تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2366 از 2403 اولاول ... 136618662266231623562362236323642365236623672368236923702376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,651 به 23,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

از آشنای اول نت دارم . از 4 فروردین به این ور (به خصوص صبحها) خیلی قطعی دیتا دارم (چراغ adsl هر 10 دقیقه به مدت مثلا 40 ثانیه قطع میشه و دوباره به صورت خودکار کانکت میشه )
    یه مودم من به همین خاطر سوخت. مودم دیگه خریدم بازم همون شکله . به علت نویز بالا (دو ماه قبل عید) کل سیمکشی خونه رو عوض کردم و حتی یه مسیر 170 متری خود مخابرات اومد و سیم کشی رو عوض کرد .

الان پشتیبانی میگه مشکل نویز نداری ولی مشکل از طرف ما نیست و از طرف خودتونه . برات کارشناس بفرستیم باید 10000 هزار تومن بدی (چون حومه ی رشتم) پول رفت و آمدشم بدی

به نظرتون مشکل چیه ؟
    دوستان مخابرات واسه شما هم حجم های با محدوده زمانی رو برداشته؟ چون واسه من پنچ روزه رو برداشته ! و حتی روزای دیگه و فقط 15 روزه با قیمت پانرده هزارتومان و سی روزه گذاشته! و دو تا دیگه ! شما هم همین طوری هستید؟ و یه سوال دیگه ایا شما هم وقتی میخواید از وا فای برای اینستاگرام استفاده کنید کندی سرعت دارید؟
    سلام
    اگه سرویس شما 2 مگ هست ، از طرف مخابرات هست
    من قبل عید زنگ زدم گفتن 2 مگ ما مشکل داره ، 1 مگ بخر که من گوش نکردم و همون 2 مگ گرفتم و تا الان که نزدیک 20 روز از زنگم میگذره هنوزم مشکل دارم گاهی اوقات
    امروزم زنگ زدم ، گفتن دیروز جلسه گذاشتیم واسه همین موضوع ( 2 مگ ها ) و هنوز کامل حل نشده مشکل ، قراره تسریع بشه کارها
    الله و اعلم

سرویس یک ساله مخابرات من ( جشنواره زمستان94-(3072-1024) 12ماهه به همراه 2گیگ هدیه(پس پرداخت) ) فردا تموم میشه

الان پرسرعت ترین سرویس مخابرات واسه دانلود حجم زیاد شبانه چیه؟

هزینه ماهیانه سرویس زیر 30 تومن میتونم بدم
    سلام
    والله از آخرین باری که دیدم فک کنم 2 مگ بهترین باشه چون 4 مگ هم هست ولی نیم بها هست یا اصلا شبانه نداره ( مطمئن نیستم دقیقا )
    ولی خودم 2 مگ دارم ، حجم هم بستگی به شما داره
    من 2 مگ 12 گیگ رو میگیرم نزدیک 33 تومن
    Last edited by hamidreza2010; 05-04-2017 at 22:21.

2. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم لطفا کمکم کنید به این پشتیبانی که زنگ میزنم فقط بلده بگه مشکل از سیستم خودتونه یا اینکه نمیدونمی مشکلم اینه:
    من وقتی حجم تموم میکنم مثلا یک گیگ حجم اضافه خریدم تموم شد بعد اون صفحه ی که میگه حجم شما تموم شده نمیاد حالا این مهم نیست بعد تو سایتم نمیره یا اگرم بره وقتی میرم به گزینه ی خرید ترافیک و مثلا یک گیگ ثبت سفارش میزنم ولی وقتی موقع پردذاخت رو میزنم همین که به درگاه میخواد بره ارور میزنه و نمیره به بانک با هر سه امتحان کردم باز نشد و بعدشم دوباره مرورگرامو نصب کردم بازم همین مشکل رو داره و اینکه وقتی حجم تموم میشه روی Network هم علامت مثلث زرد میاد لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چی کار کنم با تشکر
    بعد جالبه بدونید وقتی هم که حجم دارم وقتی کد 192.168.1.1 رو میزنم واردش نمیشه!!!!!
    سرویس هم که دارم دو مگ هستش.
    Last edited by altair; 10-04-2017 at 20:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

192.168.1.1 مربوط به تنظیمات adsl هست حتی اگر حجم نداشته باشی باید بتونی واردش بشی. بنابراین یا adsl شما خرابه یا درست adsl درست به کامپیوتر وصل نیست . اگر با wifi وصل می شی الان به جاش سعی کن با سیم وصل بشی اگر درست شد که هیچی اگر نشد یعنی یا ای دی اس الت خرابه یا تنظیماتش درست نیست پیشنهاد من اینه که یک دور ای دی اس الت رو ریست و دوباره تنظیماتش مثل یوزر و پسش و vpi , vci رو وارد ای دی اس ال کنی
    Last edited by mehdi951; 11-04-2017 at 04:19.

5. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

192.168.1.1 مربوط به تنظیمات adsl هست حتی اگر حجم نداشته باشی باید بتونی واردش بشی. بنابراین یا adsl شما خرابه یا درست adsl درست به کامپیوتر وصل نیست . اگر با wifi وصل می شی الان به جاش سعی کن با سیم وصل بشی اگر درست شد که هیچی اگر نشد یعنی یا ای دی اس الت خرابه یا تنظیماتش درست نیست پیشنهاد من اینه که یک دور ای دی اس الت رو ریست و دوباره تنظیماتش مثل یوزر و پسش و vpi , vci رو وارد ای دی اس ال کنی
    دم شما گرم دوست گرامی الان انجامش میدم .

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان،این سرویس مخابرات دانلود شبانه داره ؟؟
    Pr-S00(237)-ADSL-2048-12G-1M
    اگه داره از چه ساعتی شروع میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم لطفا کمکم کنید به این پشتیبانی که زنگ میزنم فقط بلده بگه مشکل از سیستم خودتونه یا اینکه نمیدونمی مشکلم اینه:
    من وقتی حجم تموم میکنم مثلا یک گیگ حجم اضافه خریدم تموم شد بعد اون صفحه ی که میگه حجم شما تموم شده نمیاد حالا این مهم نیست بعد تو سایتم نمیره یا اگرم بره وقتی میرم به گزینه ی خرید ترافیک و مثلا یک گیگ ثبت سفارش میزنم ولی وقتی موقع پردذاخت رو میزنم همین که به درگاه میخواد بره ارور میزنه و نمیره به بانک با هر سه امتحان کردم باز نشد و بعدشم دوباره مرورگرامو نصب کردم بازم همین مشکل رو داره و اینکه وقتی حجم تموم میشه روی Network هم علامت مثلث زرد میاد لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چی کار کنم با تشکر
    بعد جالبه بدونید وقتی هم که حجم دارم وقتی کد 192.168.1.1 رو میزنم واردش نمیشه!!!!!
    سرویس هم که دارم دو مگ هستش.
    از تنظیمات DNS هست.

سلام دوستان،این سرویس مخابرات دانلود شبانه داره ؟؟
    Pr-S00(237)-ADSL-2048-12G-1M
    اگه داره از چه ساعتی شروع میشه ؟
    تا اونجاییکه من میدونم داره. 3 تا 8 صبح.

دوستان این زماندارا رو برداشتن دیدین ؟ تنها حسن مخابرات این چند وقت همین بود که اینم گند زد بهش.

9. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از تنظیمات DNS هست.

تا اونجاییکه من میدونم داره. 3 تا 8 صبح.

دوستان این زماندارا رو برداشتن دیدین ؟ تنها حسن مخابرات این چند وقت همین بود که اینم گند زد بهش.
    عید تموم شده تازه زدن عیدانه
    بعد تو همون عیدانه ها ،دوتا 15 روزه بود !
    الان همون 15 روزه هارو هم برداشتن !
    فقط 30 روزه هست

در آغاز فعالیت lilipit70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ترافیک زمان دار30 روزه رو هم برداشتن مفت نمی ازره دیگه مخابرات
    Last edited by lilipit70; 22-04-2017 at 13:57.

12. این کاربر از lilipit70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

جدیدا یک مودم بیسیم d-link خریدم و مجبور شدم بخاطر امکان استفاده گوشی ها از اینترنت بیسیم, از حالت bridge برم رو حالت pppoe که نمدیدونم به چه دلیل ولی باعث شده بعضی سایت ها ازجمله خود سایت اندیشه دیگه بالا نیاد. تو اینترنت یک سرچی زدم و راحت ترین گزینه "ریست کردن خط" بود. وقتی با پشتیبانی فنی اندیشه برای اینکار تماس گرفتم, گفتند همچین چیزی وجود نداره. و خواستن بصورت ریشه ای این مشکل رو حل کنند و بعد از اینکه گفتند چندتا ip رو تغییر بدم و... هیچ اتفاقی نیافتاد و کماکان مشکل برقرار بود که گفتند مشکل از اون سایتهاست که من گفتم یعنی الان اندیشه هم مشکل داره؟! دیگه چیزی نگفت. که من ادامه دادم الان چطور وارد سایت اندیشه بشم برای تمدید و... که طرف گفت اون دیگه به ما ربطی نداره و مربوط به واحد فروش هست یک نکته جالب, کاملا معلوم بود داره واو به واو از یک متن میخونه و خودش کاملا تعطیل بود
    مشکل من که حل نشد و این بیشتر یک درد دل بود از چیزی به اسم پشتیبانی فنی اندیشه که حتی 1 بار حداقل کار من یکی رو راه ننداخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

جدیدا یک مودم بیسیم d-link خریدم و مجبور شدم بخاطر امکان استفاده گوشی ها از اینترنت بیسیم, از حالت bridge برم رو حالت pppoe که نمدیدونم به چه دلیل ولی باعث شده بعضی سایت ها ازجمله خود سایت اندیشه دیگه بالا نیاد. تو اینترنت یک سرچی زدم و راحت ترین گزینه "ریست کردن خط" بود. وقتی با پشتیبانی فنی اندیشه برای اینکار تماس گرفتم, گفتند همچین چیزی وجود نداره. و خواستن بصورت ریشه ای این مشکل رو حل کنند و بعد از اینکه گفتند چندتا ip رو تغییر بدم و... هیچ اتفاقی نیافتاد و کماکان مشکل برقرار بود که گفتند مشکل از اون سایتهاست که من گفتم یعنی الان اندیشه هم مشکل داره؟! دیگه چیزی نگفت. که من ادامه دادم الان چطور وارد سایت اندیشه بشم برای تمدید و... که طرف گفت اون دیگه به ما ربطی نداره و مربوط به واحد فروش هست یک نکته جالب, کاملا معلوم بود داره واو به واو از یک متن میخونه و خودش کاملا تعطیل بود
    مشکل من که حل نشد و این بیشتر یک درد دل بود از چیزی به اسم پشتیبانی فنی اندیشه که حتی 1 بار حداقل کار من یکی رو راه ننداخته
    اینکه بعضی سایتها باز میشه ، بعضی نمیشه معمولا از MTU است.
    در حالت کلی MTU PPPoE 1492 باید باشه اما ممکنه بعضی اوقات بدلایلی که از حوصله این بحث خارجه کمتر هم بشه
    پس 1480 رو هم امتحان کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •