اینی که من گفتم نیاز به هیچی نداره حالا خود دانی عزیز.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینی که من گفتم نیاز به هیچی نداره حالا خود دانی عزیز.
مگه آقا ابی بازی رو می خواد بفروشه؟!!!!!!!!!!!
اگه میفروشه من خواهانم اگه گیر نکنه
ماشین batman (از تانک هم قوی تره!!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که فقط مال عکس و فیلمه
خب مگه برای چی می خوای؟
فکر کنم شایدم اشتباه فهمیدم.
مجید جان این لباس پلیس ایرانی رو بزار لطفا![]()
در مورد فروش بازی با ایمیلم تماس بگیرین بهتره. آخه اینجا P30world هستش و خودش فروشگاه داره و شما که نمیخواین سرمو بزنن...
آقا برای وارد نشدن ماشین من همه ی حالت ها رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم مثل مال شما نشد. یعنی فایل بدون فرمت اضافه شد. فایلی که تو اسمش فاصله باشه هم اضافه شد و فایل با حروف فارسی هم اضافه شد. نمیدونم...
مشکلت برای عکس تو امضا هم که حل شد.
مجيد جان اون آمبولانسي كه گذاشتی يه مشكل داره اونم اينه كه از در عقب بيمار نميتونه سوار بشه
وقتی مرحله بردن بيماران را به بيمارستان انجام ميديم بار دوم كه بايد دو نفر سوار بشن بيمار دوم نميتونه سوار بشه و می سوزيم
ميشه كاري كرد كه بتونه سوار بشه بتونيم مرحله را تمام كنيم ؟
نمیدونم عزیز ولی من یک بار چند نفر رو کشتم تا امبولانس بیاد وقتی اومد یکی از اون دوتا پرستار عقب بود و گیج میزد فکر کنم نمی تونست بیاد بیرون
بعد که با ماشین راه افتادم از ماشین افتاد بیرون
فعلا که نمی تونم امتحان کنم ببینم مریض پشت سوار میشه یانه
gta3کلا به هم ریخته فکر کنم به خاطر همون موتور بود
وقتی یک ماشین رو عوض میکردم بعد می رفتم تو بازی می دیدم همون قدیمیه هست ولی وقتی gta3رو باز می کردم فایل های ماشین جدید بود آقا ابی کمک
اگه اون موتور رو کسی بخواد میزارم ولی به نظر من نصب نکنید بهتره چون حدود9مگ هست و بازی خیلی پر گرافیک میشه و افت فریم پیدا می کنه .
اون موتور رو دیروز دو بار آپلود کردم ولی بعد از حدود 5یا6دقیقه که می خواست بره صففحه بعد و آدرس فایل آپلود شده رو بزاره صفحه باز نمیشد و پیغام
The page cannot be displayedرو میداد ولی فایل های دیگه رو اینطوری نکرد فکر کنم اون چون حجمش زیاد بود اوجوری میشد من یک دوو سیلوی دیگه پیدا کردم که خیلی قشنگ تر از اون یکی آقا ابولفضل شده من فقط پلاک هاش رو باچراغهاش رو باکیفیت تر گذاشتم
از امکاناتش :
پلاک جدید(از اون درازها)
چرخ ها
خط های روی کاپوت
اینم فایلش با حجم 496کیلوبایت
اینم پسوردش:majidکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 02-02-2008 at 11:09.
آقا هركي سايت واسه آپلود ميخواد فقط توي سايت هاي زير عضو بشه و دو دقيقه بعد لينك فعال سازي به ايملش مياد . يكيشونم فكر كنم 25 گيگابايت جا داره . البته براي عكس نيست . براي عكس كه همه خودتون ميشناسيد .
فضا : حدود 25 گيگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاملا 110 مگابايت نا قابلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كلا 450 مگابايت دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه تا آخر عمر از هاست راحت بشين . امكانات ديگه اي هم دارن . از جمله MySQL و PHP و .............. .
نه مشكل دارن نه هيچ چي . فقط لازمه اش كمي زبانه و يكم تجربه .
در ضمن توي سايت 110 مگابايت نمي تونين فايل هاي rar آپلود كنين . بايد Zip باشه .
بهتر از همه اون اوليه است .
لينك ها شونم مستقيمه .
====================================
ببينم اين موتوره حجم تكستچرش زيادتره يا dff ش . اگه تكستچرهاش يعني txdش حجمش زياده ميتونم درستش كنم .
اگه همينطوره كه من ميگم بزارش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)