بابا من اومدم تست سرعت های ترو دیدم و ثبت نام کردم . حالا بعد ثبت نام الان فهمیدم محدودیت شبانه رایگان دو برابر حجم داره . 38 تومن بر باد رفت . ماه بعد میام مخابرات![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا من اومدم تست سرعت های ترو دیدم و ثبت نام کردم . حالا بعد ثبت نام الان فهمیدم محدودیت شبانه رایگان دو برابر حجم داره . 38 تومن بر باد رفت . ماه بعد میام مخابرات![]()
من یادم نمیاد چند گیگ دانلود کردم ولی مطمئنا زیاد بودههمین الانش 60 گیگ باد کرده رو دستم
من صبا رو بیشتر برای گیم گرفتم که الان بعضی ایراد هاش داره رو اعصابم رژه میره !! مثلا بعضی سایت ها رو لود نمیکنه و باید خاموش روشن کنی تا لود کنه !! ( DC بکنی درست نمیشه !! حتما باید خاموش روشن کنی مودم رو )) این ایراد خیلی رو اعصابمه
![]()
خدا کنه محدود نکنن و الا میام میکشمت![]()
خدایا کجا برم . آواره شدم. یه مخابرات داشتیم اونم به فنا رفت . مکس نت چطوره ؟ شاتل بازم مصرف منصفانه داره ؟
اگه محدودیت دانلود برای شبانه نداشته باشه ، ایرادی نداره و میشه با ایرادات جزئی کنار اومد .
شما چه سرویسی دارین و سرعت دانلود شبانتون چند هست ؟ آیا محدود هم میکنه ؟
شما یک تستی انجام بدین و اطلاع بدین ، ممنون
مکس نت گرونه ولی مصرف منصفانه نداره
شاتل داره ولی
من سرویس 512 دارم !! سرعت تا جایی که خطم بکشه بازه ولی خط من گهگاه میره رو 6 مگ و اکثرا رو 4 مگ هست !! سرعت روز هرچقدره شب هم همونه![]()
مکس نت دوبرابر پول دانلود شب رو تو روز از آدم میگیره
خیلی باحال هستن شرکت ها
هرکدوم یه مدل پدرسوختگی دارن![]()
دقیقا !! هر کدوم به ساز خودشون میرقصن و کیه که نظارت کنه
مزخرف
========
حسرت به دل موندم یه شب بیشتر از 10 گیگ دانلود کنم !! خط تلفن نمیکشه !! اعصاب نمیزاره !!
دیشب 9 گیگ زد
همین که محدود کرد میرم مکس نت . گفتن با وی آی پی روزی 10 گیگ میتونی بزنی . حساب کردم ماهی 40 تومن می افته . لعنت بهشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)