مرسی از توضیحاتت.
چون معمولا من به ایرفون عادت کردم. اما اگه شما هدفون جمع و جورتر دارید که راحت تر بشه استفاده کرد و صدای خوبی داشته باشه و قیمتش هم حدود 30 تومان باشه معرفی کنید.ممنون./
مرسی از توضیحاتت.
چون معمولا من به ایرفون عادت کردم. اما اگه شما هدفون جمع و جورتر دارید که راحت تر بشه استفاده کرد و صدای خوبی داشته باشه و قیمتش هم حدود 30 تومان باشه معرفی کنید.ممنون./
Last edited by zimka_14162; 06-01-2011 at 15:53.
از دوستان کسی این مدل رو نمیدونه از کجا میشه گیر اورد
هرچی گشتم پیدا نکردم
Philips 7110
![]()
با سلام
1 هدفون بلوتوث دیدم به اسم سومیک مدل pm 650 به قیمت 31 تومن. به نظرتون کیفیتش چطوره؟؟؟؟ بخرم پشیمون می شم یا نه؟ یه مدل NOKIA هم بود به قیمت 50 تومن. نظرتون واسه این مدلا چیه؟
ممنون از راهنماییتون
1. یه سری سیم معمولین که البته جنس خوبشو باید گیر بیاری ... که یه سروش فیش 3.5 میلیمتریه و یه سرش هم سوکتی که فیش توش میره و میتونی به دو طرف قضیه بزنی و بزاری رو گوشت و بری تو کوچه فوتبال بزنی
2. چرا خوب صد البته ولی زیاد محسوس نیس ... هرچی طول سیم بشتر بشه کیفیت افت میکنه ... این یه قاعدس .. حالا این وسط جنس سیم نر و ماده هرچی بهتر باشه افت کیفیت هم کتر میشه
3. ایرفون ep830 هستش ... که گویا جنس سیمشم خوبه ... یه سری به تاپیک بزن ببین چیزی چشمتو میگیره ..
قیمت نر و ماده اگه جنس خوبشو بتونی پیدا کنی دیگه نهایت 2/3 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
هان ... چی میگه
مشکل بودجس .. با این بودجه فکر کنم با همون ایرفون راحت تر باشی .. چون با این بودجه هدفون خوب نمیتونی بگیری
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
... به خاطر همین بود من تاکید داشتم بری بازار .. چون تا حالا هم واسه خودم و هم بچه ها خیلی پیش اومده که چیزی رو تو خونه نشون کردن و تصمیمشونو گرفتن ولی رفتن هرچی گشتن اون مدلو پیدا نکردن ...
حالا شما ببین فیلیپس تهران نمایندگی داره ... اگه داشت برو اونجا ببین نمیتونن این مدلو واست جور کنن
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
سونیک که مارک چینیه اشغاله .. من اوراق شده 3/4 تاشو دارم .... نوکیا هم زیاد تو بازاار هدفون حرفه ای مطرح نیست و داره از معروفیتش تو گوشی واسه زمینه های دیگه استفاده میکنه ...
نمیدونم والا اگه واقعا طلبه اینا شدی ببین اگه نوکیاهه گارانتی درست حسابی داره بگیر ...
ببین لاجیتک کارای بیسیم نداره؟
باز لاجیتک بهتره![]()
امروز رفتم بازار این مدل رو دیدم هیج جا اصلش رو پیدا نکردم بیخیالش شدم
میخوام مدل mdr xd200 سونی رو بگیرم
سلام دوستان قصد دارم برای ایپاد تاچ 4 ام یه هدفون بگیرمکه روش وولوم و تغییر آهنگ داشته باشه مدل 650i کریتیو رو دیدم بد نست ولی تو رینج قیمت تا 40 هزار تومان چه مدلی معرفی میکنید.
مد نظرم از این مدل هاست که تو گوش میرن (ایرفون) و دوست دارم بیس خوبی داشته باشه و بتونه سبک های مختلف موزیک رو جواب بده.![]()
توی رنج قیمتی که میخوای بنظرم همون مدل 650i خوبه بیس خوبی هم داره
Last edited by saxp; 09-01-2011 at 22:33.
امروز ep650 گرفتم با بدبختی هم گیرم اومد
خیلی ایرفونه خوبیه واقعا اگه گیرتون اومد بگیرید چون الان اصلا تو بازار و اینترنت نیست من یه دونه پشت ویترین دیدم گرفتم chorom ادیشون با گارانتی شاب 35 تومن که اخریشم بود
امروز رفتم یه دونه mdr xd200 گرفتم
الان دارم باهاش گوش میدم خیلی صداش عالیه![]()
از دوستان هم به خاطر راهماییشون ممنونم
اگه سوالی داشتید دربارش در خدمتیم
سلام
ببخشید چه هدستی برای موسیقی ترنس خوبه ؟
بودجه :80تا 100 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)