خسرو حيدري امروز هم غايب بودند. قرار است اين بازيكنان از دوشنبه در تمرين حاضر شوند.
    * تكليف بازيكناني مثل جانواريو، مهدي امير آبادي، بيژن كوشكي و رينالدو هنوز مشخص نشده است.
    *بهزاد غلامپور دروازه بان تيم جوانان را تمرين داد.
    * در دقايقي از تمرين مرفاوي با كرافت در مورد تمرين صحبت مي كرد.
    *محمد حيراني مدير روابط عمومي باشگاه در تمرين امروز حضور داشت.
    *بازيكنان استقلال در دو گروه فوتبال دستگرمي بازي كردند.
    *حدود 50 تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
    انتهاي پيام/

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیگ از کی شروع میشه !؟
    تمرین امروز بعذ از ظهر چه ساعتیه !؟ میشه رفت دید !؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در صورت حل نشدن مشكل باشگاه مس
    پرسپوليس به ليگ قهرمانان آسيا مي‌رود
    خبرگزاري فارس: در صورت حل نشدن مشكل باشگاه مس كرمان، تيم فوتبال پرسپوليس به ليگ قهرمانان آسيا خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال امروز در نامه‌اي به باشگاه مس اعلام كرد يكي از شرايط حضور در ليگ قهرمانان آسيا اين است كه هر باشگاه يك تيم حرفه اي و يك تيم آماتور داشته باشد. اين در حالي است كه سه تيم حرفه‌اي زير نظر باشگاه مس اداره مي‌شود.
    تيم‌هاي مس رفسنجان و مس سرچشمه كه در ليگ دسته اول حضور دارند بايد طبق قوانين كنفدراسيون فوتبال آسيا داراي مديرعامل و چارت باشگاهي مجزا باشند. اين در حالي است كه اين تيم‌ها نيز زير‌مجموعه باشگاه مس كرمان هستند و تحت مديريت عبدالرضا برهاني‌نژاد اداره مي‌شوند.
    مس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا يك راه بيشتر ندارد و آن هم اينكه دو باشگاه مس رفسنجان و مس سرچشمه داراي تشكيلات مجزا شوند اما مسئولان شركت مس معتقدند اين شركت نمي‌تواند سه باشگاه را تاسيس و اداره كند. بنابراين بايد اين دو باشگاه بايد از زير مجموعه مس كرمان خارج شده تا اين باشگاه بتواند در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند در غير اينصورت پرسپوليس به عنوان تيم پنجم ليگ راهي مسابقات آسيايي خواهد شد.
    استقلال، ذوب آهن، سپاهان و مس 4 نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا هستند. سپاهان تيم چهارم ليگ برتر بود اما به واسطه قهرماني ذوب آهن در جام حذفي مجوز حضور در آسيا را به دست آورد. پرسپوليس فصل گذشته در ليگ پنجم شده بود.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •