دوستان ایا سایتی هست بریم چک کنیم ببینیم به منطقمون فیبر نوری میدن یا نه؟
دوستان ایا سایتی هست بریم چک کنیم ببینیم به منطقمون فیبر نوری میدن یا نه؟
تشریف میبرید مرکز مخابراتی منطقتون به صورت حضوری میپرسید تنها راهش همینه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام دوستان
بعد از نزدیک یک ماه ونیم امروز یوزر و رمز که برای مودم ست میشه برام اومد فقط مونده بیان واسه کانفیگ مودم.
الان رفته بودم داخل حساب خودم تو سایت مخابرات طرح یک ماهه نداشت اصلا، کمترین مدتش سه ماهه بود.یادمه همینجا دوستان میگفتن قرارداد یک ماهه بگیرین کیفیتش بهتره ولی الان یک ماهه برای من نیست داخل سایت با اینکه هزینه کابل کشی و مودم رو خودم پرداخت کردم، میخواستم ببینم دوستانی که دارن هم به همین شکله براشون یا به ناچار مجبورم قرارداد اولی رو سه ماهه بگیرم بعدش یک ماهه باز میشه واسم؟
سلام دوستان
امروز بعد از حدود یک ماه و نیم نام کاربری و رمز عبوری که رو مودم ست میکنن اومد برام فقط مونده بیان برای کانفیگ مودم،الان داخل سایت مخابرات پروفایل خودم رو داشتم میدیم طرح یک ماهه نداشن اصلا،کمترین مدت سه ماه هست یادمه همینجا دوستان میگفتم یک ماهه بگیریم کیفیتش بهتره ولی برای من با اینکه هزینه مودم و کابل کشی رو خودم دادم طرح یک ماهه نیست،میخواستم ببینم برای همه به این شکله یا باید به ناچار سه ماهه بگیرم بعد از اون یک ماهه باز میشه برام؟؟
از دوستان کسی توی منطقه مخابرات سیدالشهدا منطقه ۱۷ شهری هست که سرویس FTTH داشته باشه یا جدیدن گرفته باشه ؟
از زمان ارسال به مرکز چقدر طول میکشه وصل بشه ؟
![]()
Last edited by peyman47; 14-04-2020 at 19:30.
برای منم همینو نوشته ولی رئیس مرکز مخابراتی گفت ۱۰ روز طول میکشه. منتظرم ولی حسم میگه بیشتر طول میکشه
قبلا یه سامانه بود داخلش شماره تلفن رو وارد میکردیم میگفت منطقه تحت پوشش هست یا نه .الانم هنوز فعاله ؟
اره ولی الکیه هیچکی پیگیری نمیکنه
سلام روز خوش
من سیم کشی فیبر رو با هزینه خودم انجام دادم و تو مرکز مخابراتی برام تانوما ویژه ۳۶ ماهه فیبر و ont رایگان ثبت نام کردن الان نزیدک ۱۰-۱۵ روز منتظر موندم ولی تو پرتال هنوز ارسال به مرکز نوشته
چنتا سوال دارم ۱. به نظرتون ont رو خودم بخرم ؟مخابرات ont رو بهم میده چون رئیس مخابرات حتی نشونم داد گفت اگر میخوای ببر ولی تنظیماتش رو باید ما انجام بدیم (با پیگیری متوجه شدم که مودم تانوما رو هم قسطی میتونن بدن یعنی هزینه ش رو پرداخت ماهیانه محاسبه میشه، با این وجود به نظرتون بهتره که برم از خودشون به این شیوه تهییه کنم؟). ۲.امکان تغییر سرویس وجود داره؟ یعنی من که هزینه فیبر رو دادم هزینه ont رو بدم سرویس ۳۶ ماهه رو تغییر میدن؟ ۳. برای سرعت بخشیدن به وصل کردنش پیش پرداخت با پس پرداخت دخیله ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
Last edited by Monoxidelol; 15-04-2020 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)