پوریا خجلت نمیکشی وسط امتحانا نشستی بازی جدید بازی میکنی ؟![]()
پدر اعتیاد بسوزه !راس میگه ببینم مگه تو امتحان نداری![]()
![]()
پوریا خجلت نمیکشی وسط امتحانا نشستی بازی جدید بازی میکنی ؟![]()
پدر اعتیاد بسوزه !راس میگه ببینم مگه تو امتحان نداری![]()
![]()
لحیم ؟!؟!؟
به نظر من صبر کد X360Key آپدیت اسلیمش بیاد ، اون رو بخر .
هم برای همیشه و با خیال راحت لایو رو داری ، هم بازی ها از روی هارد اجرا میشند ، هم میتونی لینوکس اجرا کنی ، هم میتونی برنامه های دست نویس اجرا کنی و هم کنسول انگولی نمیشه .
سلام دوستان
يه چند وقتيه به دليل عوض شدن محل كار به اجبار از خونه آواره شدم كارم به صورت اقماري در اومده يعني 2هفته كار يه هفته استراحت خلاصه دور از جونتون ماركو پولويي شدم واسه خودم.
از اونجايي كه گيم يه تيكه گنده از زندگيم بوده و هست و باز از اونجايي كه من از pc قدر قدرتم جدا شدم و هيچ لپ تاپي نمي تونه جاي pc تو گيم بگيره تصميم به خريد كنسول گرفتم حالا مشكل اينجاست كه محل استراحتم يه tv در حد دقيانوس داره كه اتاريم نمي شه روش باي كرد .
به نظر شما بزرگواران اصلا امكان پذيره يه xbox و monitor با هم و تو يه كيف جا به جا كرد و هر دو هفته يك بار اينورو اون ور شد؟ اگه نه پيشنهاد شما چيه اين وسط؟
ببخشيد پست طولاني شد![]()
بله شدنیه ، یک سری مانیتور های پرتابل مخصوص 360 هست ، یک سرچی بزنید پیدا میکنید .
دمت گرم بابا وضاعت مالي هم در نظر بگير
300T دادم كنسول + بايد ١٧٠ بدم كينكت + ١٢٠-١٣٠ هارد + ٥٠ دسته![]()
١٥٠ تومنم بديم٣٦٠كي ديگه چي ميمونه
اگه حداكثر ٧٠تومن بود ميكرفتم
اولا تو چرا میخوای دسته بگیری؟
دوما اینم حساب کن که ریختن بازی تو هارد یه چی باید بدی![]()
مطميني تو ايران موجوده؟
من فقط اينو پيدا كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه کنسول slim 4g 0225 دارم که یه ماهی میشه گرفتم داداش ....... منچند روز پیش که من نبودم بازی need for speed hot pursuit رو از دوستش می گیره و تو دستگاه می زاره
می خواستم ببینم مشکلی پیش اومده الان؟
آخه شنیده بودم این بازی ها Ap.2.5 دارن وقتی تو دستگاه کپی خور نشده بزاری فلگ می شی و بعدش که رفتی لایو بن! درسته ؟
ممنون میشم جواب بدید
کنسول شما اصلا دیسک کپی رو نمیخونه که بخواد بن بشه !
گذاشتن دیسک کپی توی کنسول تخلف نیست که بخوان بنتون کنند ، باید کنسول رو دستکاری کنید تا تخلف انجام داده باشید .
ميلاد منظور از لحيم همون روش دوم ه ك ٠٢٢٥ هست كه با لحيم كاريه !!!!
بد برداشت نشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)