تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 624 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اين سيستم پخش ota صدا و سما كماكان ادامه داره ؟‌ متاسفانه فعلا كه پرويژن ساپورت نميكنه . اي كاش تو فريمور جديد اين قابليت رو اضافه مي كردند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از Sony_shop و به توصيه ايشان يك برايت خريدم (البته قصدم بلوسنس بود) بدون آنتن جستجو نتيجه نداد ولي با آنتن هوايي 14 كانال گرفت كه كيفيت تصاوير خوب و بالاي 80% است(آنتن پشت بام طبقه چهارم نصب است) با آنتن روي ميزي و پشت پنجره اي بايد تست كنم؛ ولي متاسفانه OTA را پيدا نكردم و ضمناً از ضبط چيزي سر در نياوردم.
    نتوانستم برنامه ريزي ضبط در ساعت معين و ضبط حين پخش برنامه ديگر را پيدا كنم.
    Sony_shop لطفاً در اين زمينه راهنمايي كنيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دستگاه های متفرقه بهتر از این چند مدل: جم- برایت -بلوسنس- ایکس ویژن- دنای- مارشال- پروویژن -TOPTWINS هست که هم کیفیت صدا و تصویرش عالی باشه هم پلیر قوی داشته باشه.آخه این مدلا هرکدوم یه مشکلاتی دارن.
    وقتی اینا مشکل دارن (البته بر مبنای حرف شما) ، از متفرقه چه توقعی داری ؟!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من از Sony_shop و به توصيه ايشان يك برايت خريدم (البته قصدم بلوسنس بود) بدون آنتن جستجو نتيجه نداد ولي با آنتن هوايي 14 كانال گرفت كه كيفيت تصاوير خوب و بالاي 80% است(آنتن پشت بام طبقه چهارم نصب است) با آنتن روي ميزي و پشت پنجره اي بايد تست كنم؛ ولي متاسفانه OTA را پيدا نكردم و ضمناً از ضبط چيزي سر در نياوردم.
    - معمولا مشتری که نظرش قاطع باشه رو نمیشه نظرش رو عوض کرد ، ما هم فقط پیشنهاد می دهیم

- هیچ گیرنده دیجیتالی بدون انتن جواب نمی ده

- اگه بخواید معمولی و بدون برنامه ریزی ضبط کنید ، فقط باید دکمه ای که رویش دایره قرمز رنگ است را روی کنترل فشار دهید

- اگه بخواید برای ضبط برنامه ریزی کنید ، از روی کنترل دکمه EPG را می زنید ، کانالی که می خواید ضبط رویش انجام بشه رو انتخاب می کنید و دکمه info را از روی کنترل فشار میده ، لیست باز میشه و از طریق دکمه قرمز رنگ می توانید برنامه اضافه کنید

- OTA هم روی فریمور جدید فعال میشه که از طریق sms بهتون خبر میدیم که دانلود کنید
    Last edited by SONY-SHOP; 01-11-2010 at 13:47.

5. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

اقا من این فریمور جدید پروویژنو دانلود کردم ! :دي همون تی سون ! دکمه هاش هم نقره ایه ! :دي دیگه هیچ شبکه ای رونشون نمی ده ! فریمور قبلیشو لینکشو میدید ؟ :دي
    الهلپ من الایمان ! :دي
    کمک کنید لطفا ! الان تلویزیون نداریم !: دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

الهلپ من الایمان ! :دي
    کمک کنید لطفا ! الان تلویزیون نداریم !: دي
    سلام اینم فریمور قدیمی T-7
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از نظر ريموت خيلي خوب است؛ دستگاه را داخل ويترين زير تلويزيون گذاشته ام و جلويش شيشه دارد، بدون نياز به نشانه گيري از چند متري جواب مي دهد در حالي كه دستگاه ريموت دي وي دي اگر شيشه بسته باشد مشكل دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از نظر ريموت خيلي خوب است؛ دستگاه را داخل ويترين زير تلويزيون گذاشته ام و جلويش شيشه دارد، بدون نياز به نشانه گيري از چند متري جواب مي دهد در حالي كه دستگاه ريموت دي وي دي اگر شيشه بسته باشد مشكل دارد.
    با اینکه مارک سونی نیست اما چون واردات شرکت سونی هستش ، باید در حد بالایی کیفیت داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من در این مدت کوتاه تا الان چهار مدل برایت ، پروویژن تی 7 پلاس، و بلوسنس و ایکس ویژن را برای خودم و اقوام خریدم و نصب کردم .(توی رشت) خودم در منزل از برایت و تی 7 پلاس استفاده میکنم. هر چه قدر قدرت فرکانس بالاتر باشه کیفیت تصویر بالاتره. به نظر من قدرت گیرندگی تی 7 پلاس و برایت از همه بالاتره. پلاس با یک آنتن وو پر معمولی سرخود 100% قدرت فرکانس و کیفیت داد. برایت با آنتن بوستر دار هم خوب سازگار است. تی 7 پلاس رکوردش کیفتش پایین است. تایم شیفت(ماشین زمانش) هم کار نکرد. (فریم ورش هم دست نزدم) برایت و بلوسنس و ایکس ویژن کیفیت ضبط تصویرشان خیلی خوب است وبرایت از همه بهتر.(برایت ماشین زمان هم دارد) بلوسنس گیریندگیش بسیار ضعیف است. از همه ضعیفتر. من هر چهار مدل را در یک مکان آزمایش کردم.بلوسن تایم شیفت (ماشین زمان) هم دارد. ولی با توجه به قیمتش برتری محسوسی نسبت به برایت ندارد. (فقط یک کابل اچ دی در جعبه همراه دارد)به نظر من برایت و پرویژن خوب هستند واز بقیه بهتر. شاید تنها نقطه ضعف برایت طراحی نه چندان زیبای دستگاه و کنترلش باشد.
    من در مجموع برایت را از همه بهتر می دانم. ولی اگر جایی فرکانس خیلی ضعیف است پروویژن تی 7 پلاس را توصیه میکنم.

12. 2 کاربر از whgpv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

ببخشید یک سوال !
    چرا وقتی یک برنامه ای رو ضبط میکنیم و میریزیم توی کامپیوتر ، صدا نداره ؟!
    با فرمت MPEG4 ts سیو میکنه ولی توی کامپیوتر صدا نداره ! حتی بعد از اینکه تبدیل میشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •