سریال فرعی و اصلی داره و فکر می کنم ساخت چین کلا !
سریال فرعی و اصلی داره و فکر می کنم ساخت چین کلا !
Scream 4 جان!
کی این حرفو زده که فقط مال چینه؟
اصلا این طور این نیست!
من ماه پیش خریدم ساخت مالزی و خیلی هم ازش راضی هستم...
من امروز 1 مشکی ، مالزی گرفتم ، ریجستر 285 ! خداییش هنوز تو کف ام پی تری پلیرشم.خیلی شاخه !
w810i تنها گوشی مدل 2006 سونی اریکسون هست که هیچ کونه مشکلی با 2GB نداشته (خیالت راحت)
w850 صداش بیشتر از W810i هست اما کپسول صدا W850 به W810i میخوره و کیفیت صداش از خود W850 هم بهتر میشه امتحان کردم
پس بورو عوضش کن
نباید بره چون اگه دکمه یا قاب هم بشکنه میبینی که داخلش هم رنگش سایه پس نباید بره
عزیز من p900 و p990 فقط به خاطر اینکه فایل های word یا همون ماکروسافت آفیس رو باز میکنه گرونه شما به گرونی گوشی نرو چ.ن بابام یه مدت p900 داشت دوربین فوق العاده آشغال , صدا 0 و ......
دوماً زیر زمین مغازمون تعمیر موبایل
عزیز من p900 و p990 فقط به خاطر اینکه فایل های word یا همون ماکروسافت آفیس رو باز میکنه گرونه شما به گرونی گوشی نرو چ.ن بابام یه مدت p900 داشت دوربین فوق العاده آشغال , صدا 0 و ......
دوستان من یه W810i دیگه گرفتم اما وقتی یه پوشه رو باز میکنم (بعضی وقت ها) صفحه گوشی میری بعد سفید میشه شبیه موقعی که گوشی رو ریست میکنی اما تغییری نمیکنه
چرا؟
عزیز من p900 و p990 فقط به خاطر اینکه فایل های word یا همون ماکروسافت آفیس رو باز میکنه گرونه شما به گرونی گوشی نرو چون بابام یه مدت p900 داشت دوربین فوق العاده آشغال , صدا 0 و ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)