دوست عزیز همه اینکار های که گفتی انجام دادم بازم چند روز یکبار عوض میشه دوستان که دیگه ای میدونه باید چیکار کنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز همه اینکار های که گفتی انجام دادم بازم چند روز یکبار عوض میشه دوستان که دیگه ای میدونه باید چیکار کنم؟
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم ک دانلود رایگان مخابرات پنج شنبه شبها تا ساعت ۹ صبحه یا مثل بقیه روزا تا ۷؟
امیدوارم مشکل تان رفع شود.
مثل بقیه روزها تا هفت هست.
البته من که دیگه دانلود شبانه ندارم و یک ماهی هست دانلودم قطعه...
دیروز یکی از دوستان 256 نامحدود مخابرات تمدید کرد !! قیمتش فکر کنم گف 38 تومن
ولی سرعت دانلود 35 تا![]()
سلام ای وای خیلی بد بوده این مخابرات اگر منطقه ما فیبر نوری نبود عوض میکردم سرویسمو مخابرات خیلی چرته. شاتل یکی از دوستام داره 128 کیلوبیت سرعتش تا 1مگابایت بعضی موقع میرسه شبها هم اگر دانلود زیاد نباشه میره رو 1مگابایت . خیلی جالب بود شاتل.
تازه شیانهش هم از ساعت 1 تا 8
واقعا سرعتش 35 هست ؟ خوب شد گفتی امروز میخواستم همین سرویس رو بگیرم ! فکر میکردم سرعتش 50 باشه . دوستان دیگه ای که سرویسشون 256 نامحدود مخابرات هست میتونن بگن سرعتشون چقدر هست ؟
- - - Updated - - -
واقعا سرعتش 35 هست ؟ خوب شد گفتی امروز میخواستم همین سرویس رو بگیرم ! فکر میکردم سرعتش 50 باشه . دوستان دیگه ای که سرویسشون 256 نامحدود مخابرات هست میتونن بگن سرعتشون چقدر هست ؟
دروغم چیه
منم برا همین گفتم بذار اینجا گم تا شاید باعث بشه مردم نخرن![]()
دوستان آیا کسی سرویس 12 مگابیت صبانت رو استفاده کرده ؟ شبانش چجوری هست ؟ محدودیت داره یا نه ؟
صبا یه سری ایراد داره که بهتره نیان طرفش
من این 3 ماه تموم کنم از صبا تخلیه میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)