اين سيستم پخش ota صدا و سما كماكان ادامه داره ؟ متاسفانه فعلا كه پرويژن ساپورت نميكنه . اي كاش تو فريمور جديد اين قابليت رو اضافه مي كردند.
اين سيستم پخش ota صدا و سما كماكان ادامه داره ؟ متاسفانه فعلا كه پرويژن ساپورت نميكنه . اي كاش تو فريمور جديد اين قابليت رو اضافه مي كردند.
من از Sony_shop و به توصيه ايشان يك برايت خريدم (البته قصدم بلوسنس بود) بدون آنتن جستجو نتيجه نداد ولي با آنتن هوايي 14 كانال گرفت كه كيفيت تصاوير خوب و بالاي 80% است(آنتن پشت بام طبقه چهارم نصب است) با آنتن روي ميزي و پشت پنجره اي بايد تست كنم؛ ولي متاسفانه OTA را پيدا نكردم و ضمناً از ضبط چيزي سر در نياوردم.
نتوانستم برنامه ريزي ضبط در ساعت معين و ضبط حين پخش برنامه ديگر را پيدا كنم.
Sony_shop لطفاً در اين زمينه راهنمايي كنيد.
وقتی اینا مشکل دارن (البته بر مبنای حرف شما) ، از متفرقه چه توقعی داری ؟!!!!!
- معمولا مشتری که نظرش قاطع باشه رو نمیشه نظرش رو عوض کرد ، ما هم فقط پیشنهاد می دهیم
- هیچ گیرنده دیجیتالی بدون انتن جواب نمی ده
- اگه بخواید معمولی و بدون برنامه ریزی ضبط کنید ، فقط باید دکمه ای که رویش دایره قرمز رنگ است را روی کنترل فشار دهید
- اگه بخواید برای ضبط برنامه ریزی کنید ، از روی کنترل دکمه EPG را می زنید ، کانالی که می خواید ضبط رویش انجام بشه رو انتخاب می کنید و دکمه info را از روی کنترل فشار میده ، لیست باز میشه و از طریق دکمه قرمز رنگ می توانید برنامه اضافه کنید
- OTA هم روی فریمور جدید فعال میشه که از طریق sms بهتون خبر میدیم که دانلود کنید
Last edited by SONY-SHOP; 01-11-2010 at 13:47.
الهلپ من الایمان ! :دي
کمک کنید لطفا ! الان تلویزیون نداریم !: دي
سلام اینم فریمور قدیمی T-7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر ريموت خيلي خوب است؛ دستگاه را داخل ويترين زير تلويزيون گذاشته ام و جلويش شيشه دارد، بدون نياز به نشانه گيري از چند متري جواب مي دهد در حالي كه دستگاه ريموت دي وي دي اگر شيشه بسته باشد مشكل دارد.
با اینکه مارک سونی نیست اما چون واردات شرکت سونی هستش ، باید در حد بالایی کیفیت داشته باشه
دوستان من در این مدت کوتاه تا الان چهار مدل برایت ، پروویژن تی 7 پلاس، و بلوسنس و ایکس ویژن را برای خودم و اقوام خریدم و نصب کردم .(توی رشت) خودم در منزل از برایت و تی 7 پلاس استفاده میکنم. هر چه قدر قدرت فرکانس بالاتر باشه کیفیت تصویر بالاتره. به نظر من قدرت گیرندگی تی 7 پلاس و برایت از همه بالاتره. پلاس با یک آنتن وو پر معمولی سرخود 100% قدرت فرکانس و کیفیت داد. برایت با آنتن بوستر دار هم خوب سازگار است. تی 7 پلاس رکوردش کیفتش پایین است. تایم شیفت(ماشین زمانش) هم کار نکرد. (فریم ورش هم دست نزدم) برایت و بلوسنس و ایکس ویژن کیفیت ضبط تصویرشان خیلی خوب است وبرایت از همه بهتر.(برایت ماشین زمان هم دارد) بلوسنس گیریندگیش بسیار ضعیف است. از همه ضعیفتر. من هر چهار مدل را در یک مکان آزمایش کردم.بلوسن تایم شیفت (ماشین زمان) هم دارد. ولی با توجه به قیمتش برتری محسوسی نسبت به برایت ندارد. (فقط یک کابل اچ دی در جعبه همراه دارد)به نظر من برایت و پرویژن خوب هستند واز بقیه بهتر. شاید تنها نقطه ضعف برایت طراحی نه چندان زیبای دستگاه و کنترلش باشد.
من در مجموع برایت را از همه بهتر می دانم. ولی اگر جایی فرکانس خیلی ضعیف است پروویژن تی 7 پلاس را توصیه میکنم.
ببخشید یک سوال !
چرا وقتی یک برنامه ای رو ضبط میکنیم و میریزیم توی کامپیوتر ، صدا نداره ؟!
با فرمت MPEG4 ts سیو میکنه ولی توی کامپیوتر صدا نداره ! حتی بعد از اینکه تبدیل میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)