مگه میشه مثلا 10 ماه برم خدمت بعد دوباره کنکور بدم برم دانشگاه؟
خدمت نصفه میمونه و ادامه اش میره برای بعد از تحصیل؟
مگه میشه مثلا 10 ماه برم خدمت بعد دوباره کنکور بدم برم دانشگاه؟
خدمت نصفه میمونه و ادامه اش میره برای بعد از تحصیل؟
بله کارت امتحانیتون را نشون بدین موظف هستن که مرخصی بدن برین برای امتحان.
بعد هم اگه قبول بشین مین درستون را می خونید و بعد ادامه خدمتون را میرین، اگه هم قبول نشدین 1 سالتون به بطالت نگذشته.
اگه 10 ماه بره بعدش نسبت به قانونی که وقتی مجددا اعزام میشین در حال اجرا هست. مثلا اگه خدمت اونوقت بشه 24 ماه میمونه 14 ماهتون و اگه بشه 18 ماه (که نمیشه) میمونه 8 ماهتون.
سلام.
منم 01 نزاجا هستم..اگر شما هم نزاجا هستید اونجا میبینمتون...من از ایلام هستم.
سلام دوستان
یه سوال داشتم...من امکان معاف شدن از خدمت رو دارم ولی به دلیل اینکه معافی پزشکی برای یافتن شغل حال چه دولتی و چه خصوصی مشکل ایجاد می کنه تصمیم گرفتم که با همین مدرک فوق دیپلم به خدمت برم،چند روز قبل نامه اومد که محل آموزشیم مرکز آموزشی شهید رجایی کرمانشاه (نیروی انتظامی) هست و نیروی های این پادگان بعد از اتمام دوره آموزش به مرز اعزام میشن.
حالا با این وضعیت چه کار کنم به نظر شما ؟
- صبر کنم تا سه ماه اضاف بزنند واسم و یک کد جدید بگیرم
- بی خیال بشم و معافی پزشکی رو بگیرم
- همین جایی که افتادم برم
01 میگن جای خوبیه...شما چیزی شنیدی؟ اگه خوبه که منم همونجا بیوفتم![]()
سلام دوست عزیز بله من 01 نزاجا هستم
خوشبختم از آشناییتون منم از تهرانم![]()
انگار همین دیرو بودکه نبود می کشیدی..یه نگا بنداز به این پستت!!! 25 روز شد 7 روز!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سختو و اسون میگذره....ترخصی میشی میای همین پستاتو میخونی می گی ع ع ع ع یادش بخیر انگار همین دیروز بود
که اولای خدمتم بود!!
اقا یکی به من بگه 2 سالی که میرم سربازی چه جوری تحمل کنم ؟ اخه الان دورو برم پر از جنس مخالفه و دوری از اینا خیلی برام سخته افسردگی میگیرم .چه کار کنم ؟ نمیتونم تحمل کنم![]()
خیلی سخت نگیر همون روز اول کاری میکنن که مخالف موافق که هیچ قبلتم گم میکنی
هرچی منفی تر بهش نگاه کنی سخت تره
من خودم که خیلی خوشحالم دارم میرم خدمت و همه ی سختیاش رو هم قبول کردم و دل تو دلم نیست که کی ۱۹ شهریور میشه !:)
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
سلام دوستان لطف کنید سطح تاپیک رو با سخنان بیهوده پایین نیاورید ...پستهای بی محتوا و بیهوده حذف خواهند شد با تشکر
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)