شکایت شامانه 195 از اسیاتک
شکایت از مخابرات منطقه در بازرسی
تنها کاریه که میتونیم بکنیم.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شکایت شامانه 195 از اسیاتک
شکایت از مخابرات منطقه در بازرسی
تنها کاریه که میتونیم بکنیم.
تاثیری داره ؟؟؟
از هیچی بهتره
من هر وقت شکایت کردم و تو شکایت با احترام کاملا مشکل توضیح دادم جواب سربالا دادن
هر وقت به طعنه و کنایه کشیدمشون و شکایتم رو تند و تیز نوشتم مثل ادم جواب دادن
در کل توصیه می کنم شکایت کنی.
صبانت درست یک سال پیش تو شهریور دانلود شبانه رو برداشت ... از اون موقع شاتل و پارس آنلاین هم مثل صبانت شدن
منتظر بودم که آسیاتک هم شبانه رو برداره ولی به جاش دیدم داره محدودیت داخل شبکه رو کم کم برای بعضی ها برمیداره
به جای اینکه تو این یکسال منتظر باشم که اییییییییییییی وای آسیاتک هم برمیداره نشستم دانلود کردم .... هروقت برداشت یه فکری می کنم
Last edited by shylord; 04-09-2015 at 00:26.
بهت میگفتم شکایت کن اگه مطمئن بودم کارتو راه میندازن
من خودم در همین مورد دو تا شکایت کردم ازشون تو ۱۹۵ ولی اصلا مشکلم حل نشد
شکایتم در مورد این تاخیر نیست من از این عصبانی هم که از خیلی ها پول میگیرن برای برقراری سرویس و قول پنج روز یا یه هفته میدن و بعدش تازه میگن محدودیت پورت داریم . یعنی وقت و شخصیت مشتری براشون در حد مورچه هم ارزش نداره
چاره ای جز صبر کردن نیست
Sent from my ME173X using Tapatalk
سلام
کجاست این بازرسی مخابرات ؟؟؟
خط جدید گرفتم سرویس شاتل روش وصل کنم خودش کشت شد وضعش این جمع آوری کردن پولشم پس گرفتم ولی خط هنوز چراغ adsl روشنه میخوام دهن این مرکز مخابراتی سرویس کنم با خط هایی که دارن وضع منطقه ما زیر خط فقر هست افتضاح هست منم بیخیال شدم اینجا بیشتر از 4مگ نمیشه از هیچ خطی گرفت از ده سال پیش پارس آنلاین داشتم همون مونده برام هیچ isp دیگه اینجا نیست !!
![]()
شماره خطت رو برام پ.خ کن
وضعیت خط شما خیلی خیلی بده،فکر نکنم از مرکز مخابراتی باشه چون این وضعیتی که خط شما داره زیر خط فقره.
اگه همسایه بقلی شما نتشوت 4 5 مگ رو میکشه حتما مودم رو ببر سر خط وصل کن ببین اونجا هم وضعش همین جوریه؟
اگه وضعیتش اونجا هم همینطوره به 195 یا بازرسی مخابرات شکایت کن و این عکس وضعیت خططت رو هم ضمیمه کن. بهشون توضیح بده که فقط خط شما اینجوری نویز داره و از سر خطتت هم تست گرفتی و نویز داشته.یکی دو روزه معمولا جواب میدن
بازرسی مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه
این تست مودم سر خط هست تازه بیاد تو منزل کلا همین هم بالا نمیاد
همسایه نمیخواد العان پارس آنلاین دارم 4مگ راحت میکشه یک خط دیگه برای همسایه هست که نت مخابرات وصله با توجه به مشخصاتش اونم تا 4-5 مگ میکشه این خط رو تازه خریدم ولی هیچی وصل نمیشه مامور مخابرات اومده بود تو کوچه دیدمش گفتم چک کن یکم وضعیت بهتر کن حداقل 512 وصل بشه اونم تاقچه بالا فلان من پول میخوام این حرف ها وقتش ندارم گفتم برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
ازدوست بامعرفتم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکپین تخفیف آسیاتک هدیه گرفتم
با پین کد ایشون شهاب 4 ماهه با 4 گیگ ترافیک بصورت کاملا رایگان ثبتنام کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)