از دیروز بعضی وقتا اینترنتم فقط داخلی میشه ! یعنی فقط 4 تا سایت ایرانی رو باز میکنه ! حتی p30 هم باز نمیشه !
دیروز عصر 2 ساعت این جوری بود امروز صبح هم یه ساعت این جوری شد !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از دیروز بعضی وقتا اینترنتم فقط داخلی میشه ! یعنی فقط 4 تا سایت ایرانی رو باز میکنه ! حتی p30 هم باز نمیشه !
دیروز عصر 2 ساعت این جوری بود امروز صبح هم یه ساعت این جوری شد !
مشکل کلی هست فک کنم
مخابرات هم با بیشتر سایتهای خارجی مشکل پیدا کرده
گوگل پلی و استور مایکروسافت اصلا باز نمیشن
یاهو و بینگ هم همین طور
فیلتر شکن ها هم کلا از کار افتادن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اینترنت شاتل و ایرانسل مشکل خاصی نداره
دوستان با چه نرم افزاری میشه دسترسی همه چیز به اینترنت رو بلاک کرد؟
فقط کروم و دانلود منیجر ازاد باشه
اپدیتهای ویندوز 10 زد کل ترافیکم ترکوند.
دوستان سرعت دانلود از سرور داخل ایران برای سرویس 2 مگ 4 مگ و 10مگ فرق می کنه ؟ یا فقط سرور خارجی فرق داره
کزیل جون مگه آسیاتک شما وصل شده؟!
اگر سرور داخل براتون محدودیت نداشته باشه فرقی نداره . فقط سرور خارج فرق می کنه
ولی اگر سرور داخل سرعتش براتون محدود باشه فرق می کنه ( می شه مثل سرور خارج )
Last edited by shylord; 04-09-2015 at 14:57.
یک سوال داشتم ، یک خط دارم ، خیلی نویز داره ، به ISP ام گفتم ، مشکل داره ، بعد گفتن پورت ات رو تو مخابرات چک میکنیم ،(سیم کشی خونه رو هم خودم مطمئن مشکلی نداره ، جدید سیم کشی رو عوض کردم و تغییر نداشت) ، بعد چند روز ISP م بهم زنگ زد ، گفت پورت ات رو چک کردیم و مشکلی نداشت و گفت مشکل نویز خط ات از بین راهی یا پست هست ، میخواستم بدونم الان باید برم مخابرات ؟ بررسی میکنن ؟
بعد منظور از مشکل بین خطی چی هست ؟
یک سوال دیگه ، به نظرتون یک خط جدید بگیرم دردسرش کمتر نیست ؟
- - - Updated - - -
یک سوال داشتم ، یک خط دارم ، خیلی نویز داره ، به ISP ام گفتم ، مشکل داره ، بعد گفتن پورت ات رو تو مخابرات چک میکنیم ،(سیم کشی خونه رو هم خودم مطمئن مشکلی نداره ، جدید سیم کشی رو عوض کردم و تغییر نداشت) ، بعد چند روز ISP م بهم زنگ زد ، گفت پورت ات رو چک کردیم و مشکلی نداشت و گفت مشکل نویز خط ات از بین راهی یا پست هست ، میخواستم بدونم الان باید برم مخابرات ؟ بررسی میکنن ؟
بعد منظور از مشکل بین خطی چی هست ؟
یک سوال دیگه ، به نظرتون یک خط جدید بگیرم دردسرش کمتر نیست ؟
منبع:زومیت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته است که برای جبران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شخصا از اپراتورها دلجویی کرده و به فردی که این خبر را اعلام کرده بود، تذکر داده است. وی گفت در جلسه پرسش و پاسخ این مساله را برای خبرنگاران بازگو کردم که کمفروشی درکار نبوده و این اپراتورها که از آنها نام برده شده است، جزو برترین اپراتورها به حساب میآیند. بنابراین کاری که باید برای جبران این اشتباه انجام میشد یعنی تذکر به آن فرد و دلجویی از اپراتورها را شخصا پیگیری کردم.
قضاوت با خودتوندرعین حال در جلسه پرسش و پاسخ این مساله را برای خبرنگاران بازگو کردم که کمفروشی درکار نبوده و این اپراتورها که از آنها نام برده شده است، جزو برترین اپراتورها به حساب میآیند. بنابراین کاری که باید برای جبران این اشتباه انجام میشد یعنی تذکر به آن فرد و دلجویی از اپراتورها را شخصا پیگیری کردمدرعین حال در جلسه پرسش و پاسخ این مساله را برای خبرنگاران بازگو کردم که کمفروشی درکار نبوده و این اپراتورها که از آنها نام برده شده است، جزو برترین اپراتورها به حساب میآیند. بنابراین کاری که باید برای جبران این اشتباه انجام میشد یعنی تذکر به آن فرد و دلجویی از اپراتورها را شخصا پیگیری کردم..درعین حال در جلسه پرسش و پاسخ این مساله را برای خبرنگاران بازگو کردم که کمفروشی درکار نبوده و این اپراتورها که از آنها نام برده شده است، جزو برترین اپراتورها به حساب میآیند. بنابراین کاری که باید برای جبران این اشتباه انجام میشد یعنی تذکر به آن فرد و دلجویی از اپراتورها را شخصا پیگیری کردم.درعین حال در جلسه پرسش و پاسخ این مساله را برای خبرنگاران بازگو کردم که کمفروشی درکار نبوده و این اپراتورها که از آنها نام برده شده است، جزو برترین اپراتورها به حساب میآیند. بنابراین کاری که باید برای جبران این اشتباه انجام میشد یعنی تذکر به آن فرد و دلجویی از اپراتورها را شخصا پیگیری کردم.
قضاوت با خودتون بعد بگین چرا فلان شرکت فلان کار رو کرده و کسی پاسخگو نیست علتش هم همینه پارتی کلفت دارن و از این بالاترش هم دارن متاسفانه هیچ کاری هم از دست ما برنمیاد جز اینکه سرویس ازشون نخریم که الان تقریبا محاله چون هیچکی حاضر نمیشه اینترنت نداشته باشه مگر اینکه از راهکارهای دیگه استفاده کنیم که اونم ریسک امنیتی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)