والا جناب love منم میخواستم st30 بگیرم ولی خوب به قول شما اشباع رنگ سلیقه ایه...ولی از نظر خیلیا و من یک عقبگرده(همه از دست همین اشباع رنگ و کارتونیزه بودن ال سی دی ها بود که به ال ای دی وپلاسما رو آوردن)...اگر قرار بر تنظیم کردن ساده باشه که یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ یا xvision ساده هم بگیریم با 4 تا تنظیم sharpness,brightness,colour,contrast حله و کارمون راه میوفته که؟ چه نیازی هم به بررسی های تخصصی سایتهای ریویوو تو این زمینه هست؟
از نظر تفاوت بین infinite black pro و infinite black من که 5 دقیقه خیره شده بودم به جفتش حقیقتا نتونستم تفاوتی احساس کنم چون تصاویر میانو میرن و فیلم که سراسر مشکی نداره و فقط در عکس هایی که در شرایط نوری و تصاویر خاص گرفته میشه میشه این تفاوت رو احساس کرد و به نظرم بیشتر مانور تبلیغاتیه(حالا اگه اختلاف بین infinite black با kuro بود یه چیزی)..
در مورد 3d من که استفاده ای ندارم و به قول یکی از فروشنده ها هزینه بره...چون شما باید بلوری پلیر 3d, گیرنده ماه.. 3d و حداقل ماهی 1 یا 2 تا فیلمش رو هم بگیری تا از این قابلیت فیض ببری واین یعنی حداقل 1 الی 1.5 به هزینه های خرید اضافه میکنه و تازه اول راه پیشرفت و همه گیر شدنه...
با این اوصاف ترجیح دادم اونی که از سایت های بررسی highly recomended گرفته رو بگیرم تا اونی که recomended خالی شده...ضمن اینکه از نظر من v20 با اون قاب نقره ای استیلش خیلی متفاوت و زیباش کرده در صورتیکه st30 با طرح مشکی(که در نزدیکی صفحه یکم کمرنک تر میشه مثل اینکه یکم رنگ و روش رفته باشه) شده مثل سایر ال سی دی ها و جلوه حداقل تو مغازه نداشت..
اینا دلایلی بود که من v20 رو انتخاب کردم...
.gif)