شما باید تنظیمات چیپست را چک کنی!!
یک چندتا شات از زیر منوهای بایاس بذار
شما باید تنظیمات چیپست را چک کنی!!
یک چندتا شات از زیر منوهای بایاس بذار
خوب ضرر هم داره اوورکلاک کردن؟
من الان می تونم رو 30 درصد بذارم؟توصیه می کنید؟
عملکرد ویندوز و نرم افزارها سریعتر میشه؟
قبلا روی 10 درصد که گذاشته بودم کارت صدای مادربوردم قطع شده بود به طور اتوماتیک و روی حالت استاندارد که گذاشتم دوباره وصل شد.
ولی الان کارت صدام جداست و انبورد نیست.
اگر سیستمتو اور کنی...دمای قطعه ای که اور کردی به شدت بالا میره...که در صورت بالا رفت دما اگه کولینگ مناسب نداشته باشی میتونه اون قطعه رو حتی بسوزونه...
ودر بهترین حالت عمر قطعات رو میاره بایین.
بله...عملکرد ویندوز ونرم افزار ها بهتر میشه.
Last edited by saeed_2007r; 27-05-2012 at 20:04.
سلام
بنده مادربورد ABIT IL9PRO دارم که با تنظیمات بایوس نمیشه اورکلاک کرد برای همین از SetFSB 2 .2.125.92 استفاده کردم الان CPU E2160 رو تا 2000 اورکلاک کردم و سیستم مشکلی نداره راحت کار میکنه ولی وقتی رستارت میکنم تنظیمات دوباره 0 میشه !! برمیگرده سر همون 1800 خودش !! چطوری ذخیره کنم ؟!
البته تو بایوس اینا رو غیر فعال کردم
Execute-Disable Bit Capability
C1E Support
Max CPUID Value Limit
Intel C-State Tech
CPU TM Function
Intel Speedstep Tech
DDR Enhance Mode
بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید پارامترهای مربوط به اورکلاک اضافه میشه یا نه
درست نشد از همون setfsb که بهترینه استفاده کنید چون این نرم افزار است با ریست تنظیمات به حالت پیش فرض برمیگرده
ممنون فلاپی ندارم که آپدیت کنم
راستی این قسمت ها که غیر فعال کردم باید دوباره فعال کن یا همون جوری بزارم باشه ؟
'گزینه های توان مصرفی سی پی یو درموقع اورکلاک بهتره غیرفعال باشه که پایداری بیشتری داشته باشین
یعنی کسی پیدا میشه به من اورکلاک سی پی یو و کارت گرافیک رو یاد بده ؟
آیا با نرم افزار cpu z هم میشه این کارو کرد ؟ اگه کسی بلده جواب بده![]()
اورکلاک سی پی یو یا ازطریق ویندوز با استفاده از نرم افزار های مین انجام میشه یا از طریق بایوس که چون تاحالا شما اینکارو نکردین بهتره از بایوس شروع کنید
ولی فکر کنم با نرم افزار بهتر باشه که در صورت تعویض ویندوز تنظیمات به حالت قبل برگرده .
با بایوس بلد نیستم . راستش gran turismo نصب کردم که به دلیل گرافیک بالاش گاهی بازی کند میشه .
اورکلاک یا ارتقا سیستم ! مساله این است !
یه اورکلاک کوچیک لازم داره تا درست حسابی اجرا بشه ! یعنی میشه ؟؟؟؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)