شما دیگه زیادی وابسته شدی در حد اعتیاد!!
از قدیم گفتن برو خدمت مرد شو دوست عزیز بری خدمت مرد میشی یعنی چی که وابستگی به نوازش دارم
پس خداروشکر کن که این دوره باعث میشه این وابستگی خطرناک که در حد اعتیاد شده را فراموش کنی
شما دیگه زیادی وابسته شدی در حد اعتیاد!!
از قدیم گفتن برو خدمت مرد شو دوست عزیز بری خدمت مرد میشی یعنی چی که وابستگی به نوازش دارم
پس خداروشکر کن که این دوره باعث میشه این وابستگی خطرناک که در حد اعتیاد شده را فراموش کنی
با اجازه مدیریت:
خدمت خیلی چیز مزخرفی هست ولی وقتی بعضی پستهای بعضی از دوستان را میبینم به این نتیجه میرسم که نه تنها خوبه بلکه لازمه، حتی برای بعضی ها واجبه...
-------------------------------------
جلو پادگان 03 عجبشیر از زمان شاه یه تابلویی هست و یه جمله ای هست که کل ایران معروفه (میدونید قدمت پادگان عجبشیر تا رضا شاه میره)
نوشته:
خر بیا آدم برو
(مدیر انجمن لطفا این پست رو پاک نکن چون هم مهمه هم به تاپیک ربط داره )
میدونم منظورت از بعضی ها من هستم ولی باید بگم که درست متوجه منظور من نشدید .بهتر بود سوال رو اینطور میپرسیدم :
کسایی که عاشق هستند چه جوری باید برن خدمت و اون دوران سخت رو به دور از عشقشان تحمل کنند ؟
سلام به همگی
من 06/01 اعزام به خدمت
میخواستم ببینم حداکثر چند ماه میتونم به تعویقش بندازم بعد من پزشک متخصص داخلی اشنا دارم
چه بیماری واسم بزنه که اگه رفتمم کمیسون معلوم هم نباشه
و ۴ ماه برام تعویق بندازه ؟
به نظرتون باید چه کار کنم ؟
یارو زن و بچه داره ، خرج زندگی داره ، پا میشه میره خدمت ، اینقدم غصه نمیخوره
اینقد موقع خدمت مشکلات هست ، که اینا دیگه مشکل محسوب نمیشه
البته من تو شرایط شما نیستم
سلام دوستانی که رفتن خدمت
میگن شبی که شام هندوانه با پنیر و اینجور چیزا میدن خشم شب ه درست؟
:)
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
سلام به همگی من اول شهریور آموزشی اعزام شدم به 04 بیرجند پادگان امام رضا (ع) اگه کسی اطلاعاتی داره درباره اونجا و اینکه اگه کسی با من هم سفره بیاد تو خصوصی با هم بیشتر آشنا بشیم که اونجا هوای هم و داشته باشیم
سلام دوستان![]()
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:45.
نترس برادر خدمت میخوای بری جنگ که نمی خوای بری
بچه منو راهنمایی کردن
گفتن ساکی ببر که بشه درش رو قفل زد
معمولا کمد هم میددن با خودت دوتا قفل ببر که کمدت هم قفل کنی .
خشم شب هم میگن یه شب هستش ولی دوستای من که رفتن کسی تا حالا از این کارا نکردن البته چنتا از دوستام تو سپاه و نیروی اتنظامی بودن هیچ کدوم خشم شب اینا نداشتن
میگن روزای اول از این کارا نمیکنن بعدش که خوب ورزیده شدید دو هفته اخر از این برنامه ها می چینن
اتفاقا من پر از غم و غصه ام اما بزرگترینشون اینه .یارو که زن و بچه داره وقتی میره خدمت زن و بچش ولش نمیکنن اما من وقتی برم ....!!!
خلاصه اینکه بچه ها وقتی میرید خدمت اگه پادگان بزارتتون راحت بخوابید ، مشکلات و فکرای بیرون از پادگان نمیزاره که یه خواب درست و حسابی برید و خیلی بهتون سخت میگذره .هزار بارمیمیرین و زنده میشین تا صبحش شب و شبش صبح بشه.
Last edited by ahwazp30; 16-08-2014 at 15:41.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)