منم هر وقت تماسم یکم طولانی شده این مشکل رو داشتم، صدا به شدت قطع و وصل میشه و دیگه نمیشه فهمید چی میگه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منم هر وقت تماسم یکم طولانی شده این مشکل رو داشتم، صدا به شدت قطع و وصل میشه و دیگه نمیشه فهمید چی میگه.
اوکی پس همون طور که دوستمون گفتن مشکل به خاطر ارتباط voip هستش که باز هم قابل قبول نیست و با توجه به مشترکان زیادی که این شرکت داره باید هرچه سریعتر رفع بشه
بی ربطه ولی
اون call leg سمت داخلیشون voip هست دیگه برای مرکز تماسشون
voip هم که به وضعیت نتورک حساسه خیلی
حالا اگر اپراتور هاشون همون جایی باشن که تماس هم ترمینیت میشه برای e1 که مشکل لن داخلیشون هست با لود بالای سرور (آستریسک احتمالا)
اگر هم منتقل میشه رو نتورک به جای دیگه که بدتر
Last edited by dimebag123; 05-09-2015 at 18:58.
بیشترین مشکل voip از زیر ساخت کشور هست و تمامی کنترل های voip و حتی شنود از اون مرکز انجام میشه و بیشتر مسیر ها بسته میشه و یا کنترل و محدود میشه
دقیقا مثل محدود کردن کانالهای ارتباطی با تلگرام و واتس آپ و.....
ما در محدودیت زندگی میکنیم و باید بدونیم که فقط امنیت مهم هست نه آزادی در ارتباطات و اینترنت!!!
دوستان این vci pci اسیا تک چنده ؟
vpi = 0
vci = 35
دوستان اینجا کسی سرعت روزانش روی سرور های خارج کم نشده از امروز ؟؟
مثلا من با سرویس 1 مگ حجمی سرعت روزانم 900 تا 1.1 مگ بود امروز شده حدود 300 !!
البته سرعت سرور ایران مثل قبل هست .... !
Last edited by masoudboy; 05-09-2015 at 23:14.
آقا کسی آشنا نداره تو آسیاتک بزنگیم بهش سرعتمونو ببره بالاتر؟ من امروز زنگ زدم گفتم خطم چقد کشش داره گفت تا 10 مگ هم میکشه گفتم میشه ببرینش بالا گفت سرویست تموم شد شهاب بخر.
کارشناساشون با هم فرق داره یک خورده بهشون گیر بدی تا 12 مگ برات میبندند البته اگر خطت کشش داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)