تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2364 از 4105 اولاول ... 1364186422642314235423602361236223632364236523662367236823742414246428643364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,631 به 23,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من 01/06 اعزامم به نیروی دریایی سپاه احمد بن موسی(شیراز) خواستم بدونم چه جور جاییه؟
    بعد چون کارت سبز دارم نامه کفایتم گرفتم چقدر طول میکشه تا کارمونو انجام بدن؟
    نامه کفایت چیه؟ من کارت سبز دارم اما نامه کفایت ندارم، باید برم بگیرم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام رزومه خودتو برام ایمیل کن شاید تو لویزان افتادی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من تازه عضو این سایت شدم چون تازه امروز یکم درباره یکی دوتا مطلب در مورد سربازی سرچ کردم که ظاهرا اینجا مطالب زیاد و البته جالبی داره که چند صفحه ای خوندم. واقعا در بد منجلابی گیر کردیم و ظاهرا راه رهایی هم وجود نداره! راستش من تو شهریور درسم تموم میشه و قصد دارم بعدش بلافاصله برم خدمت که البته احتمالا بتونم دفترچه رو هفته دوم مهر ارسال کنم، راستی مدرکم کارشناسی ارشد هست و اینطور که دیدم زودترین زمان اعزامم آبان میتونه باشه. حالا اولین سوال اینه که الان وضعیت زمان اعزام چطوره؟ یعنی در اولین دوره اعزام میکنن یا مثلا من مهر بفرستم اعزاممو دی میزنن؟ از دوستانی که ماه های زوج اعزام میشن اگه کسی به تازگی دفترچه فرستاده و براش تاریخ اعزامش اومده لطفا بگه تا بدونم چی به چی هست.
    سوال دیگه اینه که با توجه به قانون جدید نظام وظیفه معافیت های پزشکی خیلی سخت تر شده و قبلا احتمالش کم بود معاف بشم و الان دیگه تقریبا محاله. مجموع نمره چشمم با آستیگمات دقیقا 10 هست که با قانون قبل 0.25 کم داشتم (ضمن اینکه با قطره های خاصشون ممکنه بازم از نمره چشم کم کنن!) ولی الان طبق قانون جدید باید یک چشم نمرش بالای 8 باشه تا معاف بشیم که هیچ. حالا سوالی که برام پیش اومده برای معاف از رزم هست که تو قانون جدید نوشته نمره از 3 تا 8 هر یک از چشم ها معاف از خدمت رزمی (که احتمالا منظورشون همون معاف از رزم هست) که البته همین از 3 تا 8 هم معلوم نیست هدفشون چیه و منظورشون چیه شاید یکی 3.25 باشه و یکی 7.75! واسه من هر کدوم حدود 5 هست. حالا باید برای این نوع معاف از رزم هم قبل از اعزام از طریق دفترچه برای معاف از رزم اقدام کنم یا نه بعد از اینکه اعزام شدم تو اون پادگان دنبال معاف از رزم باشم؟
    سوال دیگه اینکه اصلا معاف از رزم خوب هست و ارزش داره که معاف از رزم بگیرم؟ یا بیشتر دردسره؟ دوستانی که رفتن باید تجربه داشته باشن و تفاوت ها رو دیده باشن (اگرچه بسته به اینکه کجا باشی حتما فرق داره ولی بازم چند تا تجربه از دوستان بشنوم میتونه بهم کمک کنه تا بهتر تصمیم بگیرم). راستی یه چیزی که بهش فکر میکردم این بود که تو خدمت شاید کارای عجیب غریب از آدم بخوان که انجامش با عینک ممکن نباشه آیا چنین چیزی هست یا اشتباه فک کردم؟ یعنی اگه یکی عینکی باشه هیچ جایی مجبور نمیشه از عینک استفاده نکنه چون نمره های چشمم بالاست و بدون عینک تقریبا انجام تمام کارها برام غیرممکنه.
    سوال دیگه هم اینکه حالا آموزشی به جهنم، بعد از آموزشی به جز متاهل بودن که به من بیچاره تعلق نمیگیره و بند پ که اونم به من بیچاره تعلق نمیگیره (چقدر بیچاره بودم تا حالا نمیدونستم!) آیا معیار دیگه ای برای اینکه تو شهر خودمون بیوفتیم وجود داره یا اینکه این کارشونم مثل بقیه کاراشون کاملا دیمی هست و مثلا اصفهانی رو میندازن تهران، تهرانی رو میندازن اصفهان و کلا بی حساب کتابه؟ خودم ساکن کرج هستم و اگه تهرانم بیوفتم خیلی خوب میشه ولی اصلا نمیدونم معباری وجود داره یا کاری میتونم کنم تا بعدش کرج یا تهران بیوفتم یا نه؟!
    پیشاپیش از همه دوستان بابت کمک هاشون تشکر میکنم، شرمنده طولانی شد دیگه تازه کار هستم و مجبور شدم همه سوالا رو باهم بپرسم!
    بازم ممنون
    سلام رزومه خودتو برام ایمیل کن شاید تو لویزان افتادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

@snow patrol: آقا دمت گرم که جواب دادی. پس سعی می کنم سریع کارامو ردیف کنم تا همون هفته اول مهر بفرستم. راستی برای ارسال دفترچه به جز اون نامه ای که دانشگاه میده باید چیز دیگه ای هم از جایی گرفت؟ نامه ای، آزمایش خاصی یا چیزی که کلا باعث بشه نشه دفترچه رو زود فرستاد؟
    راستش تک فرزند نیستم ولی تنها فرزندی هستم که الان تو خونه با پدر و مادرم زندگی میکنم، این تاثیری نداره؟ و اگه داره باید کاری کنم که بعدا تو شهر خودم بیوفتم؟ یا اینکه تو دفترچه این چیزا رو هم از ما میخوان و خودشون همونجوری متوجه میشن؟ (فقط یه داداش دارم که اونم متاهل هست)
    یه سوال دیگه به ذهنم رسید اینکه اگه برم دنبال امریه احتمال اینکه تهران بیوفتم بیشتر نمیشه؟ شاید بتونم امریه بگیرم چون ظاهرا با قانون جدید به من تعلق میگیره حالا اینکه دیگه میخوان یا نه خودش یه داستانه که اگه فایده داشت دنبالشو میشه گرفت.
    بازم خیلی ممنون بابت راهنماییات
    داداش رشتت چیه ؟ فنی مهندسی اگ خوندی یه پیغام شخصی بده تا بهت بگم چکار کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نامه کفایت چیه؟ من کارت سبز دارم اما نامه کفایت ندارم، باید برم بگیرم؟؟

کارت سبزتو با کارت دوره مقدماتی بسیج(3روز بود) با برگه اعزامتو برمیداری میری سپاه مرکز استان بت نامه میدن برای جایی که قراره بری اموزشیتو که موضوعش اینه:درخواست صدور کفایت اموزش رزم مقدماتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یه دوستی هست متولد 72
    کاردانی هم نیمه دوم 89-90 رفته
    کاردانیش الان تموم شده
    میتونه برای کارشناسی ثبت نام بکنه؟یا باید بره خدمت اول؟
    کدوم از این کدا باید خورده بشه؟
    از طرف دانشگاه بهشگفتن میشه ولی با توجه به سنوات مجازش که یک ترم هم تعهد داده به نظر من نمیشه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم راهنمایی بکنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش رشتت چیه ؟ فنی مهندسی اگ خوندی یه پیغام شخصی بده تا بهت بگم چکار کنی
    سلام داداش. آره فنی هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام من مسعود 23 سالمه و 1 شهریور میرم خدمت ، رشتم حسابداریه ، افتادم پادگان نیروی هوایی شهید خضرایی ، کسی هست مثل من باشه و اونجا افتاده باشه ؟ (البته برای 1/6/93 میگم) اگر هست ایمیل بزاره یا تلفن بده دوست شیم ، من ساکن تهرانم، از همه می خوام اگر اطلاعی دارن این سوالمو ج بدن ، من نمیتونم بدوم یعنی پرولاپس دارم و برام سخته ، معاف ار رزمم هستم ( اما به یه دلیل دیگه ) ، چیکار کنم و چی بگم که بپذیرن و ندوم ، مدارکمم میارم ، حالا نمیدونید چه کنم ؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه :

1-میگن هر سازمانی امریه هاش رو از ارگان خاصی میگیره .حالا اگه من امریه جایی قرار شد بشم که از سپاه امریه میگیره اونوقت چه جوری باید بفهمم توی سپاه میافتم که برم امریه اون سازمان شم ؟

2-اگه کسی اموزشی توی ارتش براش بزنن بعد از اموزشی هم میافته تو ارتش یا ممکنه بیافته توی نیروی انتظامی ؟ در کل از برگه سفید اعزام میشه فهمید بعد از تقسیم تو کدوم یکی از این 3 تا ارگان میافتیم ؟

3-اگه کسی امریه شد این امکان وجود داره که اون سازمان از کارش ناراضی باشه یا مثلا به خاطر دیر امدن سر کار و .... بگن ما دیگه این ادمو نمیخایم و مجددا سربازش کنن یا اینطوری نیست و تضمینی همونجا میمونه ؟

4-دوره اموزشی که در ابتدای اعزام میریم مال سپاه و ارتش و ناجا فرق میکنه یا همه اموزشی ها مثل هم هستن و یک چیز خاص رو اموزش میدن ؟

5-مدرک لیسانس رو اگر بندازن تو راهور فقط باید سر چهار راه بایسته و جریمه کنه یا کارای دیگه ای هم میدن ؟ مثلا یه ماشین بدن که باهاش تو خیابون گشت بزنیم ؟

6-لباس سربازهای راهور همین پیراهن سفید و شلوار سورمه ایه یا همون لباسهای سبز و خاکی که سرباز ها ی معمولی میپوشن ؟

منمون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •