توی سایت اسپید تست سرعت دانلودم رو کم و بیش خوب نشون میده اما وقتی فایلی رو دانلود میکنم سرعت دانلودم پایین حتی از سایت های ایرانی در حد 200 کیلوبایته خطم رو روی 9 مگ بستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت اسپید تست سرعت دانلودم رو کم و بیش خوب نشون میده اما وقتی فایلی رو دانلود میکنم سرعت دانلودم پایین حتی از سایت های ایرانی در حد 200 کیلوبایته خطم رو روی 9 مگ بستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Enter; 29-11-2015 at 12:33.
الان این اسپید تست همون ۲۰۰ کیلوبایت رو داره نشون میده دیگه ! چیش خوبه دقیقا ؟
خوب بچه ها 10اذرم رسید
انگار دیروز بود یک عده رفتم اینترنت یک ساله گرفتند و میگفتند تا یک سال خدا بزرگه یادش بخیر
بگین ببینیم کسی نمدید میکنه یا نه؟
اگر کسی امتیاز باشگاه داره درحد بالا خریدارم البته قیمت مناسب
امشب اولین شبی هست که هیچ بنی بشری توی پارس آنلاین دیگه شبانه رایگان نداره![]()
امشب منظور همین بامداد سهشنبه 10 آذره؟ یا بامداد روز چهارشنبه 11 آذر؟
در ضمن فکر کنم پارسال گفتن هر کسی تا قبل از 10 آذر 93 تمدید کنه تا آخر اون قراردادش رایگان شبانه داره. البته برای من که تفاوتش در حد 1-2 شب بیشتر نیست. اما همینم میشه 40 گیگ دانلود رایگان کرد و بعدش خداحافظی کرد.
از این حرفا گذشته، حالا چی کار کنیم؟ آسیاتک که رسمن تعطیله. ظاهرن فقط اینترانت عرضه میکنن دوستان عزیز.
Last edited by bilmazlar; 01-12-2015 at 07:54.
من یک سرویس های وب ۱ مگ گرفتم برای تست که ببینم اگه خوب بود دیگه پارس رو تمدید نکنم اما افتضاحه افتضاح ! اول از همه کلا در یک ماه ۷۵ گیگ میشه باهاش شبانه گرفت که ارزونترین سرویس برای این کار رو بگیری ۱۴ تومن درمیاد. با ۱۴ تومن ۱۴۰ گیگ شبانه با ایرانسل میشه گرفت. پس کلا بحث شبانه های وب تعطیل. در مورد سرویس روزانه از ساعت ۱ ظهر تا ۱ شب کلا اینترانته و اینترنت تک کانکشن نمیدونن چیه. پینگ هم که مینیمم ۲۰۰ هست. در نتیجه شنبه های وب رو جمع آوری میکنم.
خوب حالا گزینه های موجود شاتل و آسیاتک هستن.
سلام
من میخوام برای اداره پارس آنلاین بگیرم.شبانه نمی خوام ولی در روز سرعتم با سرورهای خارجی باید بالا و بدون قطعی باشه.پارس اینطور هست؟
ضمنا تمام سرعتها رو زده تا 16 مگ!حالا فرضا که خط مشکل نداشته باشه پس 128 با 2 مگ فرقی نداره؟
Last edited by mohammad_87; 02-12-2015 at 06:16.
سلام
آره بد نیست خوبه ولی بستگی به خیلی چیزها داره شما اول ببینید کیفیت خطتون چطوریه بعد هم باید ببینید فاصله تون از مرکز مخابراتی دور نباشه
در ضمن درست 128 و 2مگ میبنده روی 16 ولی در ساعات شلوغی اولویت با کسیه که 2 مگ داره
شما اول باید ببینید snr مودم و attenuation مودمتون چنده
الان که خط روی هیچ شرکتی رانژه نیست امکان تست از طریق مودم هم نیست.فعلا مودمی هم در کار نیستسرویس مدنظرم 512 هست که حجم 10 و 30 گیگ داره و مناسبتره.1 و2 مگ حجم کمی دارن.
فاصله با مرکز مخابراتی خیلی کم هست.فاصله غیرمستقیم حدود 200-300 متر.از این لحاظ وضعیت خوبی دارم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)