تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 457 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    ممنون دوست عزیز.
    کاملا با حرفتون موافقم، اما در آن زمان به جز مشکلات انجمن با مشکلات دیگری خارج از انجمن هم رو به رو شدم و متاسفانه نتونستم ادامه بدم و به اجبار با دوست عزیزم SantaMove از انجمن رفتیم.
    ولی العان فرق میکنه، کمی از مشکلات خارج از انجمنم کم شده و خوشبختانه تونستم یک کار نیمه وقت پیدا کنم.(در نمایندگی کسپر ، البته به عنوان مدیر برنامه نویس)
    و حالا هم دارم روی یک پروژه به نام sana tools کار میکنم که تقریبا میشه گفت پروژه کاملی است از نظر مخرب های usb و تعمیر و بهینه سازی سیستم.
    ---
    به هر حال بعد از مهران عزیز شما و santamove و jolan57 و کمی هم بنده برای این انجمن تلاش میکردیم که اگر خدا بخواهد سعی میکنم دوباره در این راه قدم بگذارم تا شاید کمی از زحمات شما و بقیه دوستان جبران شود و اگر در گذشته اشتباهی از من سر زده که دوستان را ناراحت کرده از همه عذرخواهی میکنم و سعی میکنم جبران کنم.
    خلاصه حرفحاتون برام خیلی دلنشین است و از گفتارتون تشکر میکنم
    ---
    در مورد سوالم :
    حرفتون را کاملا قبول دارم اما دوست داشتم بدونم در نگارش جدید چگونه میتوان این قوانین را اضافه کرد.
    چون هر کاری کردم خودم نتونستم این کار را انجام بدم.
    ممنون میشم توضیح دهید.
    با تشکر
    عرض سلام مجدد

حضور دوستانی مثل شما باعث خوشحالی کل انجمن میشه و علاوه بر بالا بردن سطح انجمن حتی میتونه فضاهای جدیدی را باز بکنه.... الان هم که از نزدیک دستی بر آتش دارید.
    تمرکز روی نوع محصول مهم نیست (همش بازیه) مهم ارسال نظرات و رفع ایراد و اشکال و بهبود سازی محصول در کنار یادگیری از یکدیگر است.

===

اما در مورد مسئله ای که مطرح فرمودید، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم عرض میکنم که الان اتوسندباکس روی محدود و بالاتر ، به نسبت قویتر از گذشته شده. به انضمام اینکه حالت مجازی هم به اتوسندباکس اضافه شده.

اما چطور اضافه کنیم...... باهاتون تماس میگریم. چون فعلا واقعا نیازی نیست اینجا مطرح بشه.

2. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه منظورتون پست اون دوستان عزیزیه که اکسپلورر و روبوفرم میخواست به کومودو دسترسی پیدا کنه و جلوگیری شده بود، کاملا لاگ من فرق میکرد چون در قسمت اپلیکیشن نام و آیکن کومودو اومده بود...یعنی یه جورایی میشه گفت که خودش میخواسته به خودش دسترسی پیدا کنه و بلاک کرده خودشو

اگه دوباره این مساله پیش اومد حتما اسکرین شات میگیرم و قرار میدم...

....................................

متوجه شدم هنگام کار با سندباکس همچین اتفاقی میوفته اینم اسکرین شات:

همچین چیزی عادیه آیا؟؟ ببخشید اگه سوالم ابتدایی هست...من تازه به جمع کاربرای این آنتی ویروس فوق العاده پیوستم به بزرگی خودتون ببخشین!

ممنون
    دوستان با عرض معذرت ممنون میشم منو هم دریابید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

وقتی فایروال رو خاموش میکنم میتونم سیستم هارو در شبکه بهشون دسترسی داشته باشم
    ولی وقتی فایروال روشنه نمیتونم
    من در گذشته سیستم هارو توی network zone بدرستی اضافه کردم
    همه چیز درست بود و مشکلی نداشت
    ولی باز هم حتما باید فایروال رو خاموش کنم!
    الان سیستم ها ادد هستند
    ولی دسترسی بهشون ممکن نیست
    آیا این درسته که کمودو هر چندوقت یبار قاط میزنه؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان با عرض معذرت ممنون میشم منو هم دریابید...

سلام

عادیه... در حال استفاده از محیط مجازی بودید که این وقایع ثبت شده.... مشکل خاصی نیست.

وقتی فایروال رو خاموش میکنم میتونم سیستم هارو در شبکه بهشون دسترسی داشته باشم
    ولی وقتی فایروال روشنه نمیتونم
    من در گذشته سیستم هارو توی network zone بدرستی اضافه کردم
    همه چیز درست بود و مشکلی نداشت
    ولی باز هم حتما باید فایروال رو خاموش کنم!
    الان سیستم ها ادد هستند
    ولی دسترسی بهشون ممکن نیست
    آیا این درسته که کمودو هر چندوقت یبار قاط میزنه؟
    به بخش قوانین عمومی هم یه نگاهی بندازی بد نیست. شاید از اونجا بتونید مشکل را رفع کنید.

6. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام من نمی تونم از ریموت دسکتاپ استفاده کنم ممکنه راهنمایی کنید
    اصلا پیغام نمیدهد.

8. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    من میخوام برای اجرای فایل های pdf پیغام نمایش نده و بدون اجازه ی تک تک برای هر فایل همه رو اجرا کنه بدون محدودیت از کجا باید این کار رو انجام بدم؟
    لیست پسوند ها رو پیدا نکردم...

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام علی آقا
    خسته نباشین
    ببخشین یه پیشنهادی دارم
    میشه تو نسخه ی بعدی که کومودو ارائه میکنه، قابلیت نمایش پیغام آپدیت برنامه رو بده؟
    یعنی ناتیفیکیشن بده که بله برنامه به درستی آپدیت شد، تا ما دیگه مجبور نشیم برنامه رو هی باز و بسته کنیم

12. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

سلام من نمی تونم از ریموت دسکتاپ استفاده کنم ممکنه راهنمایی کنید
    اصلا پیغام نمیدهد.

در رابطه با این مورد باید عرض کنم که ما نیاز به "اتصال/ارتباط ورودی" داریم. بعد اینکه فرمودید پیغام نمیدهد، احتمالا ارتباطات ورودی طبق تنظیمات شما اتوماتیک مسدود میشه.

خب، باید یکسری قوانین در فایروال بسازید.....

اول وارد تنظیمات فایروال بشوید و وارد قسمت "قوانین برنامه‌ها" و برای svchost یک قانون طبق عکس زیر بسازید.

در واقع اتصال ورودی روی پورت 3389 را برای svchost آزاد بزارید.

خب با فرض اینکه ارتباطات ورودی همه مسدود میشوند، بنابراین باید یک قانون در قسمت "قوانین عمومی" بسازید، طبق عکس:

البته برای اینکه قانونی دقیقتر داشته باشیم میتونید آدرس IP مبدا را هم وارد کنید تا مشخص باشه این اتصال قراره از چه سیستمی برقرار بشه. (IP مقصد خیلی نیازی نیست)

البته میتونید به جای آی-پی ، مک آدرس سیستم مبدأ را وارد کنید که دقیقتر هست.

نکته: این قانون ها را در بالای لیست قرار بدهید.

نکته: کامپیوتری که در حال ساخت این قانون هستید میشود مقصد. پس منظور از آدرس مبدأ، آدرس سیستم روبرو هست.

سلام
    من میخوام برای اجرای فایل های pdf پیغام نمایش نده و بدون اجازه ی تک تک برای هر فایل همه رو اجرا کنه بدون محدودیت از کجا باید این کار رو انجام بدم؟
    لیست پسوند ها رو پیدا نکردم...
    یک عکس میتونید بزارید از اون پیغامها؟ تا ببینیم منظور چی هست؟ چون دقیقاً متوجه نشدم.

سلام علی آقا
    خسته نباشین
    ببخشین یه پیشنهادی دارم
    میشه تو نسخه ی بعدی که کومودو ارائه میکنه، قابلیت نمایش پیغام آپدیت برنامه رو بده؟
    یعنی ناتیفیکیشن بده که بله برنامه به درستی آپدیت شد، تا ما دیگه مجبور نشیم برنامه رو هی باز و بسته کنیم

در نسخه 5 این قابلیت بود..... در نسخه 6 فکر کنم اوایل بود.... الان هم البته گزینه اش در تنظیمات هست... حالا نمیدونم فعلا/عمداً قسمت آپدیت را شامل نمیشه یا ایراد پیدا کرده....

و اینکه در نسخه 5 من خودم فعالش نمیکردم.... به علت اینکه وقتی به اینترنت وصل نبودید... دائماً پیغام خطای آپدیت ظاهر میشد و اینکه آپدیت با شکست مواجه شد و لطفاً اتصال خود به اینترنت را بررسی نمایید و از این حرفها.... کلا یه کم روی مخ بود....

من توصیه میکنم آپدیت را روی اتوماتیک بزارید و زمان اپدیت شدن را به یک ساعت تغییر بدهید... خیالتون هم راحت که همیشه آخرین آپدیتها را دریافت میکنید... دو-سه روز هم آپدیت نشه خودش پیغام میده که آپدیت نشده و الان باید آپدیت کنید.

البته نظر شما هم برای من محترم است ... البته فقط با این پیشفرض که زمانی که آپدیت به هر دلیلی موفقیت آمیز نبود (مثلا اصلا به اینترنت وصل نباشید/ یا وسط آپدیت اینترنت قظع بشه/ یا وسط آپدیت خطایی رخ بده) دیگه پیغام نده که اپدیت با شکست مواجه شد. در غیر این صورت پیغامها میره روی اعصاب.

14. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

شرمنده ولی حیف بود فقط از دکمه تشکر استفاده کنم . خیلی خیلی ممنون . مشکل بزرگی حل شد .

16. 3 کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    دوستان من تازگی برنامه کومودو رو روی سیستمم نصب کردم ولی مثل اینکه با برنامه سایفون مشکل داره و اجرا نمیکنه. یعنی اجرا میشه ولی عمل نمیکنه. در ضمن در لیست استثناها هم وارد کردم ولی بازم جواب نمیده. باید چکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •