تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2363 از 2605 اولاول ... 13631863226323132353235923602361236223632364236523662367237324132463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,621 به 23,630 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

اقا مثل که میخوان تلافی ماه پیش که سیستم قاطی کرده بود و محاسبه نمیکردو دربیارن،الان که دوازده روز از ابان گذشته تو پنل زده دویست و هفتاد گیگ مصرف کردم،در صورتی که من روزانه 4 گیگ مصرف دارم که با احتساب 12 روز میشه 48 گیگ

سلام آره همینطوره.

منم این مشکل رو داشتم رفتم این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بخش مالی شکایت ثبت کردم، تماس گرفتن و مشکل حل شد. البته حجم رو بهم پس ندادن و گفتن باید یه تغییری تو سرویس بدیم و بعد مودم رو خاموش روشن کردم حل شده فعلا.

با 195 هم می تونی تماس بگیری.

2. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

11روز از آبان گذشته ولی هنوز توی پنل حجم ماه آبان نیومده و همون حجم باقی مانده ی از مهر ماه رو نشون میده و از اون داره کم میشه
    بله بدون خبر تاریخ ریست حجم رو عوض کردن، نو منوی گزارش ها - گزارش خرید رو بزنید نوشته آبی رنگ تاریخ ریست حجمتونه

4. این کاربر از Mehdi Bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض حجم

800 مگ از حجم من باقی مونده چرا پنل بروز نمیشهههههههههههههههههههه
    اگه حجمم تموم شه سرعت 256 میشه؟
    یا اینکه هزینه اضافی میاد روی قبض؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به درد نخور ترین اینترنت برای همین مخابراته.اگه مجبور نیستید طرف مخابرات نرید

7. 7 کاربر از ALI_METALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان سلام. من 8 مگ مخابرات دارم. سرعت دانلودم حداکثره و تا یک مگ دانلود دارم اما با همین سرعت توی تماشای ویدیو های 720p همش استاپ میده. قبلا اینجور نبود ولی الان بعضی وقتا حتی کیفیتو میذارم 360 بازم استپ میده وسطش. قبلا من با همین سرعت 720P رو بدون توقف میدیدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دوستان سلام. من 8 مگ مخابرات دارم. سرعت دانلودم حداکثره و تا یک مگ دانلود دارم اما با همین سرعت توی تماشای ویدیو های 720p همش استاپ میده. قبلا اینجور نبود ولی الان بعضی وقتا حتی کیفیتو میذارم 360 بازم استپ میده وسطش. قبلا من با همین سرعت 720P رو بدون توقف میدیدم.
    سلام

خب مشکل منم همینه دیگه. پینگ ت بالاس. برو 195 شکایت کن برات درست کنن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

شما یه تست تک کانکشن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرین احتمالا سرعت تک کانکشنتون رو محدود کردن

12. این کاربر از franchescaolsonEqP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه در ساعاتی از روز این بافر شدن و توقف پخش ویدئو رو دارید و در ساعات دیگه روز مشکلی نیست، ناشی از کمبود پهنای باند بین الملل و طبیعتاً افت تک کتنکشنهای شما در ساعات مشکل داره. هرچند کیفیت و شدت افت پهنای باند شهر بشهر و مرکز به مرکز فرق داره اما به طور کلی شاهد یک افت کیفیت هستیم در مخابرات که برای یه سری مراکز میتونه به دلایل مختلف شدیدتر باشه.

14. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان، شما مشکلی توی استفاده از وی پـــــی ان ندارین؟ من سال‌هاست از یه وی پــــــی ان خاص استفاده می‌کنم و تا حالا مشکلی نبوده، ولی امروز صبح منهدم شده. شک کردم که شاید ایراد از اینترنت مخابرات باشه و با اینترنت موبایل وصل شدم و دیدم وی پـــــی ان درست کار می‌کنه! یعنی فقط با اینترنت مخابرات مشکل داره. چیکار باید بکنم؟!
    ویرایش: دوباره اینترنت مخابرات رو وصل کردم و درست شد! حالا یا یه چیزی اون وسط‌ها گیر کرده بوده و با تعویض اینترنت ریست شده، یا خودش خجالت کشیده و توبه کرده!
    Last edited by Mr.Crow; 13-11-2019 at 09:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان، شما مشکلی توی استفاده از وی پـــــی ان ندارین؟ من سال‌هاست از یه وی پــــــی ان خاص استفاده می‌کنم و تا حالا مشکلی نبوده، ولی امروز صبح منهدم شده. شک کردم که شاید ایراد از اینترنت مخابرات باشه و با اینترنت موبایل وصل شدم و دیدم وی پـــــی ان درست کار می‌کنه! یعنی فقط با اینترنت مخابرات مشکل داره. چیکار باید بکنم؟!
    ویرایش: دوباره اینترنت مخابرات رو وصل کردم و درست شد! حالا یا یه چیزی اون وسط‌ها گیر کرده بوده و با تعویض اینترنت ریست شده، یا خودش خجالت کشیده و توبه کرده!
    IP که به شما داده شده بود احتمالاً توسط سرویس مسدود بود ، مخابرات گاهی از IP های دیگر کشورها استفاده می کند, مثل امارات یا مالدوی و غیره
    Last edited by dadash42; 13-11-2019 at 11:48.

17. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •