اخوی تو گوشی چ برنامه ای وصل بشم سرویس ------ رو با برنامه ای ک سایتش گذاشته میزارم وصل نمیشه اصلا. تو pc مشکلی ندارمنوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخوی تو گوشی چ برنامه ای وصل بشم سرویس ------ رو با برنامه ای ک سایتش گذاشته میزارم وصل نمیشه اصلا. تو pc مشکلی ندارمنوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Drony رو اندروید potatso هم رو آیفون! من رو هر دو تست کردم کار میکنن. تنظیماتتون رو چک کنید احتمالا یوزر پس رو اشتباه زدید
یه راه دیگه استفاده از پ.ر.وکسی بیتسفا تو کانفیگ tcp نورد رو open vpn هست که هم داخلی حساب میشه هم قندشکن هست![]()
مخابرات قاطی کرده
از یک سایت ویدیو آموزشی دانبود کردم قبلش چک کردم داخلی محاسبه میشدالان دیدم بین الملل حساب کرده
گویا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمیشه اعتماد کرد
Last edited by mmanhap; 26-10-2019 at 19:29.
dns jumper رو نصب کن باهاش همزمان تست بگیر بهترین پینگ رو بصورت میکس انتخاب کن
بصورت کلی 1.1.1.1 عالیه! اپش برا اندروید و ios هست
دوستان سرعت شما هم پایین اومده من با اینکه حجم دارم سرعتم از 4 مگ رسیده به 256 کیلوبیت تازه با این سرعتم سایتها به زور باز میشن یا اصلا لود نمیشن
این لیست اصلا قابل اعتماد نیست
اسم یک سایتی تو همین لیست بود من ازش 1 گیگ دانلود کردم داخلی حساب کرد، دفعه بعد 30 گیگ دانلود کردم دیدم 120 گیگ از حجمم کم کرد!
الانش هم یه دفعه داخلی میزنه یه دفعه بین الملل!
به بازرسی مخابرات و 195 هم شکایت کردم نتیجه ای نگرفتم
بله ، برای منم از صبح به شدت افت کرده. زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکلی نیست. مارو به تغییر DNS ارجاع داد درحالیکه تا دیشب هیچ مشکلی نداشتم!
درود
من شهرستان هستم و دو هفته هست همین داستان رو دارم
الانم سرعتم زیر 2 مگابیت هست در حالیکه گاهی خوب میشه و راحت 11 مگابیت بهم میده
پشتیبانی هم میگه مشکلی نیست ... فکر کنم پهنای باند کم آوردن ...
والا 2 مگابیت خوبه من خودم سرعتم 4 مگابیته ولی اینقدر کند شده صفحه ها بزور باز میشن یا اصلا باز نمیشن اونوقع که 128 کیلوبیت داشتم یا قبل اون دیال آپ اینجوری نبودش
با تغییر dns هم هیچ فرقی نکردش
پشتیبانی هم که بدرد خودشون میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)