تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2363 از 4105 اولاول ... 1363186322632313235323592360236123622363236423652366236723732413246328633363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,621 به 23,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظرم صحبت راجع به عشقو عاشقی خیلی چیپ هستش.
    واقعا مشکل سربازای ما عاشقیه؟روی یه اشتباه ساده ممکنه به تاریخ بپیوندی!اونوقت فکرتو درگیره یه دختر بکنی که تا یه مشکله ساده واست پیش بیاد قیدتو زده رفته با یه نفر دیگه؟

باز یکی بود که خوشبختانه هم معاف شد ولی اون حد اقل عاشق خونوادش بود !

سرباز باید محکم باشه!مگه تو از اون سربازای آمریکایی بدبخت که سره افغانستانو عراق از زنو بچه هاشون گذشتند کمتری؟

90% بچه های ما توی این تاپیک که از سربازی میترسن سره اینه که میترسن هیچوقت برنگردن یا داغون برگردن.

آخه عاشقی هم شد غصه؟
    واقعا خاکبرسر ما که میخای با امریکای جماعت با شعور مقاسه کنی؟؟؟؟

2سال خفت ما با درآمد ماهی60تومن که از حقوق دوروزه یک افغانی کمتره کجاش باسرباز آمریکایی قابل قیاسه؟؟؟؟لااقل مقایسه درست نجام بدهین؟؟؟امکانات و درآمد و بیمه و دیه سرباز آمریکایی کجاو اینجا کجا؟؟؟ایکاش ذره ای وابستگی بابت پول و خانواده و...توی این ملت با غیرت بود تا بیگاری ازشون نمیگرفتن و اینقدر بابت توسری خودن خودشون را گول نمیزدن که بگند مرد شدیم؟؟؟..در ضمن آمریکا سربازحرفه ای هست نه زورکی؟؟؟؟؟

2. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

روزی که دفترچه پست کردم رو یادمه..

فکر نمیکردم یه روزی بیام توی این تاپیک و بگم سربازیم تموم شد.

اما

تموم شد..

4. 6 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

بچه های تحصیل کرده که افتادن نیروی انتظامی ، تجربه ای رو که میگم خوب گوش بدید .

برای فرار از پلیس راهور ،

بعد از آموزشی ، باید به ستاد فرماندهی استان خودتون رو معرفی کنید .

همتون رو گوشه ای از حیاط یا مثلا نماز خونه ی ستاد جمع میکنن و یک سری فرم رو باید پر کنید .
    بعدش مثلا 90 درصد رو میفرستن راهور مستقیم، و 10 درصد هم مثلا به ستاد فرماندهی یکی از شهرستان های استان، که برید در اختیار کلانتری ها قرار بگیرید .

حالا کاری که شما میتونید بکنید اینه که وقتی رفتید توی ستاد که خودتون رو معرفی کنید، برید توی قسمت های مختلف ستاد بچرخید، مثلا عملیات، پیشگیری، عقیدتی، برنامه بودجه و خیلی قسمت های دیگه . چون همیشه قسمت های مختلف هم سرباز احتیاج دارن .

مثلا میری قسمت عملیات ، میگی من کامپیوتر بلدم. اگر شانس بیارین و جای خالی داشته باشن همونجا زنگ میزنن نیروی انسانی و میگم آقا این سرباز مال ما .
    من خودم اینجوری از راهور فرار کردم و همه ی دوستام رفتن راهور..

بعد از آموزشی یه مقدار لباساتون رو تنگ کنید از حالت گشاد و بی قواره در بیاد، به خودتون برسید و به وضع مرتب برید ستاد . اگر مرتب باشید همونجا جا میکنید خودتون رو .
    حواستون باشه یه موقع سرباز یا دژبان دیدین احترام نذارید ! : ))
    یه ماه که بگذره سرهنگم دیدین احترام نمیذارین..!

6. 5 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من 01/06 اعزامم به نیروی دریایی سپاه احمد بن موسی(شیراز) خواستم بدونم چه جور جاییه؟
    بعد چون کارت سبز دارم نامه کفایتم گرفتم چقدر طول میکشه تا کارمونو انجام بدن؟

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اتفاقا من پر از غم و غصه ام اما بزرگترینشون اینه .یارو که زن و بچه داره وقتی میره خدمت زن و بچش ولش نمیکنن اما من وقتی برم ....!!!

خلاصه اینکه بچه ها وقتی میرید خدمت اگه پادگان بزارتتون راحت بخوابید ، مشکلات و فکرای بیرون از پادگان نمیزاره که یه خواب درست و حسابی برید و خیلی بهتون سخت میگذره .هزار بارمیمیرین و زنده میشین تا صبحش شب و شبش صبح بشه.

داداش این مشکل عشقو معشوقه رو فقط تو نداری یه نگاه به پستای قبلی من بنداز یکی درمیون راجع تلفن بوده همش/

منم یکی از مشکلات اصلیم برای نرفتن به خدمت همین بود با دونفرهستم ولی یکی شون خیلی واسم مهمه حتی بهش گفت واس خاطر تو نمیرم

ولی قبول نکرد گفت برو...از احساس که بگذریم یکمم به عقل هم میرسم ببینم چی میگه اومدم واس خاطرش نرفتم بعد چندسالم ازش جدا شدم

بعد هی میگم خاک توسرم که واس خاطر یه احساس نرفتمو الانم کلی مشکل دارم واس نرفتنم و لی چه سود !!هیچی همش حسرت حسرت حسرت

داداش من شرایططو از خودت بهتر درک میکنم اما تایتانیک واس این تایتانیک شدن که به هم نرسیدن

الان من روزی 3 ساعت تلفنی حرف میزنیم 3 ساعتم اس ام اسی بازی میکنیم انقد که این رفتن واسم سخته که موندم چه جوری برم

اما چاره نیس فک کنم آینده ام مهم تره تا این قصه عاشقی که معلوم نیس فرداش چی بشه

من 19 شهریور دارم میرم اما بهش قول دادم هر روز زنگ بزنم تا فراموش نشم اگرم فراموشم کرد که میفهمم قسمت هم نبودیم

یادتم نره هر سلامی هم یه خداحافظی داره

این عکس هم رو هم درک کن و اون لحظه اون سربازو!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

9. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه های تحصیل کرده که افتادن نیروی انتظامی ، تجربه ای رو که میگم خوب گوش بدید .

برای فرار از پلیس راهور ،

بعد از آموزشی ، باید به ستاد فرماندهی استان خودتون رو معرفی کنید .

همتون رو گوشه ای از حیاط یا مثلا نماز خونه ی ستاد جمع میکنن و یک سری فرم رو باید پر کنید .
    بعدش مثلا 90 درصد رو میفرستن راهور مستقیم، و 10 درصد هم مثلا به ستاد فرماندهی یکی از شهرستان های استان، که برید در اختیار کلانتری ها قرار بگیرید .

حالا کاری که شما میتونید بکنید اینه که وقتی رفتید توی ستاد که خودتون رو معرفی کنید، برید توی قسمت های مختلف ستاد بچرخید، مثلا عملیات، پیشگیری، عقیدتی، برنامه بودجه و خیلی قسمت های دیگه . چون همیشه قسمت های مختلف هم سرباز احتیاج دارن .

مثلا میری قسمت عملیات ، میگی من کامپیوتر بلدم. اگر شانس بیارین و جای خالی داشته باشن همونجا زنگ میزنن نیروی انسانی و میگم آقا این سرباز مال ما .
    من خودم اینجوری از راهور فرار کردم و همه ی دوستام رفتن راهور..

بعد از آموزشی یه مقدار لباساتون رو تنگ کنید از حالت گشاد و بی قواره در بیاد، به خودتون برسید و به وضع مرتب برید ستاد . اگر مرتب باشید همونجا جا میکنید خودتون رو .
    حواستون باشه یه موقع سرباز یا دژبان دیدین احترام نذارید ! : ))
    یه ماه که بگذره سرهنگم دیدین احترام نمیذارین..!
    1-مگه راهور بده ؟ از اونی که میره سر مرز یا متهم میدن بهش میگن ببر فلان جا و تو راه ممکنه کس و کار یارو به سرباز حمله کنن بدتره ؟ فک کنم تنها اشکالش اینه که ممکنه 18 چرخ از رومون رد بشه

2-حالا فرض کن من نه کمپیوتر بلدم نه حسابداری نه اصول دین میدونم .تو کدوم قسمت باید خودم رو جا کنم ؟

3-چرا نباید به دژبان یا سرباز درجه بالاتر از خودمون احترام بزاریم ؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش این مشکل عشقو معشوقه رو فقط تو نداری یه نگاه به پستای قبلی من بنداز یکی درمیون راجع تلفن بوده همش/

منم یکی از مشکلات اصلیم برای نرفتن به خدمت همین بود با دونفرهستم ولی یکی شون خیلی واسم مهمه حتی بهش گفت واس خاطر تو نمیرم

ولی قبول نکرد گفت برو...از احساس که بگذریم یکمم به عقل هم میرسم ببینم چی میگه اومدم واس خاطرش نرفتم بعد چندسالم ازش جدا شدم

بعد هی میگم خاک توسرم که واس خاطر یه احساس نرفتمو الانم کلی مشکل دارم واس نرفتنم و لی چه سود !!هیچی همش حسرت حسرت حسرت

داداش من شرایططو از خودت بهتر درک میکنم اما تایتانیک واس این تایتانیک شدن که به هم نرسیدن

الان من روزی 3 ساعت تلفنی حرف میزنیم 3 ساعتم اس ام اسی بازی میکنیم انقد که این رفتن واسم سخته که موندم چه جوری برم

اما چاره نیس فک کنم آینده ام مهم تره تا این قصه عاشقی که معلوم نیس فرداش چی بشه

من 19 شهریور دارم میرم اما بهش قول دادم هر روز زنگ بزنم تا فراموش نشم اگرم فراموشم کرد که میفهمم قسمت هم نبودیم

یادتم نره هر سلامی هم یه خداحافظی داره

این عکس هم رو هم درک کن و اون لحظه اون سربازو!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

حرفت کاملا درسته اما عمل کردن بهش به راحتی گفتنش نیست . ادم وقتی بره خدمت وقتی برگشت انگار یتیم شده .مهمتر از همه اینکه اگه چنین اتفاقی بیافته کنار اومدن باهاش سخته و ادم قاطی میکنه و ممکنه چند تا از فرمانده ها یا سربازا رو شهید کنه . مقز ادم از کار میافته.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من تازه عضو این سایت شدم چون تازه امروز یکم درباره یکی دوتا مطلب در مورد سربازی سرچ کردم که ظاهرا اینجا مطالب زیاد و البته جالبی داره که چند صفحه ای خوندم. واقعا در بد منجلابی گیر کردیم و ظاهرا راه رهایی هم وجود نداره! راستش من تو شهریور درسم تموم میشه و قصد دارم بعدش بلافاصله برم خدمت که البته احتمالا بتونم دفترچه رو هفته دوم مهر ارسال کنم، راستی مدرکم کارشناسی ارشد هست و اینطور که دیدم زودترین زمان اعزامم آبان میتونه باشه. حالا اولین سوال اینه که الان وضعیت زمان اعزام چطوره؟ یعنی در اولین دوره اعزام میکنن یا مثلا من مهر بفرستم اعزاممو دی میزنن؟ از دوستانی که ماه های زوج اعزام میشن اگه کسی به تازگی دفترچه فرستاده و براش تاریخ اعزامش اومده لطفا بگه تا بدونم چی به چی هست.
    سوال دیگه اینه که با توجه به قانون جدید نظام وظیفه معافیت های پزشکی خیلی سخت تر شده و قبلا احتمالش کم بود معاف بشم و الان دیگه تقریبا محاله. مجموع نمره چشمم با آستیگمات دقیقا 10 هست که با قانون قبل 0.25 کم داشتم (ضمن اینکه با قطره های خاصشون ممکنه بازم از نمره چشم کم کنن!) ولی الان طبق قانون جدید باید یک چشم نمرش بالای 8 باشه تا معاف بشیم که هیچ. حالا سوالی که برام پیش اومده برای معاف از رزم هست که تو قانون جدید نوشته نمره از 3 تا 8 هر یک از چشم ها معاف از خدمت رزمی (که احتمالا منظورشون همون معاف از رزم هست) که البته همین از 3 تا 8 هم معلوم نیست هدفشون چیه و منظورشون چیه شاید یکی 3.25 باشه و یکی 7.75! واسه من هر کدوم حدود 5 هست. حالا باید برای این نوع معاف از رزم هم قبل از اعزام از طریق دفترچه برای معاف از رزم اقدام کنم یا نه بعد از اینکه اعزام شدم تو اون پادگان دنبال معاف از رزم باشم؟
    سوال دیگه اینکه اصلا معاف از رزم خوب هست و ارزش داره که معاف از رزم بگیرم؟ یا بیشتر دردسره؟ دوستانی که رفتن باید تجربه داشته باشن و تفاوت ها رو دیده باشن (اگرچه بسته به اینکه کجا باشی حتما فرق داره ولی بازم چند تا تجربه از دوستان بشنوم میتونه بهم کمک کنه تا بهتر تصمیم بگیرم). راستی یه چیزی که بهش فکر میکردم این بود که تو خدمت شاید کارای عجیب غریب از آدم بخوان که انجامش با عینک ممکن نباشه آیا چنین چیزی هست یا اشتباه فک کردم؟ یعنی اگه یکی عینکی باشه هیچ جایی مجبور نمیشه از عینک استفاده نکنه چون نمره های چشمم بالاست و بدون عینک تقریبا انجام تمام کارها برام غیرممکنه.
    سوال دیگه هم اینکه حالا آموزشی به جهنم، بعد از آموزشی به جز متاهل بودن که به من بیچاره تعلق نمیگیره و بند پ که اونم به من بیچاره تعلق نمیگیره (چقدر بیچاره بودم تا حالا نمیدونستم!) آیا معیار دیگه ای برای اینکه تو شهر خودمون بیوفتیم وجود داره یا اینکه این کارشونم مثل بقیه کاراشون کاملا دیمی هست و مثلا اصفهانی رو میندازن تهران، تهرانی رو میندازن اصفهان و کلا بی حساب کتابه؟ خودم ساکن کرج هستم و اگه تهرانم بیوفتم خیلی خوب میشه ولی اصلا نمیدونم معباری وجود داره یا کاری میتونم کنم تا بعدش کرج یا تهران بیوفتم یا نه؟!
    پیشاپیش از همه دوستان بابت کمک هاشون تشکر میکنم، شرمنده طولانی شد دیگه تازه کار هستم و مجبور شدم همه سوالا رو باهم بپرسم!
    بازم ممنون
    شما اگر دفترچه رو هفته دوم مهر بفرستید قطعا ابان اعزام نمیشید و احتمالا اعزام دی خواهید بود.. شما هم در زمان ارسال دفترچه میتونید برای معاف از رزمی اقدام کنید هم بعد از اعزام ...معاف از رزم بستگی داره کجا باشید بعضی جاها خوبه بعضی جاها فرقی نداره . . . . منظورتون رو از کار عجیب غریب نمیدونم اما اون ها هم خودشون با توجه به شرایط فیزیکی درک میکنند که بعضی ها نمیتونند بعضی کار ها رو انجام بدن .. اگر نعاف ار رزم هم داشته باشید در این مورد بیشتر کمک میکنه .
    شرایط خدمت در نزدیک محل سکونت .پدرنظامی . تک فرزند .تحت پوشش کمیته و ... رو اگر ندارید دیگه کاملا شانسی هست

سلام به همگی.
    من تحصیلم در کارشناسی تموم شد. الان دنبال کارهای فارغ التحصیلی هستم, باید مدارک ببرم و اینها...
    حالا یه سوال دارم, این بحث پذیرش چیه؟
    متاسفانه سابقه ی بسیج فعال هم ندارم! فقط یه بسیج عادی توی دوران دبیرستان داشتم اونم فقط در حد همین ثبت نام فقط!
    دیگه دنبالش نرفتم نمیدونم اصلا مدارکی از من توی دبیرستان مبنی بر بسیجی بودن هست یانه.
    الان میتونم اقدامی در جهت پذیرش بکنم؟ یا دیگه دیر شده؟ (بدبختی اصلا توی فازهای بسیج و اینا نبودم)
    داخل یکی از پایگاهها نمیگم پا.ر.تی ولی آشنا دارم که شاید کمی بتونه بکنه, الان بعد از گرفت فراغت تحصیلی برم بسیج رو فعالش کنم
    فایده ایی داره؟ (تقریبا یک ماه به اعزام میشه دیگه), میگن کارت سبز و اینها میخواد؟ درسته؟ برای این اقدام دیر شده؟
    برای آموزشی مشکلی ندارم شهر یا استان دیگه بیافتم ولی اگر بشه طول خدمت رو شهر خودم باشم میشه؟
    راستی رشتم مدیریت بوده ولی به حسابداری و ثبت دفتری و سیستمی و نرم افزارهای آفیس و فتوشاپ آشنایی بالایی دارم
    این کمکی میکنه؟ هم برای کارهای اداری و هم کارهای دست به آچاری و فنی و استقامتی مشکلی ندارم! di
    فقط میخوام ببینم با این سابقه کم بسیج عادی و اینکه شاید بشه فعال بگیرم میتونم برای طول خدمت بیافتم شهر خودم یا نه؟
    لطفا راهنمایی کنید
    هستند افرادی که چندین سال فعال بسیج بودند کارت سبز دوره تکمیلی و ... هم داشتند اما پذیرش نشده اند

13. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من هفته بعد یکم قراره برم خدمت
    افتادم عجب شیر
    از اون طرف ارشد دادم 55 شدم قراره برم دانشگاه
    الآنم اصلن دوس ندارم برم خدمت
    و شرایط معاف شدن هم دارم
    فردا میتونم برم مدارکمو بدم برا معافیت؟؟
    و از ی طرف دستم قبلنا شکسته بد جوش خورده
    برم دکتر اینو بشکنه درستش کنه و استراحت بنویسه
    یعنی کل حرفم اینه میشه من برم دستمو درس کنم بعد دکتر استراحت بده نرم و در حین استراحت پیگیر معافیتم بشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

@snow patrol: آقا دمت گرم که جواب دادی. پس سعی می کنم سریع کارامو ردیف کنم تا همون هفته اول مهر بفرستم. راستی برای ارسال دفترچه به جز اون نامه ای که دانشگاه میده باید چیز دیگه ای هم از جایی گرفت؟ نامه ای، آزمایش خاصی یا چیزی که کلا باعث بشه نشه دفترچه رو زود فرستاد؟
    راستش تک فرزند نیستم ولی تنها فرزندی هستم که الان تو خونه با پدر و مادرم زندگی میکنم، این تاثیری نداره؟ و اگه داره باید کاری کنم که بعدا تو شهر خودم بیوفتم؟ یا اینکه تو دفترچه این چیزا رو هم از ما میخوان و خودشون همونجوری متوجه میشن؟ (فقط یه داداش دارم که اونم متاهل هست)
    یه سوال دیگه به ذهنم رسید اینکه اگه برم دنبال امریه احتمال اینکه تهران بیوفتم بیشتر نمیشه؟ شاید بتونم امریه بگیرم چون ظاهرا با قانون جدید به من تعلق میگیره حالا اینکه دیگه میخوان یا نه خودش یه داستانه که اگه فایده داشت دنبالشو میشه گرفت.
    بازم خیلی ممنون بابت راهنماییات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •