همیشه سرعتت چقدر بوده؟
سرعت شبانه من که همون 60-70 هستش.
اکو 512 دارم ولی مثل شما آپ استریمم 544 ه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همیشه سرعتت چقدر بوده؟
سرعت شبانه من که همون 60-70 هستش.
اکو 512 دارم ولی مثل شما آپ استریمم 544 ه.
دوستان شاتل الان وضعش چطوریاست؟
یه عده همش می گن افتضاحه.به تعداد همون ها هم می گن خوبه.مثل اینکه به محل سکونت هم مربوطه.کسی توی تهران خیابون شریعتی از شاتل سرویس می گیره بهم بگه چه جوریاست؟
ممنون می شم یه اطلاعات جامع از شاتل بهم بدید![]()
والا ما كه نديديم كسي از ته دل از شاتل تعريف كنه ! همه متفنرن ! ولي چاره چيه ؟ بايد ساخت !
سرعتش تو شبها افتضاحه ( صفر مطلق ) – سرعت توي روز معمولا از اون مقدار حجمي كه باهاش قرار داد بستي بيشتره ( چند برابره ) كه البته بايد شانس داشته باشي تا سرعتت بعد از چند ماه فيكس سرعت اصليت نشه ( مال بعضي ها من جمله خودم اينطوري شد ) – پينگش متوسط رو به بالاس ( زياد جالب نيست واسه وبگردي ) ... پشتيباني مسئوليت تاپذير و از خود راضي
فک کنم خوب باشه و خوب جواب بده البته نمیدونم دقیقا باید از دوستان بپرسید
مگه زاکسل مشکلی داره؟[/QUOTE]
نه دوست عزیز مشکلی نداره من خیلی وقته که دارم از این مودم استفاده میکنم سرویس 512 اکو، ولی میخواستم از اینترنت شاتل یه جای دیگه هم استفاده کنم که فقط به مودم asus am604g دسترسی دارم، خیلی برام مهمه که شاتل این مودم رو خوب پشتیبانی بکنه، اگه کسی از دوستان خبر داره لطفا بگه، شاتل این مودم رو پشتیبانی و ساپورت میکنه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
پیشاپیش مرسی
![]()
سلام،
من اکو 128 دارم، يه چند وقتيه هم شب هم روز سرعت دانلودم 68 بود. از ديشب شده 18 و دان استريم شده 160![]()
واسه شما تغييري نکرده؟
البته چند ماه پيش هم اينطوري کرده بودن ولي دوباره زيادش کرده بودن.
براي منم مثل شما اوايل روي 60 تا 70 ميچرخيد ولي متاسفانه الان شده 16 !
سلام دوستان.
به نظر شما سرویس Art بهتره یا ECO؟
من که میخواهم از شاتل سرویس بگیرم آیا میتونم ECO اداری بگیرم؟
درضمن Art1 فکر میکنید بهتر باشه یا ECO 128؟!!
(من مشهد هستم) زنگ زدم نمایندگی گفت 29 تومان میشه که سرعتش تا 250 کیلو هم میرسه.
فکر میکنم منظور اون بنده خدا سرویس ECO بوده.
شاد باشید!![]()
دوستان یکی یه راهی بزاره پیش پامون، حتی با V-P-N هم بازم شبا به زور 800 مگ دان دارم، در صورتی که قبلا 1.5 گیگ بود.
الان توی ماه دوم سرویس Art3 هستم و از اواسط ماه پیش اینجوری شده!
چرا شبا سرعت انقدر افتضاح میشه، چند شب چک کردم، سر ساعت 1:02 دقیقه افت سرعت شدید میشه!
آپ استریم و داون استریمت کم شده؟
من که دیشب 1.17 گیگ دانلود داشتم.
Last edited by mojtaba-civil; 31-08-2010 at 09:35.
شما هنوز چسبیدین به این شاتل؟
ما که رفتیم.
الان دو هفتس اشتراکم تموم شده و شارژ نکردم و البته یک ماه هم کلا کانکت نشدم، یعنی نمیشد: دی
شاتل فقط یک سال برام دوام آورد.از خرداد پارسال تا خرداد اسمال. بعدش بازی در آورد.
الان هم چند باره دارن زنگ میزنن میگن شارژ کن وگرنه خط رو از رانژه در میاریم.
هفته پیش زنگ زدن گفتن شارژ نکنی فردا خط از رانژه در میاد. باز بعد دو سه روز دوباره زنگ زدن.
یکی دو روز پیش هم دوباره زنگ زدن و گفتن میخوایم خط رو از رانژه در بیاریم. منم مثل مرد گفتم خوب در بیارین چیکار کنم.
ولی هنوز خط رانژه هست.حساب کاربریم هم بازه.
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)