بچه ها من شرکت ضحی کیش هستم و اینترنت ۵۱۲ میگیرم رایگان داره یا نه؟
بچه ها من شرکت ضحی کیش هستم و اینترنت ۵۱۲ میگیرم رایگان داره یا نه؟
من که از این به بعد فقط از همون ترافیک ارزون قیمت مخابرات استفاده میکنم. چون هیچ کار غیرقانونی نیست و پرداختم رو هم انجام میدم و وجدانمم آسوده س : ))
Last edited by Masoud-Susa; 24-04-2015 at 21:23.
بقیه نمایندگی ها رو نمیدونم. ولی ما که پردیس هستیم بهمون سرویس خاصی نمیدن. دو تا خط تو دفتر داریم که یکیشونو رانژه کردیم و یه سرویس 1 مگ 5 گیگ معمولی واسش خریدیم. با همون قیمتی که همتون میخرید.
یه بار تماس گرفتیم شرکت که ببینیم با پارتی بازی هم که شده آیا بهمون سرویس نامحدود میدن یا نه، بعد از اینکه کلی به اینور و اونور پاس داده شدیم آخرش دیدم انگار نمیخوان بدن و بیخیال شدیم.
کلا مخابرات خسیس تر از این حرفهاست !!!!!
از 2 ک روشن بوده خودم بیداربودم گزینه شروع صف دانلودو زدم بعدش خابیدم الان میبینم 5و نیم صب مودم بطور عجیبی خاموش شده مجددا روشن شده بعد صف دانلود لابد خودبخود شروع شده بعد ساعت نه اشنامون بیدارشده دیده کامپیوترروشنه خاموشش کرده بخاطر همین یکم از حجمم باقی مونده بود...حالا من گیچ شدم چطور مودم خاموش شده بعدروشن شده و بعد چطور دوباره شروع کرده ب دانلود کردن درحالیکه اصلا تنظیم نکرده بودم بدون زدن شروع دانلود دانلود کنه..واسم معما شدهنمیدونم ممکنه idm قاط زده باشه؟
.....من از پارتاک دیدم از ساعت 2 تا 5ونیم 3گیگ دانلود شده بدون کم شدن از ترافیک اما 5ونیم ببعد از ترافیکم کم کرده...
دوستان شاید نمدونید اما حتما بخونید
تو ایران جدیدا lte راه اندازی شده لازم بذکره نسل بعدی lte advanced هست که در لیست کشور ها لبنان بلاروس لتونی استونی هم مشاهده میشود. تا جایی که سرعت نت به 300 مگابیت در ثانیه میرسد. باید دقت کنید گوشیتون lte cat6 باشه. اگه cat4 باشه تا 150 مگابیت.
کشور لبنان تا سرعت 250 مگابیت دست یافته . منبع ویکی پدیا. سرچ کنید lte advanced
Last edited by Hamed-M1; 24-04-2015 at 22:55.
روشش رو به ما فقیر بیچاره ها هم بگو
مردیم بس که پولمون رفت تو حلقومشون
اره ، کلانه پینگ میخوای فقط صبانت
با تشکر مثلا تو سرورهای گیم مثله mw2 ایرانی پینگ چند میده؟
تو سرورهای خارجی بازی dota2 چند میده؟؟
اطلاعی در مورد سرویس 128 نامحدود طلایی صبانت دارین ؟؟سرعت دانلودش چنده؟
با تشکر فراوان
صبانت کلانه مناسب بازیه شما از هر کسی هم که به اینترنت و ای اس پی اشنای داشته باشه ، بپرسی بهت میگه که صبانت پینگش خوبه از لحظ سرعت که بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی بهتره سری به تایپک صبانت بزنی
اقا دستگاه بازی داری اگر داری که ای دیتو بده من PS4 و XBOXONE دارم![]()
سلام میخوام تعرفه 2 مگ 5 گیگ بگیرم ساعت رایگان از چه ساعتی شروع میشود؟؟
تعرفه آشنای اول مخابرات قم از یک بامداد تا شش صبح زده بود و تعرفه دومگ با ترافیک 10 گیگ قیمت 21.500 گذاشته بود خیلی خوبه که خوزستان همین با 5 گیگ ترافیک و 2 بامداد تا 6 صبح عجب
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)