3g شما 9 مگ میشه!!![]()
3g شما 9 مگ میشه!!![]()
با 4g امتحان کردم یه بار 11 ظهر 9 مگ شد اکثرا سرعت پایینه تو منزل با دو سه خط انتن
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
e3372 که 4G+ ساپورت نمیکنه چه جوری 120 مگ سرعت داره میده ؟
دوست عزیز تو شهر ما 4 جی حدود 10 روزه راه افتاده دیشب برای اولین با سرعت 11 مگابایت با گوشی جی 5 تونستم ازش استافده کنم و فوقالعاده بود تو یه ساعت 7 گیگ دانلود کرد
حالا اگر از این مودم ها بگیرم سرعت اینترنتم بالاتر میره برای دانلود و ...
شما از این مودمتون راضی هستم منم از همین بخرم ؟
توی این عکس چرا هز جاش یه سرعتی رو نشون میده؟ برنامه مونیتورینگ یه سرعت idm یه سرعت دیگه تسک منیجر و ltewatch هم هرکدوم یه سرعت .
سلام. بسته به نوع آنتن و تجهیزات دیگه (RRU و ...) امکان داشتن هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G روی یک دکل هست. در مورد آنتن به طور مثال آنتن kathrein penta Band که ایرانسل استفاده میکنه، پنج باند فرکانسی را پشتیبانی میکنه و امکان ارسال و دریافت سیگنال های هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G را داره.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونید این فایل PDF را مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن ۱۰ پورت مولتی باند همون آنتن penta Band هست که نام بردم و ایرانسل استفاده میکنه.
دوستان عزيز يك سوال مهم دارم.من اصفهان با خود گوشي وصل ميشم 4g+ سرعت حدود ٦٠مگ اما چرا همون رو هات اسپات مي كنم با گوشي كه ديگران استفاده كنن سرعت از ١٨مگ بالاتر نميره؟
خوشا به احوال شما
اینجایی که من هستم نهایت سرعتی که روی ۴g دیدم 2MB/s بوده، ولی اکثرا روی ۷۰۰ ۸۰۰ KB/s هست.
نمیشه شکایتی چیزی کرد؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
برای این پرسیدم چون شهر ما فقط یک دکل فورجی داره خواستم بدونم میتونن روی همین پلاس ارائه بدن یا نه
البته نزدیک دکل هم رفتم خبری از پلاس نبود
sent from Huawei mate 8
کسی میدونه ایرانسل بسته نامحدود داره یا نه اگه داره کد فعال سازیش چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)