دقیقا دونستش راضیت نمیکنه که امضا کنی . منم منظورم امضا نکردن بود ، نه امضا کردن .
وقتی میدونی مبلغ از چه قراره و اوضاع مالیت چطوره ، آگاهانه میتونی انتخاب کنی .
وقتی پولشو نداری نبایدم امضا کنی دیگه !!
دقیقا دونستش راضیت نمیکنه که امضا کنی . منم منظورم امضا نکردن بود ، نه امضا کردن .
وقتی میدونی مبلغ از چه قراره و اوضاع مالیت چطوره ، آگاهانه میتونی انتخاب کنی .
وقتی پولشو نداری نبایدم امضا کنی دیگه !!
با نظر آقا پسرا کاملا موافقم...شرایط خیلی سختی دارن....من خودم دخترم,خیلی وقتها از خودم میپرسم میتونم از خیلی خواسته هام بگذرم؟؟؟یه روز جوابم آره است یه روز نه....
واقعا الان هزینه ی یک خانوم خیلی بالاست ....از بس توی این دوره زمونه دخترا به خودشون میرسن هر روز یه مدلن واقعا حق دارین بترسین اصلا باید بترسین.....من که ی دختر ساده ومعمولیم نمیتونم از طلا بگذرم از لباس عقد ,عروسی ,آرایشگاه بگذرم....100%هم بخاطر دوروبریامه....طفلی پسرا (البته پسرای خوب)علاوه بر اینکه خرج زندگی (اجاره .آب برق.اینترنت.خورد و خوراک) تازه هر سری باید لباس .مانتو کیف .کفش .لوازم آرایش.پول ارایشگاه .رنگ مو........اینایی که میگم جدی بگیرین......فکر کنید و با دقت همسرتونو انتخاب کنید....خانواده دختر خیلی مهمه .....اگه تو این چیزا دخترشونو حمایت کنن ...یعنی کارتون در اومده ......پس با این مثل که میگن مادر وببین دخترو بگیر برید جلو . از طرف خواهر کوچولوتون
امیدوارم موفق باشید
هر کاری تو این دنیا بخواهید انجام بدید یه سری تعهدات براتون میاره مضاف بر اینکه شرایط اون دخترخانم رو هم باید در نظر بگیرید اون هم یه سری تعهدات در قبال شما براش ایجاد شده که ملزم به رعایتش هست.
اگه با شناخت و آگاهی لازم اقدام کنید خطر پذیری کمتری در انتظارتون خواهد بود.
این چیزهایی که نوشتید به نظر من حق زن هست که باید در حد معقول و عرف به وسیله همسرش براش تامین بشه، یا اگر هر دو شاغل هستن و در خرج زندگی سهیم هستند تهیه کنند. اگه آقا خسیس بازی به خرج نده و خانم هم زیاد به چشم و همچشمی روی نیاره مشکلی پیش نمیاد.
زن خوب و بساز گرفتن و خانواده دار گرفتن هم البته شرطه مگر نه دختر افاده ای از تو کافی شاپ و خیابون زن زندگی که نمیشه هیچی دو قورت و نیمش هم باقیه.
- - - Updated - - -
Last edited by Captain_America; 12-10-2015 at 22:00.
من اصلا با نظر شما موافق نیستم. این طبیعت یک دختره که دوست داشته باشه بیشتر از پسرها لباس و کفش و کیف داشته باشه و وقتش رو برای آرایش موهاش بذاره و خرج کنه. این چیز جدیدی نبوده و نیست و نخواهد بود! چرا یک عده عقیده دارن از این مسئله کوه بسازن من نمیفهمم!
وقتی شما اینطوری فکر کنین که اینطور چیزها "خرج اضافه" است به جایی میرسین که از یک دختر انتظار دارین نه اونطور که میخواد لباس بپوشه نه موهاشو درست کنه و نه هیچ کار دیگه!
مشکل طرز فکر شما اونجاست که شما فکر میکنین زن باید بشینه تو خونه و منتظر بشه خرجش رو شوهرش دربیاره! به جای اینکه این تفکر مسخره رو در ذهن آقایان جا بندازین که زن موجودیه بلعنده ی پول بهتره به دخترا یاد بدین که قدم مهم تو زندگیشون قبل از ازدواج داشتن شغل و استقلال مالیه و اینکه وقتی هم وارد زندگی مشترک میشن بهتره خرج های خونه بین دو نفر تقسیم بشه.
کسی که خودش پول دربیاره با منطق بیشتری پول خرج میکنه و درضمن هیچوقت محتاج و وابسته ی کس دیگه ای نیست.
من خرج لباس و آرایش رو در برابر هزینه های اجاره و برق و آب و خورد و خوراک رقم درشتی نمیبینم شما که یک دخترین میدونین نه آقایونی که در جریان قیمت ها نیستن!
این طرز تفکرات رو بریزین دور. همین تفکراتتونه که از دخترها موجوداتی عشق ازدواج, پول پرست و بی دست و پا در ذهن خودشون و آقایون ساخته!!!
این تاپیک واقعا شده جای حرفای خاله زنکی!!
زن خرج نداره آقایان و خانم محترم! زندگیه که خرج داره!
من با اون دوستمون بیشتر موافقم.
یه زن حتما نباید شاغل باشه من برای هر دو گروه زنان چه شاغل چه زنان خانه دار احترام قائل هستم چون همسر و مادر بودن خودش یه شغل تمام وقته.
در ثانی حتی اگه زن شاغل هم باشه باز یه سری خرج ها اصولا وظیفه مرد هست، درسته که خوبه اگه زن هم در مخازج زندگی کمک همسرش باشه. ولی یه ضرب المثل میگه پول زن مال زنه پول مرد مال هردو.
من به عنوان یه مرد دوست دارم برای زن زندگیم خرج کنم این حس خوبی رو در خود من هم ایجاد میکنه همونجور که خوشحال میشم وقتی طرف مقابلم هم من رو سورپرایز میکنه و واسم یه چیزی که دوست دارم میخره. ولی فرقش اینجاست که واسه مرد این یه کار روتین هست ولی واسه زن بیشتر جنبه ی سورپرایز واسه مردش رو داره.
البته واقعیت غیر از این هم نیست!!!!آمار مهریه بالا و نجومی و تجملات مراسم و...خودش خلاف نظر برخی را نشون میده!!یعنی شدیدا پول پرست و عشق ازدواج با هزینه های سنگین!!!
عده ای دیگه واقعا برخی یا از بازار کار خبر ندارن یا آشنا و پارتی زیاد دارن اصلا بیکاری را به چشم ندیدین،خیلی از مردها بیکار هستند یا درآستانه بیکاری،بعد انتظار اشتغال برای زنان دارند!!!
اگر زن خرج نداره پس طبق این استدلال نتیجه میگیریم هزینه زندگی مشترک=هزینه زندگی مجردی که عملا افرادی که دستشون توی خرجه میدونن چه خبره!!!پس این وسط نقش زن کاملا مشخص میشه
Last edited by aminkhan2014; 13-10-2015 at 06:34.
چه ایرادی داره زن بره یک جای مطمئن کار کنه و پول در بیاره اصلا شاید زن تو کارش موفق تر شد و پول بیشتری از مرد در آورد شاید استعدادش بیشتر باشه و پیشرفت شغلیش بیشتر در ان صورت کمک خیلی زیادی تو زندگی مشترک میشه و تو هزینه های زندگی مشارکت خواهد کرد چون قطعا زندگیش و بچه هاش و دوست داره و احساس مسئولیت می کنه ... چون یک انسانه مثل مرد و مثل هم و اگر قراره انسان نباشن هر دوشون میتونن باشن یا نباشن...
احتمال اينكه ارسال كننده اين پست اقا باشه بسيار زياده!
واقعا جاي تاسف داره كه يك زن رو اينطوري توصيف كنيم بيشتر شبيه زندگي انگلي و زالو وار ميمونه
من به عنوان يك موجود مونث هميشه از دوره نوجواني در ذهنم اين بود كه بايد استقلال مالي داشته باشم تا به خاطر يه روسري يا حالا امثالش (چه خورده ريز چه درشت) نرم عشوه بيام و منت بكشم!
البته حالا كه فكرشو ميكنم اخلاقيت و روحيات انسانها متفاوته ولي واقعا ناراحت ميشم كه خانومهايي رو با توصيف بالا ميبينم
يكي از دعاهاي هميشگي من اين بوده كه محتاج خلق نشم هرگز (سواي پدر و مادر هركسي به ادم كمك كنه ته تهش رو ببيني با منت و چشمداشت هست بدون شك!)
نميدونم چه ربطي به بحث مزدوج شدن يا نشدن داشت اما دلم نيومد اين پست بدون جواب بمونه (البته نظر آرام عزيز رو هم تاييد ميكنم)
سلام
مسئله ی مهریه رو برای خودتون پیچیده نکنین
همونطور که عروس میتونه هر چیزی خواست طلب کنه برای مهریه , جناب داماد هم اگر دید درخواستش غیر منطقی هست و یا توانائیش رو نداره و یا ممکنه بعداً مشکل ساز بشه , خیلی خونسرد و راحت میتونه قبول نکنه و پیشنهاد بده مهریه چی باشه و چقدر .
اگر به توافق رسیدند که مبارکه . اگر نرسیدند خب قسمت نیست . به همین سادگی
مهریه رو با اکراه قبول نکنین . فردا به مشکل برمیخورین و دیگه معلوم نیست کار به کجا کشیده بشه
جالبه این نفرتی که فمنیست های افراطی از زنان غیر خودشان دارند گویا از مردان ندارند.
شما در جایگاهی نیستید که برای دیگران تعین تکلیف کنید و اونها رو با توصیفاتی ناشایست خطاب کنید. شما جور دیگری فکر میکنید خب فکر کنید همونجوری هم عمل کنید کسی سد معبر شما نشده.
چه یک زن خانه دار بودن (که تو نوشته قبلیم تو همین تاپیک هم گفتم همسر و مادر بودن خودش یه کار تمام وقت هست) و چه خانمی که شاغل هست هر دو قابل احترام هستند و هر دو حتما شرایط خودشان رو ارزیابی کردند و دست به این انتخاب زدند.
مساله محتاج کسی بودن نیست مساله بین یک مرد و زنی که با هم در یک تعهد هستند بالاتر از اینهاست، اگه اینجوره من هم به عنوان یک مرد به زن زندگیم از لحاظ عاطفی محتاج هستم این احتیاج از سر بدبختی و کمبود من نیست.
زحماتی که یک زن چه شاغل چه خانه دار در حق همسر و فرزندانش میکشه با هر معیار مادی هم که بخواهید حساب کنید از خرج و مخارجی که همسرش براش میکنه به مراتب بیشتره. و هیچ مرد منصفی تو دنیا نخواهد بود که فکر کنه داره منت سر زنش میزنه یا ازش طلبکاره بخاطر اینکه یه سری هزینه رو داره تامین میکنه.
در ازدواج باید این مباحث سطحی و افراطی فمینیستی و ضد مرد رو کنار گذاشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)