تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2364 از 2376 اولاول ... 136418642264231423542360236123622363236423652366236723682374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,631 به 23,640 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

حضور صادقی در تمرین استقلال و گفتگو با مرفاوی/ منتظری اضافه شد

مدافع فصل گذشته تیم فوتبال مس کرمان عصر چهارشنبه با حضور در ورزشگاه شهید دستگردی با صمد مرفاوی دیدار و گفتگو کرد. به گزارش خبرنگار مهر، تمرین روز چهارشنبه تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که پژمان منتظری مدافع آبی پوشان نیز به جمع 5 بازیکن روزهای گذشته (عمران زاده، شکوری ، بیک زاده ، نوری و روانخواه) اضافه شد تا این تیم با 6 بازیکن اصلی خود را برای حضور در لیگ نهم آغاز کند.
    نکته قابل توجه تمرین امروز حضور امیرحسین صادقی در ورزشگاه شهید دستگردی بود که زمزمه های بازگشت وی به استقلال را قوت بخشید. صادقی که فصل گذشته را در تیم فوتبال مس کرمان سپری کرده بود و با مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز برای لیگ نهم به توافق رسیده است، امروز به دیدار صمد مرفاوی رفت و دقایقی با وی به گفتگو پرداخت.
    فرهاد مجیدی کاپیتان تیم فوتبال استقلال نیز که با 30 دقیقه تاخیر به ورزشگاه شهید دستگردی آمده بود همراه بازیکنان تمرین نکرد و با لباس شخصی نظاره گر تمرین یارانش بود.
    غلامحسین مظلومی مدیر تیم های فوتبال استقلال قبل از شروع تمرین عصر چهارشنبه دقایقی با صمد مرفاوی سرمربی آبی پوشان در مورد مسائل مختلف گفتگو کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

قرارداد عباسفرد با پيكان امضا شد!

خبرگزاري فوتبال ايران- عليرضا عباسفرد مهاجم فصل گذشته استقلال تهران با پيكان قزوين به توافق رسيد.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عليرضا عباسفرد كه روز سه‌شنبه با باشگاه استقلال تهران تسويه حساب كرد، پس از مذاكره با مسوولان باشگاه پيكان با اين تيم به توافق رسيد و قراراردادش را امضا کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

پیشنهاد بوندسلیگایی به آرش برهانی

از باشگاه استقلال خبر مي‌رسد كه هيچ بازيكن آبي‌پوشي دعوتنامه خارجي ندارد، البته اين اظهارنظر و اطلاعيه درست است، چرا كه هيچ باشگاه خارجي براي به خدمت‌گيري بازيكنان استقلال دعوتنامه رسمي به دفتر اين باشگاه در سعادت‌آباد ارسال نكرده است. البته اين نكته را هم بايد در نظر داشت كه همين حالا هستند چند بازيكن استقلال كه پيشنهادهاي غيررسمي خود را بررسي مي‌كنند، تا در صورت جدي شدن مذاكرات اوليه‌شان براي مذاكرات جدي‌تر به باشگاه مراجعه كنند. چرا كه باشگاه استقلال هم با علم به اينكه بايد از حق و حقوق خود در قبال انتقال بازيكنانش منتفع شود گلوگاه اصلي خروج بازيكنانش از كادر باشگاه است. روز گذشته آرش برهاني يك پيشنهاد جديد دريافت كرد. او كه چندي قبل از سوي يك باشگاه بلژيكي پيشنهاد داشت و پس از بررسي آن از انتقال به آن باشگاه منصرف شد اين روزها درگير مذاكره با باشگاه‌هاي اماراتي عجمان و النصر بود. او از سئول به دوبي رفت تا در اين خصوص مذاكره كند. برهاني اما روز دوشنبه به تهران بازگشت و در تمرينات استقلال هم (با لباس شخصي) حضور يافت تا خود را به كادر فني معرفي كند، آرش روز گذشته هم بيكار نبود و از آنجا كه به شدت درصدد ترانسفر شدن به خارج از كشور است به پيشنهاد يكي از دوستان خود پيش از ظهر ديروز به دفتر وي رفت و حول و حوش ساعت 11 در محل كار وي حاضر شد. برهاني در اين ملاقات دوستانه اتفاقا با نماينده يك تيم بوندس‌ليگايي هم ديدار كرد و چيزي در حدود دو ساعت از زمان حضورش در دفتر دوستش به اين موضوع اختصاص يافت. البته چون مدير برنامه‌هاي آرش برهاني روز گذشته در تهران حضور نداشت و در امارات به‌سر مي‌برد. برهاني شخصا با طرف باشگاه آلماني صحبت كرد مذاكرات جدي‌‌تر خود را به زمان حضور مدير برنامه‌هايش در تهران موكول كرد. البته از نتايج كلي اين مذاكره هيچ اطلاع دقيقي در دسترس نيست، اما آنچه مسلم است اينكه برهاني در حال حاضر حضور در بوندس‌ليگا را هم در كنار ديگر پيشنهاداتش بررسي مي‌كند. بي‌شك اين پيشنهاد كه مي‌تواند آرش را به اروپا رهنمون كند وسوسه‌انگيزتر از همه پيشنهادات قبلي است و اين امكان وجود دارد كه برهاني تصميم جديدي در اين رابطه بگيرد.

طالب‌لو هيچ كجا نمي‌رود

هنوز سوار هواپيماي تهران - سئول نشده بود كه بار ديگر به استقلالي بودنش تاكيد كرد و حتي به دوستان نزديكش گفت كه حاضر است پيش از شروع فصل، قراردادش با استقلال براي فصل دهم را هم امضا و تمديد كند، با اين وجود روز گذشته خبر رسيد كه باشگاه ذوب‌آهن خواستار به خدمتگيري وحيد طالب‌لو شده و پيشنهاد وسوسه‌انگيزي را به وي ارايه كرده است. در اين ارتباط بايد به نكات ديگري در خصوص اينكه وحيد طالب‌لو به طور قطع از اين تيم جدا نخواهد شد هم بپردازيم. طالب‌لو در فصل نهم ليگ‌برتر و با خروج پيروز قرباني از كادر بازيكنان اين تيم مي‌تواند به راحتي كاپيتان استقلال باشد، چرا كه قرار نيست فرهاد مجيدي در تمام مسابقات استقلال درون ميدان حضور داشته باشد و از اين‌رو وحيد در اصل همان كاپيتان اول استقلال خواهد بود. ضمن اينكه او با تداوم حضور در استقلال از فصل دهم جزو بزرگترهاي استقلال محسوب خواهد شد و از اين حيث مي‌تواند دوران جديدي از فوتبالش در اين تيم بزرگ را تجربه كند. ضمن اينكه طالب‌لو بارها ثابت كرده هرچند كه حاضر به پايمال شدن حق و حقوقش نيست، اما هرگز هم بازيكني پولكي نبوده كه با پيشنهادات وسوسه‌انگيز ديگر باشگاه‌ها از استقلال جدا شود. همچنان كه پيش از اين هم بارها با پيشنهادات آنچناني مواجه شده و حالا هم به‌طور قطع پيشنهاد خوب ذوب‌آهن را رد خواهد كرد. طالب‌لو كه به عنوان گلر دوم تيم‌ملي ايران آمار خيلي خوبي هم در ليگ‌برتر فصل گذشته از خود بر جاي گذاشت و تيمش كمترين آمار گل‌خورده را داشت اتفاقا روز گذشته به ديدار واعظ رفت و قصد داشت با او در مورد مسايل مختلف حرف بزند، اما به دليل غيبت واعظ در باشگاه ابتدا موفق به ديدار با او نشد، منتظر وي ماند تا به باشگاه برگردد و سپس در ملاقات با وي ضمن تاكيد بر اينكه حتما در استقلال خواهد ماند موضوع مرخصي دو هفته‌اي‌اش را مطرح كرد كه مورد موافقت مرفاوي قرار گرفته است. او در آخر، چك مربوط به آخرين مطالباتش را دريافت كرد و رفت.

منبع:روزنامه گل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

[
    قرارداد کرافت امضا شد
    راینر کرافت که دیروز با استقلال به توافق رسیده بود، عصر امروز با امضای قرارداد دو زبانه فارسی – آلمانی رسما به باشگاه استقلال پیوست.
    قرارداد این مربی امروز به امضای مدیرعامل باشگاه و شخص وی رسید و کرافت از روز شنبه رسما کار خود را در استقلال آغاز خواهد کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

کرافت : می دانم استقلال قهرمان ایران است
    راینر کرافت حضور در فینال جام یوفا را در کارنامه دارد.
    Fcesteghlal.ir: مربی بدنساز جدید استقلال در دومین روز حضورش در ایران طی گفتگویی خود را به علاقه مندان فوتبال در ایران بیشتر معرفی کرد.

*چه زمانی و در کجا متولد شدید؟

متولد 30 جولای 1962 در شهر اشتوتگارت هستم.

*همسر و فرزند دارید؟
    بله، یک پسر 18 ساله و دو دختر 14 و 15 ساله دارم که همراه مادرشان در آلمان به سر می برند.

*به عنوان بدنساز استقلال قرارداد بسته اید آخرین مدرک مربیگری تان چیست؟
    علاوه بر مدرک مربیگری A فدراسیون فوتبال آلمان مدرک مربیگری حرفه ای (پرولایسنس) اتحادیه فوتبال اروپا را دارم.

*در ایران به عنوان مربی بدنساز و سرمربی تیم اشتوتگارت کیکرز معرفی شده اید، از سوابق خود بیشتر بگویید؟
    بله، در سه فصل گذشته همراه اشتوتگارت کیکرز بودم و به عنوان بدنساز و کمک مربی با این تیم همکاری داشتم و مدتی به عنوان سرمربی اشتوتگارت کیکرز فعالیت کردم که در نهایت تیم به رقابت های دسته سوم صعود کرد. اما مهمترین افتخار من نایب قهرمانی با تیم وی اف بی اشتوتگارت در جام یوفا بوده است.
    من از سال 97 تا 2001 به مدت 4 سال در تیم اشتوتگارت بدنساز بودم که در سه سال آن در جام برندگان جام یوفا شرکت کردیم. رانیک، فیلیکس ماگات و یوآخیم لوو سرمربی اشتوتگارت در آن سالها بودند که به همراه آقای لوو در سال 1998 به فینال جام یوفا رسیدیم هرچند که در آن بازی با یک گل مغلوب چلسی شدیم و جام قهرمانی را واگذار کردیم.
    پس از آن هم به طور متناوب با تیم های مختلف آلمانی همکاری داشتم نهایتاً دو ماه پیش در یک دوره هشت هفته ای بدنسازی فدراسیون فوتبال آلمان بودم که این آخرین فعالیت من پیش از عزیمت به تهران بود.

*چه شد به ایران آمدید؟
    به خاطر روته مولر، سالهاست که او را می شناسم مربی خوب و آدم بزرگی است. حضور در ایران را به من پیشنهاد کرد و من هم باتوجه به اینکه قراردادم تمام شده بود فرصتی برای کسب یک تجربه جدید پیدا کردم.

*با چه هدفی استقلال را انتخاب کردید؟
    دوست دارم کار کنم و این یک فرصت مناسب برای من بود و البته موفقیت با استقلال آرزوی من است. از طرفی حضور درایران فرصتی برای اشنایی با یک فرهنگ جدید و مردم کشور ایران است. به خصوص برای من که از یک کشور در غرب اروپا می آیم تفاوت فرهنگی میان مردم دو کشور تجربه جدید و جالبی برایم خواهد بود.

*تا به حال در آسیا بوده اید؟
    در تعطیلات به همراه فرزندانم تا ترکیه آمده بودم اما تا به حال به کشور دیگری در شرق سفر نداشتم و این اولین حضورم در ایران است.

*چقدر از استقلال شناخت داشتی؟
    در اینترنت خواندم که استقلال قهرمان ایران است و این را می دانم که دو بار قهرمانی آسیا را در گذشته به دست آورده است. می دانم که تیم بسیار محبوبی دارید و این نکته جالب توجهی است.

*برای هواداران استقلال چه صحبتی دارید؟
    برایشان بهترین ها را آرزو می کنم و امیدوارم بتوانم برای تیم شان مفید باشم و چه بسا به قهرمانی هم برسیم. ما در سه رقابت مختلف حضور خواهیم داشت و تمام تلاشم این است که با کمک دیگر مربیان تیم خوبی را برای هواداران آماده کنیم از آنها هم می خواهم در تمام بازی ها همراه استقلال باشند و تیم را حمایت کنند.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    جعفري: وضعيت ما از استقلال بهتر است
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: وضعيت مقاومت بهتر از استقلال است كه با 7 بازيكن تمرين را شروع كرده است.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط مقاومت سپاسي در حالي كه هنوز سرمربي اين تيم مشخص نيست اظهار داشت: مشكلي از اين بابت نداريم و اتفاقا با وجودي كه تيمي مثل استقلال با 7 بازيكن تمرينات خود را آغاز كرده است ما با 25 بازيكن تمرين مي كنيم و اصغر اكبري نيز كار نظارت بر تمرنيات را بر عهده دارد.
    وي درباره اينكه وقتي سرمربي تيم مشخص نيست بر چه اساسي بازيكن جذب مي كنند عنوان كرد: من تيمي را بسته ام كه هيچ مربي از حضور اين بازيكنان ابراز ناراحتي نخواهد كرد. بهترين تيم را بسته ام. همه؛ اين بازيكنان را خواهند خواست.
    مديرعامل مقاومت تاكيد كرد: خودم را مربي نمي دانم اما به اندازه كافي در اين فوتبال بوده ام كه بدانم تيمم در فصل جديد به چه بازيكناني نياز دارد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجيدي و منتظري آمدند
    صادقي در تمرين استقلال حاضر شد
    خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان امروز در تمرين استقلال حاضر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال از ساعت17:30 در ورزشگاه دستگردي و با حضور 7 بازيكن اصلي تمرين كرد.
    در تمرين امروز پژمان منتظري اولين تمرين خود را با استقلال در فصل جديد انجام داد. به غير از او اميد روانخواه، كيانوش رحمتي، هادي شكوري، ميلاد نوري و هاشم بيك زاده نيز حضور يافتند. فرهاد مجيدي نيز با 40 دقيقه تاخير در تمرين حاضر شد. بهزاد غلامپور مربي دروازه‌بان ها نيز با يك دروازه‌بان جوان را تمرين داد.
    *حدود 40 تماشاگر در تمرين حضور داشتند.
    *سيد مهدي سيدصالحي و حنيف عمران زاده بازيكنان جديدي كه به استقلال آمده اند امروز غايب بودند.
    *امير حسين صادقي، بازيكن فصل گذشته مس با لباس شخصي در تمرين حاضر بود. او با مرفاوي و غلامحسين مظلومي دقايقي صحبت كرد. در روزهاي گذشته شايعاتي درباره بازگشت اين بازيكن به استقلال مطرح شده است. اين در حالي است كه صادقي با پرسپوليس قرارداد داخلي بسته است.
    اين تمرين در حال انجام است و چند بازيكن تستي هم در اين تمرين حاضرند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با وجود عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس
    صادقي: فردا با استقلال قرارداد مي‌بندم
    خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان از حضورش در استقلال خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير حسين صادقي كه امروز در تمرين استقلال حاضر شده بود، در جمع خبرنگاران گفت: به خاطر هواداران استقلال و صمد مرفاوي روز آينده در باشگاه استقلال حاضر مي‌شوم و قراردادم را با اين باشگاه امضا مي‌كنم.
    اين در حالي است كه پيش از اين صادقي با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرده بود.
    انتهاي پيام/

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خوب... شد 6تا خرید تا الان قطعی:
    محمد محمدی - کیانوش رحمتی - حنیف عمران زاده - سید صالحی - غلامرضا عنایتی - امیرحسین صادقی

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

كرافت : به خاطر روته مولر به استقلال آمدم
    خبرگزاري فارس: مربي بدنساز آلماني تيم فوتبال استقلال گفت: با توجه به شناختي كه از روته مولر داشتم و به من اين پيشنهاد را داد به استقلال آمدم.

به گزارش خبرگزاري فارس، راينر كرافت مربي بدنساز جديد استقلال با با سايت باشگاه استقلال گفت و گو مرده است:

*به عنوان بدنساز استقلال قرارداد بسته ايد. آخرين مدرك مربيگري تان چيست؟
    علاوه بر مدرك مربيگري A فدراسيون فوتبال آلمان مدرك مربيگري حرفه اي (پرولايسنس) اتحاديه فوتبال اروپا را دارم.

*در ايران به عنوان مربي بدنساز و سرمربي تيم اشتوتگارت كيكرز معرفي شده ايد، از سوابق خود بيشتر بگوييد؟
    در سه فصل گذشته همراه اشتوتگارت كيكرز بودم و به عنوان بدنساز و كمك مربي با اين تيم همكاري داشتم و مدتي به عنوان سرمربي اشتوتگارت كيكرز فعاليت كردم كه در نهايت تيم به رقابت هاي دسته سوم صعود كرد اما مهمترين افتخار من نايب قهرماني با تيم وي اف بي اشتوتگارت در جام يوفا بوده است.
    من از سال 97 تا 2001 به مدت 4 سال در تيم اشتوتگارت بدنساز بودم كه در سه سال آن در جام برندگان جام يوفا شركت كرديم. رانيك، فيليكس ماگات و يوآخيم لوو سرمربي اشتوتگارت در آن سال‌ها بودند كه به همراه آقاي لوو در سال 1998 به فينال جام يوفا رسيديم هرچند كه در آن بازي با يك گل مغلوب چلسي شديم و جام قهرماني را واگذار كرديم.پس از آن هم به طور متناوب با تيم هاي مختلف آلماني همكاري داشتم نهايتاً دو ماه پيش در يك دوره هشت هفته اي بدنسازي فدراسيون فوتبال آلمان بودم كه اين آخرين فعاليت من پيش از عزيمت به تهران بود.

*چه شد به ايران آمديد؟
    به خاطر روته مولر، سال‌هاست كه او را مي شناسم مربي خوب و آدم بزرگي است. حضور در ايران را به من پيشنهاد كرد و من هم باتوجه به اينكه قراردادم تمام شده بود فرصتي براي كسب يك تجربه جديد پيدا كردم.

*با چه هدفي استقلال را انتخاب كرديد؟
    دوست دارم كار كنم و اين يك فرصت مناسب براي من بود و البته موفقيت با استقلال آرزوي من است. از طرفي حضور درايران فرصتي براي اشنايي با يك فرهنگ جديد و مردم كشور ايران است. به خصوص براي من كه از يك كشور در غرب اروپا مي آيم تفاوت فرهنگي ميان مردم دو كشور تجربه جديد و جالبي برايم خواهد بود.

*تا به حال در آسيا بوده ايد؟
    در تعطيلات به همراه فرزندانم تا تركيه آمده بودم اما تا به حال به كشور ديگري در شرق سفر نداشتم و اين اولين حضورم در ايران است.

*چقدر از استقلال شناخت داشتيد؟
    در اينترنت خواندم كه استقلال قهرمان ايران است و اين را مي دانم كه دو بار قهرماني آسيا را در گذشته به دست آورده است. مي دانم كه تيم بسيار محبوبي داريد و اين نكته جالب توجهي است.

*براي هواداران استقلال چه صحبتي داريد؟
    برايشان بهترين ها را آرزو مي كنم و اميدوارم بتوانم براي تيم شان مفيد باشم و چه بسا به قهرماني هم برسيم. ما در سه رقابت مختلف حضور خواهيم داشت و تمام تلاشم اين است كه با كمك ديگر مربيان تيم خوبي را براي هواداران آماده كنيم از آنها هم مي خواهم در تمام بازي ها همراه استقلال باشند و تيم را حمايت كنند.
    انتهاي پيام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •