تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 263 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا لطف کنید در صورت امکان بگیویید که چه کردید که سویچ انجام شد .
    یه بازی رو نصب کن و شروع کن بازی کردن!چیزی باشه که گرافیک بالا بخواد.
    وقتی بازی باز شد و دیدی داره لگ میزنه
    استارت رو بزن ولی بازی رو نبند!
    روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه سوئیچ گرافیک رو بزن!
    بعد یه صفحه باز میشه!
    تو این قسمت باید اسم بازی و یه برنامه دیگه (اسمش یادم نیست)ولی آیکون گرافیک اینتل رو داره!
    این دو،گزینه ای جلوش هست زرد رنگه و اگه اشتباه نکنم Not داره اولش
    روی این گزینه بزن تا بیاد روی High performance (توجه کن هم بازی هم گرافیک اینتل باید بیان روی High performance ) اگه توی لیست نباشه باید دستی پیداش کنید.
    بعد از اون Apply رو بزن باید سوئیچ بشه!
    ویندوز 8 64 بیتی پرو !روی این مدل کاملاً جواب داد

2. 4 کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

یه بازی رو نصب کن و شروع کن بازی کردن!چیزی باشه که گرافیک بالا بخواد.
    وقتی بازی باز شد و دیدی داره لگ میزنه
    استارت رو بزن ولی بازی رو نبند!
    روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه سوئیچ گرافیک رو بزن!
    بعد یه صفحه باز میشه!
    تو این قسمت باید اسم بازی و یه برنامه دیگه (اسمش یادم نیست)ولی آیکون گرافیک اینتل رو داره!
    این دو،گزینه ای جلوش هست زرد رنگه و اگه اشتباه نکنم Not داره اولش
    روی این گزینه بزن تا بیاد روی High performance (توجه کن هم بازی هم گرافیک اینتل باید بیان روی High performance ) اگه توی لیست نباشه باید دستی پیداش کنید.
    بعد از اون Apply رو بزن باید سوئیچ بشه!
    ویندوز 8 64 بیتی پرو !روی این مدل کاملاً جواب داد
    آقا ممنون ویک سوال :ویندوز ۸ یا ۸.۱ در ضمن برای کدوم شرکت هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا ممنون ویک سوال :ویندوز ۸ یا ۸.۱ در ضمن برای کدوم شرکت هست؟
    ویندوز 8 هست!
    من پک لرد2013 که خریدم از همون ویندوزهاش استفاده کردم!درایور ها رو خودم دونه به دونه دان کردم!از سایت اچ پی

5. این کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

ویندوز 8 هست!
    من پک لرد2013 که خریدم از همون ویندوزهاش استفاده کردم!درایور ها رو خودم دونه به دونه دان کردم!از سایت اچ پی
    بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسیار متشکرم از شما اما آقا رو ویندوز ۷ جواب نداد باید یک ویندوز ۸ بریزم ببینم چی می شه. ولی متاسفانه اصلا وقت ندارم.چون یه کنکوری بدبختم!

7. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsham4005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

الان شما براي بازي pes 15 ، توي setting كدوم گرافيك رو شناسايي كرده ؟
    ممنون
    مهم شناسایی تنظیمات PES نیست مهم اینه مطمئن باشی سوئیچ میشه یا نه! من PES روی high بازی میکنم با رزولوشن 1280*720 دمای گرافیکم نهایت بیاد 70-75، دمای سی پی یو هم همون حدودا بلکه کمتر. شما برای اطمبنان همون 3D mark نصب کن یا یه بازی با گرافیک بالاتر تست کن. من از کنترل پنل amd یا همون ccc بازی هارو اغلب روی high performance تنظیم میکنم که کوچکترین لگی نداشته باشه، نمونش watch dogs که روی medium بازی میکردم. گرافیک اینتل گرافیک شاخی نیست! انگری بردز هم به زور بالا میاره! همین که شما یه بازی با گرافیک بالا رو روون بتونی اجرا کنی یعنی سوئیچ میشه. با تنظیمات بازی کاری نداشته باشید، مهم تنظیمات کنترل پنل amd که اونجا باید بازی رو به کارت گرافیک بشناسونید.

9. 2 کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دادا مطمئنی شما سوئیچ شده گرافیکت؟
    چون من قشنگ اثرش رو دیدم،ویندوز رو عوض کردم بازی سام 3 رو نصبیدم داشتم بازی میکردم لگ میزد..اومدم تنظیمات رو انجام دادم !وقتی بازی رو از اول باز کردم در عرض 2 دقیقه زیر دستم داغ شد ولی قبل اینکار دمای لپ تاپ عادی بود!
    جزئیات بازی هم رفت بالا،بدون لگ اجرا شد..
    این داغ شدن زیر دستت یعنی cpu داره خفه میشه! یعنی سوئیچ نشده و از پردازنده استفاده میکنه. سام 3 گرافیک بالایی نمیخواد، جدیدترین درایور کارت گرافیک رو نصب کن و بازی رو با تنظیمات کنترل پنل amd بذار روی high performsnce . از قسمت power options ویندوز هم ماکسیمم سی پی یو رو بذار زیر 100% مثلا 90%

11. این کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

مهم شناسایی تنظیمات PES نیست مهم اینه مطمئن باشی سوئیچ میشه یا نه! من PES روی high بازی میکنم با رزولوشن 1280*720 دمای گرافیکم نهایت بیاد 70-75، دمای سی پی یو هم همون حدودا بلکه کمتر. شما برای اطمبنان همون 3D mark نصب کن یا یه بازی با گرافیک بالاتر تست کن. من از کنترل پنل amd یا همون ccc بازی هارو اغلب روی high performance تنظیم میکنم که کوچکترین لگی نداشته باشه، نمونش watch dogs که روی medium بازی میکردم. گرافیک اینتل گرافیک شاخی نیست! انگری بردز هم به زور بالا میاره! همین که شما یه بازی با گرافیک بالا رو روون بتونی اجرا کنی یعنی سوئیچ میشه. با تنظیمات بازی کاری نداشته باشید، مهم تنظیمات کنترل پنل amd که اونجا باید بازی رو به کارت گرافیک بشناسونید.
    سلام . ممنون از توضیحاتت

داداش الان من با همون درایور موجود در سایت اچ پی ( intel + amd ) که حجمش حدود 470 هست ، pes 15 رو اجرا میکنم . البته بازیه دیگه ای فعلا ندارم . pes هم روون اجرا میشه . البته pes نیاز به گرافیک بالا نداره .
    amd-catalyst هم ورژن 14.9 رو دانلود کردم . نمیدونم حالا نصب کنم یا نه . راستی آخرین ورژن amd-catalyst چنده ؟ من که توی سایت آخرین ورژن رو 14.9 دیدم و یه ورژن بالاتر هم اومده بود که beta بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام . ممنون از توضیحاتت

داداش الان من با همون درایور موجود در سایت اچ پی ( intel + amd ) که حجمش حدود 470 هست ، pes 15 رو اجرا میکنم . البته بازیه دیگه ای فعلا ندارم . pes هم روون اجرا میشه . البته pes نیاز به گرافیک بالا نداره .
    amd-catalyst هم ورژن 14.9 رو دانلود کردم . نمیدونم حالا نصب کنم یا نه . راستی آخرین ورژن amd-catalyst چنده ؟ من که توی سایت آخرین ورژن رو 14.9 دیدم و یه ورژن بالاتر هم اومده بود که beta بود .
    آقا لطفا این برنامه ی ۳D یا یک بازی سنگین رو امتحان بفرماییدو بفرمایید که چه نتیجه ای گرفتید.نظرات شما برایم حائز اهمیت است.

14. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام . ممنون از توضیحاتت

نسخه بتا 14.12 اومده که به نظرم عالیه، من همیشه نسخه های بتا رو نصب میکنم از حداکثر کارایی استفاده میکنه. جالبه بدونید نسخه فاینال ورژن 14.7 رو PES15 لگ داشت!

16. این کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

من یه مدتیه وقتی سیستم ام بالا میاد یه پنجره باز میشه این پیغام خطا رو میده
    QLBController has stopped working
    کسی میدونه علت اش چیه؟
    تو سایت hp هم سرچ زدم این مشکل برای مدل 4530 و یه مدل دیگه بود که باید hp connect manager رو uninstall می کردم که من گشتم اصلا تو نرم افزارام این نبود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •