تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 376 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه سایت های خصوصی خوب که امکان عضویت توش هست رو معرفی کنید من با اینکه علامت سبز همیشه روشنه از سایتهای عمومی که می گیرم تورنت ها رو سرعت افتضاح پایینه و با اینکه دانلود عادیم 64ه سرعت دانلود تورنتم متوسط 5 یا 6 هستش البته با یک سایت خصوصی امتحان کردم 50 بودش یعنی که مشکل از همون تورنت ها هستش که با اینکه سید و پیر خیلی بالا دارن احتمالا به خاطر آی پی نمی زارن سرعت دانلود من بالا بره ( توضیح اینکه آی پی اینترنت من اشتراکیه)
    ممنون می شم از راهنماییتون
    ا

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام.
    برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند
    من می گم - اگر تبلیغ نمی شود - برو به سایت دانلودها و لینک مستقیم تا یه جاهاییش را گذاشته

در ضمن اگه لینک مستقیم ها را گرفتید برای خاموش کردن و برنامه ریزی دانلود از idm استفاده کنید

اگه پست نامربوطه مدیران حذفش کنند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

توی تورنت این امکان وجود داره که فقط پارت از 50 پارت یه فایل رو دانلود کرد ؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توی تورنت این امکان وجود داره که فقط پارت از 50 پارت یه فایل رو دانلود کرد ؟
    سوالت یکم گنگه ولی اگه منظورت اینطوره که مثلا یه فیلم 50 پارت باشه
    بله میشه وقتی شما فایل با پسوند ترونت رو دانلود میکنی و به نرم افزار میدی تا دانلود رو شروع کنه نرم افزار لیست فایل هایه به اشتراک گزاشته رو نشون میده و شما میتونی انتخاب کنی کدوم ها بارگزاری بشن
    حتی اگه همشون رو بخای میتونی بهشون اولویت بدی که کدو ها اول گرفته بشن
    اینکار مخصوصا برایه دانلود موزیک هایی که تنهایی پیدا نمیشن بدرد میخوره که لازم نیست همه یه آلبوم رو دانلود کنی فقط ترک هایی که میخای رو انتخاب میکنی

5. این کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    امیدوارم سوالم تکراری نباشه که احتمالن هست ولی ببخشید عجله دارم
    من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _ADSL128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
    میشه بگید چرا اینجوری میشه؟ در ضمن اون پستی هم که در مورد افزایش سرعت با utorrent بود رو هم خوندم ولی توضیحات واضح نبود.
    ممنون

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _adsl128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
    میشه بگید چرا اینجوری میشه؟ در ضمن اون پستی هم که در مورد افزایش سرعت با utorrent بود رو هم خوندم ولی توضیحات واضح نبود.
    ممنون
    کلا تو ایران سرعت دانلود از تورنت خیلی کمه اونهم به دلیل اینه که تو ایران خیلی کم از تورنت استفاده میشه!تورنت یعنی همین سرو اصلی فایل ها رو روی کامپیوتر اول میذاره برای دانلود حالا اگه شما هم الب باشی همون فایلو دانلود کنی سرور هم به کامپیوتر اول میفرسته و کامپیوتر اول نقش سرور رو برای شما بازی میکنهحدودا میشه گفت یه ارتباط متقابلی بین کامپیوتر ها در تورنت برقراره یعنی به نوعی هوای همو دارن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کلا تو ایران سرعت دانلود از تورنت خیلی کمه اونهم به دلیل اینه که تو ایران خیلی کم از تورنت استفاده میشه!تورنت یعنی همین سرو اصلی فایل ها رو روی کامپیوتر اول میذاره برای دانلود حالا اگه شما هم الب باشی همون فایلو دانلود کنی سرور هم به کامپیوتر اول میفرسته و کامپیوتر اول نقش سرور رو برای شما بازی میکنهحدودا میشه گفت یه ارتباط متقابلی بین کامپیوتر ها در تورنت برقراره یعنی به نوعی هوای همو دارن
    سلام
    ممنون از کمکتون. ولی خب چجوریه که تو پست اول گفتن روزی یه فیلم با 128 میگیرن؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

نسبتا متوجه شدم فقط
    یه چیز
    وقتی ما یه تیکه رو درخاست میکنیم
    کامپیوتر دیگه تویه کامپیوتر ما اون تیکه رو آپلود میکنه ؟
    یا ما خوده ما میریم اونو دانلودش میکنیم ؟
    یا ظاهرا اینطوری که شما میگید هر دو

یعنی اگه من بخام یه فایل رو از تویه کامپیوترم به اشتراک بزارم سرعته پایین کانکشن من رویه دانلود بقیه که من سیدرشون هستم تاثیر میزاره ?

============================================

یه چیزه دیگه من تازه تو demonoid عضو شدم و هنوز هیچی ازاون سایت نگرفتم ولی امروز که نگاه کردم یه مقدار آپلود و دانلود برام زده جریان این چیه ؟
    این که کامپیوتر دیگه از کامپیتور شما آپلود میکنه درست نیست یک توضیح کلی بدم شاید جواب سوالتون رو بگیرید.
    تورنت در واقع یک پروتکل ارتباطی از نوع p2p هست یعنی شما فایلی رو درخواست میکنید و اونو دانلود میکنید از کامپیوترهای دیگه سایتی که شما ازش فیل تورنت رو می گیرید رو میشه یک سایت مادر معرفی کرد که همهی کسانی که فایلها رو ازش دانلود می کنند به اون سایت مراجعه می کنند و همچنین آپلود کننده ها در واقع این اوون سایت هست که میدونه کی چی رو دالود میکنه و کی چی رو آپلود حلا فرقی که ترکر های خصوصی با عمومی دارند یکیش این هست که ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه و همیشه یک آپلود کننده وجود داره ولی در ترکر های عمومی این نیست.
    خب حالا اگه شما فیلی رو تو ترکر عمومی آپلود کنید اون طرفی که از شما دانلود میکنه مطمئنا سرعت دانلودش به سرعت آپلود شما بستگی داره.
    سلام.
    برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت (ISP ) شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند
    ره سادش اینه که کامپیوتر رو روشن بذارید و تورنت رو باز کنید و کانکشن رو بذارید رو auto dial
    سلام
    اگه ممکنه سایت های خصوصی خوب که امکان عضویت توش هست رو معرفی کنید من با اینکه علامت سبز همیشه روشنه از سایتهای عمومی که می گیرم تورنت ها رو سرعت افتضاح پایینه و با اینکه دانلود عادیم 64ه سرعت دانلود تورنتم متوسط 5 یا 6 هستش البته با یک سایت خصوصی امتحان کردم 50 بودش یعنی که مشکل از همون تورنت ها هستش که با اینکه سید و پیر خیلی بالا دارن احتمالا به خاطر آی پی نمی زارن سرعت دانلود من بالا بره ( توضیح اینکه آی پی اینترنت من اشتراکیه)
    ممنون می شم از راهنماییتون
    ا
    سایتهای خصوصی قبلا معرفی شدن یه سرچ میکردین میومد .برای عضویت نیاز به دعوتنامه دارید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    خسته نباشید
    من الآن با utorrent1.8.2 دانلود می کنم ولی سرعتم خیلی میاد پایین _ADSL128 دارم. مثلن سرعت دانلود به 3 یا 4 میرسه
    ممنون
    ترکر عمومی،سیدر پایین،بلاک پورت توسط آنتی ویروس یا فایروال سیستمتونو وو و ..

10. 2 کاربر از s_a_m4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ترکر عمومی،سیدر پایین،بلاک پورت توسط آنتی ویروس یا فایروال سیستمتونو وو و ..
    سلام
    ممنون ولی خب راه حل هاشم بگید دیگه لطفن در ضمن این که کدوم برنامه از همه بهتره و کدوم ورژن؟

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حلا فرقی که ترکر های خصوصی با عمومی دارند یکیش این هست که ترکر خصوصی خودش هم اوون فایل رو آپلود میکنه و همیشه یک آپلود کننده وجود داره ولی در ترکر های عمومی این نیست.
    فکر نکنم چنین چیزی باشه! ممنون میشم توضیح بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •