شما با 512 شبی چقدرمی گیری؟
شما با 512 شبی چقدرمی گیری؟
حداکثر 1 گیگ
ممنون
خب این که کمه
شما این طورهست مرکزتون؟ یا کلا 512 همین جوره چون برای یک مگ که تو این چند صفحه اخر یکی دونفر خیلی تعریف کرده بودن دیگه نباید این همه تفاوت باشه
دقیقا......مثل اینکه پارس آنلاین فهمیده اوضاع شرکتا خرابه داره سرعتا رو بالا میبنده مه مشترک بگیره یکی از یکی دیگه.......تر
![]()
3 4 روزه سرعت افتضاح، پینگ داغون و قطعی فراااااوان :|
دوستان انگار مخابرات مشکل زیر ساخت داره...دارن حلش می کنن برا همین اینجوری نوسان قطعی زیاده اکثره جاها...این چند روز![]()
دوستان من 512 دارم وشبی یه زور 1گیگ دانلود دارم شما چطوری شیبی 3 گیگ دانلود دارید؟مرسی
27 هزار پول میدیم نامحدود میگیریم بعد 20 گیگ که تو حدود 9 روز دانلود میکنیم بعد سرعت میشه 15 کیلوبایت و باید 20 روز با این سرعت تحمل کنیم
محدود میگیریم با 20 تومن و ماهی 4 گیگ بعد 15 روز این 4 گیگ تموم میشه و باید تازه 5 هزار 5 هزار حجم بخریم شب هاشم که یه شب خوبه یه شب قطعی داره یه شب سرعت کمه
آدم باید مایه دار سگی باشه که همینطور پول هاشو بده به این شرکت ها تا حال اینترنت و ببره - ما بدبخت بیچاره ها هم که همون پول یه ماهشو به زور جور میکنیم همیشه باید اعصابمون داغون باشه
سرعت پاییین هست ولی همه سرویس دهنده ها سرعتشون پایین اومده
من وقتی بحث های دوستانو میخوندم متوجه نشدم بالاخره بیام پارس آنلاین یا نه؟ حداکثر دانلود شبانش چقده؟ من الان خودم یه سرویس دارم خیلی وقته که بدون افت شبی 2.5 تا 2.8 گیگ دانلود میکنه بدون اختلال و تغییر . هر شب همینطوره میصرفه بیام پارس آنلاین؟![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)