سلام آقا جواد
اگر گوشيتو فلش كردي و روي please wait گير كرده بايد پچ please wait رامطابق فريمور گوشيت روش نصب كني اميد وارم كه روش هاي نصب پچ را بلد باشي
براي پيدا كردن اين پچ ها هم به سايت گوگل برو و عبارت پچ please wait را سرچ كن و بعد هم دانلود
سلام آقا جواد
اگر گوشيتو فلش كردي و روي please wait گير كرده بايد پچ please wait رامطابق فريمور گوشيت روش نصب كني اميد وارم كه روش هاي نصب پچ را بلد باشي
براي پيدا كردن اين پچ ها هم به سايت گوگل برو و عبارت پچ please wait را سرچ كن و بعد هم دانلود
درایور های k750i رو از کجا میتونم بگیرم که با برنامه فار منیجر بتونم کار کنم؟
من پیشنهاد میکنم با setoolLite کار کنید.
آموزشش هم تو همین انجمن هست.
موفق باشید
من که 2-3 تا روش اینجوری دیدم ولی موفق نشدم.شما هم روشتو بگو شاید جواب داد.![]()
دوستان اين SE Tool lite كه شما ميگيد تا ورژن چندش اومده؟
setool2lite1.07 من با این کار میکنم و مشکلی نداره ورژن جدیدشم setool2lite1.08
setool2lite1.08
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آگه آموزششم می خوای بیا اینجا
در ضمن ورژن
setool2lite1.10 و setool2lite1.11 هم هست میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر ی (سرچ کن وبگیر )
برای اینکه کارت راحت بشه خودم میزارم
setool2lite1.10
setool2lite1.11
البته فک کنم دیگه از 11 بیشتر نباشه اگه کسی نسخه های جدیدتر را داره لینکشو بزاره
Last edited by albaloot; 27-01-2008 at 21:28.
سلام به همگی
ببخشید یه سوال : اگه بخوام اسکین مدیا پلیر w800 رو عوض بکنم با برنامه setool2lite چی کار باید بکنم .
سلام دستتون درد نکنه من یه پچ برای k510 میخوا که بتونم توش بضی شماره تلفن ها رو ف ی ل ت ر کنم . یعنی امکان تماسشون رو قطع کنم که دیگه مزاحم نشن.همون black list یکی از دوستان این تاپیک رو مرفی کردن.
Last edited by bidemajnon; 29-01-2008 at 09:18.
نیازی به ستول نیست.پچ gfx رو که نصب کردی؟
اسکین مدیا پلیر رو بریز تو فولدر gfx
والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)