تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2365 از 4105 اولاول ... 1365186522652315235523612362236323642365236623672368236923752415246528653365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,641 به 23,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

@snow patrol: آقا دمت گرم که جواب دادی. پس سعی می کنم سریع کارامو ردیف کنم تا همون هفته اول مهر بفرستم. راستی برای ارسال دفترچه به جز اون نامه ای که دانشگاه میده باید چیز دیگه ای هم از جایی گرفت؟ نامه ای، آزمایش خاصی یا چیزی که کلا باعث بشه نشه دفترچه رو زود فرستاد؟
    راستش تک فرزند نیستم ولی تنها فرزندی هستم که الان تو خونه با پدر و مادرم زندگی میکنم، این تاثیری نداره؟ و اگه داره باید کاری کنم که بعدا تو شهر خودم بیوفتم؟ یا اینکه تو دفترچه این چیزا رو هم از ما میخوان و خودشون همونجوری متوجه میشن؟ (فقط یه داداش دارم که اونم متاهل هست)
    یه سوال دیگه به ذهنم رسید اینکه اگه برم دنبال امریه احتمال اینکه تهران بیوفتم بیشتر نمیشه؟ شاید بتونم امریه بگیرم چون ظاهرا با قانون جدید به من تعلق میگیره حالا اینکه دیگه میخوان یا نه خودش یه داستانه که اگه فایده داشت دنبالشو میشه گرفت.
    بازم خیلی ممنون بابت راهنماییات
    نامه دانشگاه کافی است در ضمن بشخصه شانسی برای اعزام ابان برای شما نمیبینم چون باید قبل از 15 شهریور دفترچه ارسال کنید اما شما همون هفته اول دفترچه رو ارسال کنید بعد از 24 ساعت به پلیس +10 مراجعه کنید و درخواست المثنی برگ سبز رو بکنید اگر اعزام دی بودید میتونید درخواست تعجیل در اعزام کنید و ابان اعزام بشین البته احتمال عدم موافقت هم هست...

در مورد سوال دومتون هم خیر کاری نمیتونید کنید

امریه هم احتمالش هست شهر خودتون باشید ولی حتمی نیست

دوستان یه دوستی هست متولد 72
    کاردانی هم نیمه دوم 89-90 رفته
    کاردانیش الان تموم شده
    میتونه برای کارشناسی ثبت نام بکنه؟یا باید بره خدمت اول؟
    کدوم از این کدا باید خورده بشه؟
    از طرف دانشگاه بهشگفتن میشه ولی با توجه به سنوات مجازش که یک ترم هم تعهد داده به نظر من نمیشه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم راهنمایی بکنید.
    یک سال بعد از فارغ التحصیلی فرجه داره برای خدمت پس مشکلی نیست و میتونه بره دانشگاه
    منظورتون از کد رو هم متوجه نشدم پبج باز نمیشه

لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه :

1-میگن هر سازمانی امریه هاش رو از ارگان خاصی میگیره .حالا اگه من امریه جایی قرار شد بشم که از سپاه امریه میگیره اونوقت چه جوری باید بفهمم توی سپاه میافتم که برم امریه اون سازمان شم ؟

2-اگه کسی اموزشی توی ارتش براش بزنن بعد از اموزشی هم میافته تو ارتش یا ممکنه بیافته توی نیروی انتظامی ؟ در کل از برگه سفید اعزام میشه فهمید بعد از تقسیم تو کدوم یکی از این 3 تا ارگان میافتیم ؟

3-اگه کسی امریه شد این امکان وجود داره که اون سازمان از کارش ناراضی باشه یا مثلا به خاطر دیر امدن سر کار و .... بگن ما دیگه این ادمو نمیخایم و مجددا سربازش کنن یا اینطوری نیست و تضمینی همونجا میمونه ؟

4-دوره اموزشی که در ابتدای اعزام میریم مال سپاه و ارتش و ناجا فرق میکنه یا همه اموزشی ها مثل هم هستن و یک چیز خاص رو اموزش میدن ؟

5-مدرک لیسانس رو اگر بندازن تو راهور فقط باید سر چهار راه بایسته و جریمه کنه یا کارای دیگه ای هم میدن ؟ مثلا یه ماشین بدن که باهاش تو خیابون گشت بزنیم ؟

6-لباس سربازهای راهور همین پیراهن سفید و شلوار سورمه ایه یا همون لباسهای سبز و خاکی که سرباز ها ی معمولی میپوشن ؟

منمون
    1.شما برگ سبز رو که گرفتید ببرید بدین به جایی که امریه گرفتید خودشون کارهاش رو انجام میدن

2. ارگان خدمتی تغییر نمیکنه اموزشی هرجا باشی خدمت هم همونجایی
    3.نشنیدم تا حالا
    4.تفاوت چندانی ندارن ..ممکنه روی بعضی چیزها در بعضی مراکز بیشتر حساسیت داشته باشن اما موارد اموزشی تفاوت چندانی ندارند
    البته ممکنه بعضی مراکز اموزش های اختصاصی با توجه به نو رسته مثل نیرویی دریایی و.... داشته باشند
    5.راهور جاش سر چهار راه هست مگر اینکه خلافش ثابت بشه
    6.لباس راهور وظیفه با راهور کادر مثل هم هستند فقط وظیفه یک نوار سفید یا ابی در کنار شلوارش داره

2. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

وسایلی که صفحه اول نوشته شده کافیه؟ برای نیروی انتظامی فرق نمیکنه؟

برای آموزشی ولیعصر چیز خاصی به غیر از اینها نیاز نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک سال بعد از فارغ التحصیلی فرجه داره برای خدمت پس مشکلی نیست و میتونه بره دانشگاه
    منظورتون از کد رو هم متوجه نشدم پبج باز نمیشه
    اول از همه ممنون از اینکه پاسخ داید عزیز
    این بند 7 هست
    فارغ‌التحصيلان مقطع كارداني كه در سقف مجاز سنوات تحصيلي فارغ‌التحصيل شده و از تاريخ فراغت از تحصيل تا زمان پذيرش در مقطع كارشناسي بيش از يك سال سپري نشده و همچنين قبل از ثبت‌نام در دانشگاه نيز وارد غيبت نشده باشند.

توجه: داوطلباني كه مدت تحصيل آنان در مقطع كارداني بيش از سقف مجاز سنوات تحصيلي به طول انجاميده، مجاز به ادامه تحصيل در مقطع بالاتر نيستند
    مددت مجاز سنوات برای دانشجویان کاردانی 3 سال هست
    ایشون از نیمه دوم 89 تا الان کاردانی رو تموم کردن 7 ترمه
    ترم اخرش رو ازش تعهد گرفتن
    با خودم که رفتیم سال کردیم از مشمولین گفتمن نه مشکلی نداره توجه به اون تعهد نکنید میتونید ثبت نام کنید و شماره هفت رو بزنید!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

1-اینهایی که توی نیروی دریایی یا نیروی هوایی میافتن دقیفا کارشون چیه ؟ مثلا سوار قایق میشن تو دریا گشت زنی ؟ یا با هواپیما و هلیکوپتر از بالا نظارت میکنن ؟

2-چرا اکثرا توی نیروی انتظامی میافتن ؟ میدونم به خاطر اینه که نیاز به سربازای بیشتری داره اما اونایی که تو سپاه یا ارتش میافتن چه حوریه ؟ سهمیه دارن یا چی ؟

3-در سالن ورزشی پادگان چه ورزش هایی میشه کرد ؟ مثلا میشه ورزش رزمی انجام داد یا دمبلی چیزی هست که عضله دربیاریم ؟

4-وقتی یه نفر توی مرزبانی میافته و بهش اسلحه میدن میگن برو فلان جا نگهبانی بده اینجا درجه تاثیری داره ؟ مثلا اونی که سرباز صفره بره تو دل خطر و اونی که درجه داره بره تو برجک یا جایی که امنیت بیشتری داشته باشه یا اینطوری نیست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه :

1-میگن هر سازمانی امریه هاش رو از ارگان خاصی میگیره .حالا اگه من امریه جایی قرار شد بشم که از سپاه امریه میگیره اونوقت چه جوری باید بفهمم توی سپاه میافتم که برم امریه اون سازمان شم ؟

2-اگه کسی اموزشی توی ارتش براش بزنن بعد از اموزشی هم میافته تو ارتش یا ممکنه بیافته توی نیروی انتظامی ؟ در کل از برگه سفید اعزام میشه فهمید بعد از تقسیم تو کدوم یکی از این 3 تا ارگان میافتیم ؟

3-اگه کسی امریه شد این امکان وجود داره که اون سازمان از کارش ناراضی باشه یا مثلا به خاطر دیر امدن سر کار و .... بگن ما دیگه این ادمو نمیخایم و مجددا سربازش کنن یا اینطوری نیست و تضمینی همونجا میمونه ؟

4-دوره اموزشی که در ابتدای اعزام میریم مال سپاه و ارتش و ناجا فرق میکنه یا همه اموزشی ها مثل هم هستن و یک چیز خاص رو اموزش میدن ؟

5-مدرک لیسانس رو اگر بندازن تو راهور فقط باید سر چهار راه بایسته و جریمه کنه یا کارای دیگه ای هم میدن ؟ مثلا یه ماشین بدن که باهاش تو خیابون گشت بزنیم ؟

6-لباس سربازهای راهور همین پیراهن سفید و شلوار سورمه ایه یا همون لباسهای سبز و خاکی که سرباز ها ی معمولی میپوشن ؟

منمون
    Snow Patrol عزیز جواب دادن من چند مورد آخر را جواب میدم.

2- هر کس هر جا اموزش باشه همون نیرو خدمت میکنه، خدای نکرده اگه جنگ شد باز همون نیرو خدمت میکنه یعنی 30 سال زیر پرچم همون نیرو میشه.

4- نسبت به هر نیرویی آموزشها فرق میکنه، علی الخصوص در ناجا درگیری شهری، بدرقه متهم، دستگیری، بازرسی افراد و خودرو و....

5- در راهور ماشین تحویل میدن، در پلیس راه نمیدن.

در ضمن ماشین تحویل گرفتن فقط و فقط دردسر هست، البته مزایایی هم داره.

6- همون طور که Snow Patrol عزیز گفتن رسته راهور (راهور و پلیس راه) لباس سازمانیشون همانند کادر هست.

رسته انتظامی که شما گفتین سرباز معمولی لباس زیتونی لباس سازمانیشون هست.

وسایلی که صفحه اول نوشته شده کافیه؟ برای نیروی انتظامی فرق نمیکنه؟

برای آموزشی ولیعصر چیز خاصی به غیر از اینها نیاز نیست؟
    شما که تبریز هستی و ولیعصر خیلی از اونها را نیاز نیست ببری.

آخر هفته پست نباشی خونه هستی، مرخصی ساعتی هم هفته ای یکبار میشه گرفت راحت.

دوشنبه ها هم خانوادتون میتونن بیان ملاقاتتون.

7. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

شما که تبریز هستی و ولیعصر خیلی از اونها را نیاز نیست ببری.

آخر هفته پست نباشی خونه هستی، مرخصی ساعتی هم هفته ای یکبار میشه گرفت راحت.

دوشنبه ها هم خانوادتون میتونن بیان ملاقاتتون.
    خیلی از اونها مثل چی؟مرخصی ساعتی چند ساعت میشه؟ آخر هفته پنجشنبه تا شنبه؟ خانواده میتونه چیزی بیاره بخوریم نمیریم؟
    Last edited by HamiD-Xfors; 18-08-2014 at 04:37.

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سربازی کلا هیچ کاری نداره..من تنها دلیل اینکه فرار کردم چاق بودم روی 200 تا بشین پاشو که میرفتم کاسه زانوم میخواست کنده بشه ..ولی همه 800 نفری که لاغر بودن همه موندن تا آخر آموزشی.

همه کادری ها عقده داشتن از بچه تهران..هی میگفتم بچه تهران بچه تهران.. گنده گنده پادگان RD داشت پیکان RD ..همه باید براش احترام میزاشتیم..انوقت ما بابامون فلان ماشین رو داره سلامش نمیدیم..

حداقل برای اینکه یه خورده احترام برای فرمانده بیاد یه ماشین درست حسابی یه تویوتایی یه لنکروزی بندازن زیر پاش که ارزش احترام گذاشتن داشته باشه..

10. 2 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان اگه کسی تو گلستان (نیروی انتطامی) هست که میخواد جا ب جا شه با کلانتری ونک تهران اعلام کنه .
    کسی سایتی میشناسه که اونایی که متقاضی جابه جایی ان اونجا اعلام وجود کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

لطفا هر کسی میدونه راهنمایی کنه:
    کارت سبز دارم نامه کفایت از اموزشم گرفتم،افتادم نیروی دریایی سپاه احمد بن موسی (شیرار)،میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا مارو برگردونند؟
    بعد کدوم شهرها برای ادامه خدمتم(نیروی دریایی سپاه)امکان داره بیفتم؟تک پسر بودن تاثیری داره بیوفتم استان خودم(گیلان)؟

14. این کاربر از sooheeiil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •