همچنین اگه کیفیت صدا و تصویر برات مهمه 5700 بزار اینطوری بگم اگه دوربین میخوای ان73 و اگه برتری نسبت به بقیه چیزا میخوای 5700 ...
همچنین اگه کیفیت صدا و تصویر برات مهمه 5700 بزار اینطوری بگم اگه دوربین میخوای ان73 و اگه برتری نسبت به بقیه چیزا میخوای 5700 ...
ورِن گوشی من v 3.0638.0.0.1 هستش و هیچ مشکل خاصی هم باهاش ندارم و حدود 8 ماه هستش که باهاش کار میکنم ولی دوستانم میگن وِِژن قدیمیه و لازمه که اپدیت بشه به نظر شما به صلاحه اپدیت کنم یا به ریسکش نمی ارزه ؟ وژن قدیم با جدید در چه چیزهایی با هم فرق دارن ؟
ان 73 کیفیت ال سی دی و سرعتش از 5700 کمتره ولی در عوض دوربین و صدای بهتری داره و عمر مفید باطری هم قابل بیان هستش و در کل 5700 قیمت کمتری داره خوشگل هم هست و دخترانه
عشق فقط 73 و 6233
برای تبدیل n73 معمولی به موزیک ادیشن باید دوتا برنامه را دانلود کرد 1-nss و2-nsu
من nss رادانلود کردم ولی وقتی میخواهم nsu را دانلود کنم سایت آن صفحه را باز نمی کند.
آدرس صفحه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/آیا محل دیگری برای دانلود آن هست؟
Last edited by ali-zahiri; 26-12-2007 at 23:43.
با باتریش موافقم ولی با صداش نه !!
صدای 5700 خیلی با کیفیت تره از ان73 ....
فکر نمیکنی برای مختص دخترونه بودن یه خورده بزرگه ؟؟
درسته، کیفیت صدای 5700 خیلی عالیه.و با توجه به رنگ بندیش می شه گفت دخترونه یا نه! رنگ نارنجیش دخترونه تره.ولی از سری موزیک نوکیا به نظر من 5300 خیلی دخترونه و شیکه...
کلا سری 5 اسپرته و دخترونه پسرونه نداره...
ان73 هم یه گوشی کلاسیک با قابلیت های کلی بالاست... بالاخره سری N هم یه کلاسی واسه خودش داره...
اين كه با #7370#* حافظه كوشي باك ميشه از نظر كارانتي موردي نداره ؟
با اين كد كه asfa هم داد درست نشد جكار كنم؟؟؟
حالا سرعت 5700 بشتره يا 73؟
بعدش اين درسته كه ميگن 5700 بعد چند وقت شل و ول ميشه؟؟
ببین امین جان این اشکال ممکنه از راههای زیادی بوجود اومده باشه ....
مهمترین دلیلش ویروسی شدن گوشی هست که از طریق وارد شدن آهنگ , برنامه و یا فایل ویدیویی از طریق بلوتوث هست ...
همونجوری هم که میدونی تمام فایلهایی که از طریق بلوتوث وارد گوشی میشه روی مموری کارت ذخیره میشه پس اگه ویروسی هم وارد گوشی بشه اول به مموری کارت آسیب می رسونه ...
بهترین راهش اینه که اول مموری کارتتو فورمت کنی ( البته قبلش ازشون بک آپ بگیر ) تا اگه ویروس داشتته باشه از بین بره .... و بعد دوباره آهنگ default گوشیتو عوض کن و نتیجه رو بگو ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)