خب دیگه من ادم حساسی هستم و اگه بخوره تو ذقم دیگه باهاش حال نمیکنم چون فقط به خاطر گارانتی میخوام لمسی بگیرم وگرنه اصلا با لمس و... هسچ کاری ندارم
خب دیگه من ادم حساسی هستم و اگه بخوره تو ذقم دیگه باهاش حال نمیکنم چون فقط به خاطر گارانتی میخوام لمسی بگیرم وگرنه اصلا با لمس و... هسچ کاری ندارم
Last edited by soroush.bl4ckhat; 10-07-2014 at 12:02.
[QUOTE=ugroup;8294739]خیلی بد نیست فقط در این حد : ای کاش صفحش مات بود
البته روکش مات میشه انداخت
آقا چندتا سوال
1. تا حالا خودتون دیدین روکش مات بندازن که ببینین خوب میشه یا بد؟
2. از نظر قیمت چطوره؟
3. بعد یه چیز دیگه، این روکش جنسش چیه؟ اگر پلاستیکی باشه که خش میفته روش مخصوصا اگر لمسی باشه.
ممنون
آقا چندتا سوال
1. تا حالا خودتون دیدین روکش مات بندازن که ببینین خوب میشه یا بد؟
2. از نظر قیمت چطوره؟
3. بعد یه چیز دیگه، این روکش جنسش چیه؟ اگر پلاستیکی باشه که خش میفته روش مخصوصا اگر لمسی باشه.
ممنون
نه متاسفانه ندیدم.
روکش جنسش پلاستیکه دیگه مثل خش گیرای موبایل
قیمتش باید نزدیک 100ت باشه جنس خوبش
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
با سلام به دوست عزیز داداش ugroup
جسارت نشه.......شما با لپ تاپ n550jk واچ داگز رو روی چه تنظیماتی رفتین و چند فریم داد و اگه میشه برام یه عکس از خود بازی بزارین.....
+با تشکر![]()
سلام دوستان.
لطفا کمک کنید...
من هفته پیش 400 هزار تومن رو لپ تاپ ضرر کردم. یه لنوو z510 خریدم که اصلا با صفحه نمایشش نتونستم کنار بیام و فروختمش.
حالا بین ایسوس n550 و ام اس ای ge60 گیر کردم.
شکی نیست که کیفیت ساخت ایسوس عالیه، اما گویا قیمت و مشخصات داخلی ام اس آی بهتره.
من گیمر حرفه ای نیستم ولی گاهی بازی هم میکنم.
از طرفی این لپ تاپ رو واسه کار میخوام. برنامه نویسی و فتوشاپ. ممکنه در روز بیشتر از 10 ساعت روشن باشه.
قصد داشتم همین n550 لمسی رو بگیرم تا اینکه این ام اس آی GE60 دودلم کرد.
شما از لپ تاپتون راضی هستید؟ مشکل خاصی باهاش ندارید؟
من 10 صفحه آخر این تاپیکم خوندم اما...
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دادا واچ داگز مشکل داشت . کلا بازی مشکل داره و تحقیق ک کردم گویا توی فروم های خارجی هم مشکل داشته توی گرافیک پایینم لگ میزنه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
از اونجایی که من از نزدیک با ge60 کار کردم اصلا از صفحه نمایشش خوشم نیومد خیلی ضایعه بود دلم رو زد بدنش هم پلاستیک بود کلا ادم نمیتونم تو یه بیرون بگیره دستش خیلی ناجوره من که میگن شما که نمیخوای خیلی حرفهای بازی کنی برو همین jk مدل غیر لمسی ش رو بگیر چون ایینه میشه لمسیش خیال خودت رو راحت کن سیستم هم از نظر کولینگ هیچ مشکلی نداره که بعضیا میگن داغ میکنه اون بخاطر بدنه هست که سریع به بیرون انتقال میده که این خوبه
هر چی میگیری اون msi رو نگیر
اصلا نگران گرافیک نباش تازه من فهمیدم چه غولیه اصلا هیولاست به جون تو اگه لمسیش رو میخوای بدون درنگ بخر ولی اگه غیر لمسی میخوای مثل من یه خورده باید حواست رو جمع کنی چون گارانتیش سریر هست اینقدر هم دست دست نکن لبتاپ رو بگیر قول میدم همیشه با خودت اینور اونور میبری مثل داداشت میشه برات![]()
دوستان کسی اطلاع نداشت کانفیگی که رم 16 داریه با گارانتی هماهنگ گیر میاد یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)