میخوای از اسیا تک بد بگی بگو مشکلی نیست ولی خدایی از اون نامرد پارس انلاین دفاع نکن ! من 8 سال پارس انلاین داشتم ! این یه سال اخر دیگه فاجعه بود از نظر سرعت و قطعی ! باز اسیا تک از پارس انلاین خیلی بهتره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
میخوای از اسیا تک بد بگی بگو مشکلی نیست ولی خدایی از اون نامرد پارس انلاین دفاع نکن ! من 8 سال پارس انلاین داشتم ! این یه سال اخر دیگه فاجعه بود از نظر سرعت و قطعی ! باز اسیا تک از پارس انلاین خیلی بهتره
آقا سوال منو هیچ کدومتون جواب نمیدین؟!
Last edited by miladddd; 06-09-2015 at 13:25.
شبانه بیشتر از 128 ک دریافت نمی کنی مگر فقط از سایت هایی که سرورشون داخلی دیتاسنتر آسیاتک باشه از اون سرورا پهنای باند بازه
- - - Updated - - -
شبانه بیشتر از 128 ک دریافت نمی کنی مگر فقط از سایت هایی که سرورشون داخلی دیتاسنتر آسیاتک باشه از اون سرورا پهنای باند بازه
اگه مخابرات شبانه بر نداشته بود به آسیا تک نکاه نمی کردم
اکثرا همینطوریم![]()
دوستان مشهدی من امشب میخوام بزارم اتوماتیک تو تایم شبانه دانلود کنه فقط یک مساله اینجاست و اونم اینه که آیا هنوز تو تایم رایگان بدون خاموش و روشن کردن مودم حجم میخوره یا نه چون اگه بخوره ۱۶ هزار تومان حجمی که خریدم دود میشه میره هوا پشتیبانی هم زیر بار فکر نکنم بره چون من اون موقع شب خوابم با تشکر
والا دوست عزیز مثل اینکه این مساله برای افراد مختلف متفاوت هست
من خودم هیچ وقت تو این چند ماه مودم رو تایم رایگان خاموش روشن نکردم و حجمی هم کم نکرده ( خیلی هم متهم شدم به اینکه از طرف شرکت هستم و یا دارم دورغ میگم ! )
ولی مثل اینکه برای بعضی از دوستان حجم کم میکنه
به نظر من اگه میخوای تایم رایگان بزاری مثلا از ساعت 2.5 بزار تا 7.5 ( که اگه تایمشون باگ داره مشکلی پیش نیاد )
من از پارس انلاین دفاع نکردم و هیچ منفعتی هم برام نداره که الکی ازش دفاع کنم
پارس انلاین هم قطعی داره ولی یک صدم اسیا تک هم نیست ، سرعت هم اصلا قابل مقایسه نیست
من اتفاقی که واقعا واسم افتاده بود رو گفتم.
تواهشا زود قضاوت نکنید
خب منم دقیقا اون چیزی که برای خودم بود رو گفتم ! سرعت پارس انلاین داغون بود ، قطعی هم پارس انلاین خیلی خیلی برای من بیشتر بود ( من خود 8 سال داشتم کاملا باهاش اشنایی دارم ! )
منم نگفتم شما دروغ میگید
شما منو متهم به طرفداری کردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)