تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 720 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان حالا كه مشگل MOSHII عزيز رو به بهبود هست خواهشا به پست منم يك جوابي بدين . خيلي ممنون.
    قیمت 42 واقعا گرونه نسبت به بدون گارانتی که 700 تومن تقریبا!فرقشونه
    ولی 50 اینچ تفاوت آنچنانی ندارن من خودم بدون گارانتی از بانه 2140 گرفتم که روز بعدش بانیان آورد(چه بد شانسم من)با این تفاسیر تقریبا 200 تومن بدی واسه گارانتی به نظر من ارزششو داره.تازه کارت هدیه هم حد اقل 50 تومن کم میکنه واست.
    اگه بخوای کامپیوترو با کابل معمولی 15 پین (همون آبی رنگه) به تی وی وصل کنی حداکثر رزولوشن که میتونه بهت بده 768*1366 هست.ولی با کابل HDMI مشکلی نیست میتونی 1080P رو ازش بگیری
    ساکن مشهد نیستم که کمکت کنم ولی تا اونجایی که من میدونم تی وی ها از بانه و گناوه میاد یه نفرم تو شیراز هست که وارد میکنه بدون گارانتی که همگی از مشهد دور هستن و ممکنه هیچ وقت بدون گارانتی اونجا نبینی(البته این نظر شخصی منه شایدم اشتب می زنم)

2. 3 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

والا جناب love منم میخواستم st30 بگیرم ولی خوب به قول شما اشباع رنگ سلیقه ایه...ولی از نظر خیلیا و من یک عقبگرده(همه از دست همین اشباع رنگ و کارتونیزه بودن ال سی دی ها بود که به ال ای دی وپلاسما رو آوردن)...اگر قرار بر تنظیم کردن ساده باشه که یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ یا xvision ساده هم بگیریم با 4 تا تنظیم sharpness,brightness,colour,contrast حله و کارمون راه میوفته که؟ چه نیازی هم به بررسی های تخصصی سایتهای ریویوو تو این زمینه هست؟
    از نظر تفاوت بین infinite black pro و infinite black من که 5 دقیقه خیره شده بودم به جفتش حقیقتا نتونستم تفاوتی احساس کنم چون تصاویر میانو میرن و فیلم که سراسر مشکی نداره و فقط در عکس هایی که در شرایط نوری و تصاویر خاص گرفته میشه میشه این تفاوت رو احساس کرد و به نظرم بیشتر مانور تبلیغاتیه(حالا اگه اختلاف بین infinite black با kuro بود یه چیزی)..
    در مورد 3d من که استفاده ای ندارم و به قول یکی از فروشنده ها هزینه بره...چون شما باید بلوری پلیر 3d, گیرنده ماه.. 3d و حداقل ماهی 1 یا 2 تا فیلمش رو هم بگیری تا از این قابلیت فیض ببری واین یعنی حداقل 1 الی 1.5 به هزینه های خرید اضافه میکنه و تازه اول راه پیشرفت و همه گیر شدنه...
    با این اوصاف ترجیح دادم اونی که از سایت های بررسی highly recomended گرفته رو بگیرم تا اونی که recomended خالی شده...ضمن اینکه از نظر من v20 با اون قاب نقره ای استیلش خیلی متفاوت و زیباش کرده در صورتیکه st30 با طرح مشکی(که در نزدیکی صفحه یکم کمرنک تر میشه مثل اینکه یکم رنگ و روش رفته باشه) شده مثل سایر ال سی دی ها و جلوه حداقل تو مغازه نداشت..
    اینا دلایلی بود که من v20 رو انتخاب کردم...
    من از تجربه که در مقایسه با v20 داشتم اشباع رنگ st30 بیشتر از v20 و کلا هر چی تی وی تا حالا من دیدم هست که به نظر بعضیا خوبه به نظر بعضیا بده ولی اشباع رنگ st30 توی رنگ صورت اصلا تاثیر منفی نداشت مثل ال سی دیای سامسونگ که رنگ پوست صورتو قرمز و نارنجی میکردن
    شباع رنگم درست کردنش خیلی راحته میتونی راحت بری رنگ پنلو کم کنی اشباع رنگش کم میشه یا اینکه گامارو از s.curve در بیاری یا اینکه بری vivid color خاموش بکنی.
    برایتنس یا نور st30 بیشتر از v20 هست.
    کنتراستش تو جاهای پرنور بالاتره.
    تصویرش یکمی شارپتره.
    st30 باریکتره واسه همین وزنش کمتره.
    حرارتش کمتره.
    مصرف برقش کمتره.
    سه بعدی هست.

از اونطرف:
    توی جاهای کم نور مشکی v20 بهتر هست یعنی یکی دو پرده بهتره به نظر من.
    کنتراست v20 تو جاهای کم نور بالاتره.
    رنگای v20 کلا طبیعی تره.

در کل کیفیت v20 در نهایت بهتره ولی تصویر st30 خیلی خوبه از نظر خیلیا جذابتر شاید باشه.
    هر چند من فکر میکنم بشه از st30 تصویری نزدیک به v20 گرفت ولی از v20 نمیشه تصویری به جیغی st30 گرفت واسه همین st30 عمومی پسند تره.

4. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ايها الناس كسي نيست به دادم برسه كمك كمك كمك
    مگه تی وی شما گارانتی نداره؟ اگه داره بزنگ نمایندگی سوال کن...
    به قول این دوستمون با یه چیز دیگه پنلو تست بزن مثلا ببین رسیورو جدا میکنی خوب میشه یا با کنالای تی وی ج.ا یه تست بزن.

6. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

سلام بر دوستان و اساتید عزیز ...

با توجه به صحبت بعضی دوستان مثل اینکه سری V20 واقعاً بهتر از سری جدید ST30ـه ! این ماجرا واقعاً به همین جزمیته یا چندان جدی نیست ؟ اگه هست آیا در مورد VT30 هم صدق میکنه ؟

این ISFccc چیه که VT30 داره اما ST30 نداره ؟ (تو کاتالوگش نوشته قابلیت تنظیم IFSccc با قابلیت تنظیم پیشرفته)
    توی کاتالوگ بانیان یه ویژگی برای VT30 قید کرده که در مورد ST30 نکرده : (سیستم افزایش دهنده وضوح) ... اگه کسی اطلاع داره بگه که این دقیقاً یعنی چی ؟ یعنی تصاویر رزولوشن پایین رو با حفظ کیفیت بالا میبره (!!!) یا چیز دیگه ؟

راستی برای خرید از بانیان بیشتر صبر کنیم یا بریم بخریم ؟ قیمتا تثبیت شده یا پایین ترم میاد ؟ من میخوام 42 بگیرم (بیشتر برا Game)

ممنون

8. این کاربر از M8CRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض V series VS S series

واقعا اینکه بحث نداره و ثابت شدس که سریهای V از نظر کیفی حتی مدلای 2010 شون از سریهای دیگه بخصوص S موفقتره که مدلای 2011 دارن . این مسئله ثابت شدس .
    همین الان از نمایندگیهای جمهوری هم که هیچی نمیدونن و سواد ندارن بپرسین از روی تجربه و موفقیت کالاشون و نظر مردم که خرید کردن همشون میگن V خوبه . تازه اوونا که چتن ..... اینجا که همه پیگیرن دیگه چرا ؟؟؟؟!!!
    هیچ بحثی در مورد اینکه St30 خیلی خوبه ، نیست و شکی هم نیست که از برندای دیگه که قیمتای خیلی بالاتری هم دارن یه سرو گردن بالاتره ، هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت که بصرفس ولی در مورد مقایسه با سریهای V ابنجوری هم که یه سری از دوستان میگن نیست .
    توو همین مقایسه پایین ببینین که چندتا Reference داره سری V ..... و V20 هم مثل Vt20 میمونه بجز 3D .
    تا الانم شاخ همه اینا VT30 ه . حالا هی بگین...........................

Last edited by infernal_a; 25-10-2011 at 10:08.

10. 5 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

v20 مگه تو بازار هست؟ 42 چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

v20 مگه تو بازار هست؟ 42 چنده؟
    سلام

بله فقط نمایندگی اصلی بانیان مرکزی و کوفرد دارند که قیمت 42 آن بین 1.700 تا 1.760 هست با گارانتی اصل . کلا از نظر قیمت نسبت به سال پیش تغییر آنچنانی نداشته است. اول به دلیل اینکه قیمت ارز بالا رفته و دوم هم به دلیل اینکه کلا افت قیمت در سری های V و VT به دلیل اینکه جزء مدلهای High End محسوب میشوند کمتر از سایر مدلها است.

13. 2 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واقعا اینکه بحث نداره و ثابت شدس که سریهای V از نظر کیفی حتی مدلای 2010 شون از سریهای دیگه بخصوص S موفقتره که مدلای 2011 دارن . این مسئله ثابت شدس .
    همین الان از نمایندگیهای جمهوری هم که هیچی نمیدونن و سواد ندارن بپرسین از روی تجربه و موفقیت کالاشون و نظر مردم که خرید کردن همشون میگن V خوبه . تازه اوونا که چتن ..... اینجا که همه پیگیرن دیگه چرا ؟؟؟؟!!!
    هیچ بحثی در مورد اینکه St30 خیلی خوبه ، نیست و شکی هم نیست که از برندای دیگه که قیمتای خیلی بالاتری هم دارن یه سرو گردن بالاتره ، هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت که بصرفس ولی در مورد مقایسه با سریهای V ابنجوری هم که یه سری از دوستان میگن نیست .
    توو همین مقایسه پایین ببینین که چندتا Reference داره سری V ..... و V20 هم مثل Vt20 میمونه بجز 3D .
    تا الانم شاخ همه اینا VT30 ه . حالا هی بگین...........................

من این مقایسه را کاملا قبول دارم ولی در آن برخی موارد که ممکن است به درد بخور باشد مقایسه نشده است کیفیت تصویر v20 یا vt20 در محیط کم نور بهتر از st30 است مثلا من به کیفیت تصویر این دو اینگونه نمره میدهم:
    محیط پر نور:
    st30
    85
    vt20:
    75

محیط کم نور:
    st30:
    70
    vt20:
    90
    در مورد سه بعدی من این دو پنل را به دقت بررسی کرده ام همانوطر که قبلا هم گفتم کراس تاک st30 بیشتر از vt20 هست و عمق و حالت سه بعدی vt20 کمی به نظر من بیشتر است شاید خیلی جزئی باشد ولی به نظر من اگر کسی پشت سر هم آنها را ببیند متوجه میشود که vt20 کمی عمیقتر سه بعدی میسازد البته این را هم بگویم که من 42 اینچ st30 را با 50 اینج vt20 مقایسه کرده ام شاید سایز تصویر موثر باشد.
    ولی st30 در تصاویر سه بعدی کمی برایتنس بیشتری ارائه میدهد یعنی تصویر روشنتر است و همان مبحثی که در مورد اتاق روشن گفتم در مورد سه بعدی هم صدق میکند کیفیت st30 در محیط روشن در تصاویر سه بعدی کنتراست بیشتری از vt20 دارد به سه بعدی هم اینگونه نمره میدهم:
    محیط پرنور:
    st30:
    90
    vt20:
    80

محیط کم نور:
    st30:
    80
    vt20:
    95

15. 11 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان تهرانی لطف کنید یه سری به بازار بزنید ببینید VT30 اومده؟

اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی از دوستان گفته اومده و 42 تو نمایندگی جمهوری 2.300 هست.

ولی من همین الآن زنگ زدم بانیان گفتن نیومده. 10 - 15 روز دیگه میاد.

بالاخره اومده یا نه؟ اگه اومده 50 اینچش چنده؟

17. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

به دوستانی که مابین خرید ST30 و VT30 مردد هستند اکیدا توصیه می کنم این 2- 3 هفته را هم صبر کنند و بعد از دیدن VT تصمیم بگیرن، چون این تی وی هنوز فراگیر نشده من نمی تونم کاملا در موردش نظر بدم چون ممکنه برداشت غلط بشه اما در یک کلام واقعا VT یک نسل حداقل از لحاظ طراحی جلوتره، کیفیت بسیار بالای ساخت، کیفیت عالی قطعات و ... واقعا این سری را از دیگر سری ها متمایز کرده ! اینو هم که اینجا گفتم به این دلیل بود که امروز ST30 را از نزدیک دیدم (جدیترین رقیب VT) ! من فکر می کنم واقعا این صبر کردن ارزشش را داره. فقط امیدوارم این بانیان لعنتی این تی وی را هرچه زودتر وارد کنه (;

سپاس

19. 4 کاربر از behroozgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •