نامه کفایت چیه؟ من کارت سبز دارم اما نامه کفایت ندارم، باید برم بگیرم؟؟![]()
نامه کفایت چیه؟ من کارت سبز دارم اما نامه کفایت ندارم، باید برم بگیرم؟؟![]()
سلام رزومه خودتو برام ایمیل کن شاید تو لویزان افتادی
سلام رزومه خودتو برام ایمیل کن شاید تو لویزان افتادی
داداش رشتت چیه ؟ فنی مهندسی اگ خوندی یه پیغام شخصی بده تا بهت بگم چکار کنی
کارت سبزتو با کارت دوره مقدماتی بسیج(3روز بود) با برگه اعزامتو برمیداری میری سپاه مرکز استان بت نامه میدن برای جایی که قراره بری اموزشیتو که موضوعش اینه:درخواست صدور کفایت اموزش رزم مقدماتی
سلام دوستان
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:45.
دوستان یه دوستی هست متولد 72
کاردانی هم نیمه دوم 89-90 رفته
کاردانیش الان تموم شده
میتونه برای کارشناسی ثبت نام بکنه؟یا باید بره خدمت اول؟
کدوم از این کدا باید خورده بشه؟
از طرف دانشگاه بهشگفتن میشه ولی با توجه به سنوات مجازش که یک ترم هم تعهد داده به نظر من نمیشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی بکنید.
سلام داداش. آره فنی هستم.
سلام من مسعود 23 سالمه و 1 شهریور میرم خدمت ، رشتم حسابداریه ، افتادم پادگان نیروی هوایی شهید خضرایی ، کسی هست مثل من باشه و اونجا افتاده باشه ؟ (البته برای 1/6/93 میگم) اگر هست ایمیل بزاره یا تلفن بده دوست شیم ، من ساکن تهرانم، از همه می خوام اگر اطلاعی دارن این سوالمو ج بدن ، من نمیتونم بدوم یعنی پرولاپس دارم و برام سخته ، معاف ار رزمم هستم ( اما به یه دلیل دیگه ) ، چیکار کنم و چی بگم که بپذیرن و ندوم ، مدارکمم میارم ، حالا نمیدونید چه کنم ؟
لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه :
1-میگن هر سازمانی امریه هاش رو از ارگان خاصی میگیره .حالا اگه من امریه جایی قرار شد بشم که از سپاه امریه میگیره اونوقت چه جوری باید بفهمم توی سپاه میافتم که برم امریه اون سازمان شم ؟
2-اگه کسی اموزشی توی ارتش براش بزنن بعد از اموزشی هم میافته تو ارتش یا ممکنه بیافته توی نیروی انتظامی ؟ در کل از برگه سفید اعزام میشه فهمید بعد از تقسیم تو کدوم یکی از این 3 تا ارگان میافتیم ؟
3-اگه کسی امریه شد این امکان وجود داره که اون سازمان از کارش ناراضی باشه یا مثلا به خاطر دیر امدن سر کار و .... بگن ما دیگه این ادمو نمیخایم و مجددا سربازش کنن یا اینطوری نیست و تضمینی همونجا میمونه ؟
4-دوره اموزشی که در ابتدای اعزام میریم مال سپاه و ارتش و ناجا فرق میکنه یا همه اموزشی ها مثل هم هستن و یک چیز خاص رو اموزش میدن ؟
5-مدرک لیسانس رو اگر بندازن تو راهور فقط باید سر چهار راه بایسته و جریمه کنه یا کارای دیگه ای هم میدن ؟ مثلا یه ماشین بدن که باهاش تو خیابون گشت بزنیم ؟
6-لباس سربازهای راهور همین پیراهن سفید و شلوار سورمه ایه یا همون لباسهای سبز و خاکی که سرباز ها ی معمولی میپوشن ؟
منمون
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)