نسبتا متوجه شدم فقط
یه چیز
وقتی ما یه تیکه رو درخاست میکنیم
کامپیوتر دیگه تویه کامپیوتر ما اون تیکه رو آپلود میکنه ؟
یا ما خوده ما میریم اونو دانلودش میکنیم ؟
یا ظاهرا اینطوری که شما میگید هر دو
یعنی اگه من بخام یه فایل رو از تویه کامپیوترم به اشتراک بزارم سرعته پایین کانکشن من رویه دانلود بقیه که من سیدرشون هستم تاثیر میزاره ?
============================================
یه چیزه دیگه من تازه تو demonoid عضو شدم و هنوز هیچی ازاون سایت نگرفتم ولی امروز که نگاه کردم یه مقدار آپلود و دانلود برام زده جریان این چیه ؟
این که کامپیوتر دیگه از کامپیتور شما آپلود میکنه درست نیست یک توضیح کلی بدم شاید جواب سوالتون رو بگیرید.
تورنت در واقع یک پروتکل ارتباطی از نوع p2p هست یعنی شما فایلی رو درخواست میکنید و اونو دانلود میکنید از کامپیوترهای دیگه سایتی که شما ازش فیل تورنت رو می گیرید رو میشه یک سایت مادر معرفی کرد که همهی کسانی که فایلها رو ازش دانلود می کنند به اون سایت مراجعه می کنند و همچنین آپلود کننده ها در واقع این اوون سایت هست که میدونه کی چی رو دالود میکنه و کی چی رو آپلود حلا فرقی که ترکر های خصوصی با عمومی دارند یکیش این هست که ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه و همیشه یک آپلود کننده وجود داره ولی در ترکر های عمومی این نیست.
خب حالا اگه شما فیلی رو تو ترکر عمومی آپلود کنید اون طرفی که از شما دانلود میکنه مطمئنا سرعت دانلودش به سرعت آپلود شما بستگی داره.
سلام.
برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت (ISP ) شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند
.gif)
.gif)
ره سادش اینه که کامپیوتر رو روشن بذارید و تورنت رو باز کنید و کانکشن رو بذارید رو auto dial
سلام
اگه ممکنه سایت های خصوصی خوب که امکان عضویت توش هست رو معرفی کنید من با اینکه علامت سبز همیشه روشنه از سایتهای عمومی که می گیرم تورنت ها رو سرعت افتضاح پایینه و با اینکه دانلود عادیم 64ه سرعت دانلود تورنتم متوسط 5 یا 6 هستش البته با یک سایت خصوصی امتحان کردم 50 بودش یعنی که مشکل از همون تورنت ها هستش که با اینکه سید و پیر خیلی بالا دارن احتمالا به خاطر آی پی نمی زارن سرعت دانلود من بالا بره ( توضیح اینکه آی پی اینترنت من اشتراکیه)
ممنون می شم از راهنماییتون
ا
سایتهای خصوصی قبلا معرفی شدن یه سرچ میکردین میومد .برای عضویت نیاز به دعوتنامه دارید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خسته نباشید
امیدوارم سوالم تکراری نباشه که احتمالن هست ولی ببخشید عجله دارم
من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _ADSL128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
میشه بگید چرا اینجوری میشه؟ در ضمن اون پستی هم که در مورد افزایش سرعت با utorrent بود رو هم خوندم ولی توضیحات واضح نبود.
ممنون
ترکر عمومی،سیدر پایین،بلاک پورت توسط آنتی ویروس یا فایروال سیستمتونو وو و ..