هاییییییییی کارت چیه!؟
هاییییییییی کارت چیه!؟
من یه اسکریپت نوشتم با شل. کارش اینه که سایتهای ایرانی که به خاطر فی //لتر شدن میان آخر سایتشون عدد میذارن و بعد از فیلتر شدن افزایشش میدن، آدرس جدیدشون پیدا بشه. این کار رو با دیدن این که ارور 403 میده یا نه انجام میده. درواقع تنها کارش اینه که یکی یکی این عدد رو بالا میبره و بعد امتحان میکنه سایته رو. یه آرگومنت هم داره که به جای اینکه از عدد 1 شروع کنه به امتحان کردن، از یه عدد که خودمون میدیم شروع کنه. به این صورت:
ولی اون آرگومنته، این مشکل کوچیک رو داره. چیکار میشه کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادیت:
درضمن، راهی غیر از استفاده از دانلودمنیجرها میدونین که بفهمم یه سایت ارور 403 میده یا نه؟ من توی این اسکریپت از axel استفاده کردم، ولی فکر کنم بهتر باشه از ابزارهای مخصوص این کار استفاده کرد.
Last edited by afterpc; 03-07-2012 at 17:13.
اووووووووووف سوختم عجب سایتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ma@@#; 03-07-2012 at 17:37.
این اسکریپت واسه همه سایتاست! اون سایت واسه تست بود فقط. وگرنه هرروز میرم بهش! آدرس جدیدش رو چطور ندونم؟
حالا کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
این کارت رو راه نمی ندازه؟
ولی به نظرم اگه از زبونهای برنامه نویسی مثل پیتون یا php استفاده کنی راحتتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب ممکنه طرف بزنه s2 که اونوقت این کار نمیکنه. ولش کنین، درست کردم! البته کمی درازترش کردم، ولی شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا زبان باحالی نیست :|
Last edited by ma@@#; 04-07-2012 at 00:11.
بفرما اینم مقدمه ی شل نویسی :
شل اسکریپتینگ که بلدم. فقط تا به حال پیش نیومده بود این [0-9] و اینا رو توی if استفاده کنم. به هر حال، حل شد رفت.
ادیت:
برای یه آموزش کامل شل اسکریپتینگ این لینک عالیه (البته انگلیسی هست):
Last edited by afterpc; 05-07-2012 at 11:38.
چطور میشه توی لینوکس با یه کامندی چیزی (به صورت کامندلاین، نه گرافیکی) لیست یوزرهای اینترنت رو پیدا کنم. اگه فرقی میکنه، بهتره بگم که از ایدیاسال استفاده میکنم. به صورت وایرلس. پایتون هم باشه عیبی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)