تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 328 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

اگه بتونیم یه گل تو دقایق اول بازی بزنیم خیلی خوب میشه ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

ظاهرا رونالدو امروز 10 ساعت به صورت انفرادی تمرین کرده

3. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کریستیانو امروز تست می دهد ،
    آربلوا به دورتموند نمی رسد

کریستیانو امروز در مورد شرایط مصدومیتش تست خواهد داد .
    ستاره پرتغالی در دربی شنبه حضور نداشت و تا امروز فقط فیزیوتراپی کرده است اما روند ریکاوری او مثبت بوده است
    و خودش اطمینان دارد که می تواند به تیم کمک کند تا نتیجه را مقابل دورتموند برگرداند .
    کریستیانو در روزهای اخیر سخت تلاش کرده تا به بهترین شرایط بدنی ممکن برسد .
    دیروز با کارلوس لالین ، فیزیوتراپ تیم تمرین کرد و امروز سعی می کند که به جمع گروه اضافه شود . وی در دقیقه 90 بازی در وست فالن مصدوم شده بود . در حال حاضر گل او در بازی رفت است که امیدهای رئال را زنده نگه داشته است .

رکوردی دیگر
    کریستیانو فقط به بردن دهمین چمپیونزلیگ فکر می کند . امسال 12 گل زده است .
    جدی ترین رقیبش لواندوفسکی است که با چهار گلش در هفته گذشته 10 گله شد .
    ستاره پرتغالی در حال حاضر فقط دو گل تا رکورد تاریخی 14 گل در یک فصل از چمپیونزلیگ که آلتافینی ،
    فن نیستلروی و مسی به آن رسیده اند ، فاصله دارد .

مصدومیت کمر آربلوا
    بازیکن سالامانکایی دو هفته است که دچار مصدومیت کمر است .
    وی در استانبول دچار مصدومیت شد که در همان بازی به علت یک حرکت بیهوده بازی وست فالن را با اخراج شدنش از دست داد . آربلوا با ناراحتی مورینیو به خاطر این حرکتش مواجه شد و پس از آن دیگر به لیست بر نگشت .
    دیروز باز هم به دور از گروه تمرین کرد و به نظر می رسد که اسین فردا دفاع راست فیکس تیم باشد .
    مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 29-04-2013 at 13:15.

5. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

همین نبودِ اسین/آبلوآ خیلی برام سنگین تموم شد کـه این بار امیدوارم چنین چیزی وجود نداشته باشه .
    البته اسین یه مقدار سرعتش کم هست و به احتمالِ زیاد از لحاظِ سرعت از موتورهای دورتموند کم بیاره اما قدرت بدنی خوبی داره و همین مورد میتونه کُمکی زیادی بکنه .
    امضـامون هم به افتخـارِ رئآل زدیم

7. 2 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

همونطور که همه گفتن، یه گل زودهنگام میتونه خیلی کمک حالمون باشه و به همین دلیل انتظار میشه داشت که رئال 5-10 دقیقه اول رو طوفانی آغاز کنه...
    در این وضعیت وظیفه خط هافبک بخصوص بازیسازهای ما خیلی مهمه که بخوبی توپ رو پخش کنن و موقعیت سازی بکنن..
    به علاوه دفاع هم باید کاملا آماده باشه چون بدون شک دورتموند میاد برای ضد حمله زدن...کاری که عالی هم انجام میدن...
    +
    فقط امیدوارم خوزه باز از پپه استفاده نکنه چون واقعا بدجور نا امادست...

9. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...متاسفانه ما خودمون بهش ضربه زدیم و چندین بازی نیمکت نشینش کردیم معلومه که یه بازیکن فرم خوبی رو نمیتونه تو این مدت داشته باشه.

یادمه قبلا همه دوس داشتن یه زوجی در وسط دفاع با په په شکل بگیره که بتونیم راموس رو به پست اصلیش!!(یادمه یکی گفته بود نباید راموس در دفاع راست در پست غیر تخصصیش بازی کنه!!)

یه کسایی رو تا از دست ندی قدرشون رو نمیدونی! همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.

در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی ...امیدوارم این چالش بین خوزه و ایکر تا هفته دیگه تموم بشه ! چون واقعا اتفاق بدیه واسه تیم ... اینجوری اخر فصل باشگاه باید یکی رو انتخاب کنه! این طرف بهترین مربی فعلی جهان قرار داره و اونطرف بهترین دروازه بان جهان! من که دوس ندارم از یکیشون بگذرم!

رونالدو به نقل از سایت گل به بازی با دورتموند میرسه.

خوزه:این مهمترین بازی درتاریخ ده ساله رئال مادرید است. من قبل از بازی دورتموند هم این را حس می کردم ولی طوری بازی کردیم که انگار یک بازی دوستانه است.
      محتوای مخفی: مصاحبه جدید مورینیو 

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانس خبری اش قبل از مصاف تیمش مقابل بوروسیا دورتموند در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد دراینجا می توانید متن صحبت های مورینیو را در2 قسمت مطالعه کنید:
    *روحیه ای مشابه با خوانیتو و درصد خلق فرصت: خودتان می دانید که روحیه شبیه به خوانیتو چیست و نیازی به توضیح دادن نیست. تمام چیزهایی که به تاریخ می پیوندند، چیزهایی هستند که باید به آنها احترام گذاشت و من احترام زیادی برایشان قائلم. دوست ندارم درمورددرصدها صحبت کنم. یک عدم تعادل بزرگی در تابلوی نتایج دیده می شود (باخت 1-4 رئال در بازی رفت).می دانیم که بازی سه شنبه با نتیجه 4-1 شروع می شود و زمانی که اینگونه کار را شروع می کنی،استفاده از ریاضیات و توجیه کردن اینکه ما شانس زیادی داریم سخت است
    *صحبت های قبل از بازی حماسی خواهد بود یا فوتبالی؟ : زمانی که بعد از بازی با دورتموند شما می خواستیم که من صحبت هایی مشابه با بازیکنانم برزبان بیاورم،من نتوانستم این کار را انجام دهم ولی چند روز بعد از بازی با آنها صحبت کردم و همه چیز را به آنها گفتم. من واکنش من و صحبت های من و دیدگاه من در رابطه با بازی ای که در دورتموند انجام دادیم بود.
    *شما سومین فصل حضور دررئال را سپری کردید . این دوره موفق بود یا ناکام؟: نه.عملا درتمامی باشگاه ها و نه فقط در رئال مادرید،موفقیت،موفقیت همه است ولی ناکامی، فقط مال سرمربی است. فقط در رئال مادرید این طور نیست و درتمام باشگاه ها اوضاع و درتمام فرهنگ ها به همین ترتیب است. من آرام هستم و می دانم که اوضاع اینگونه است. شکست و ناکامی،مال سرمربی است. رکورد کسب 100 امتیاز در طول یک فصل با رئال مادرید را به دست آوردیم ولی اگر به فینال نرسیم، ناکامی من بوده است.
    *نقصان های رئال در دورتموند: در بازی رفت من به طور کلی خواهان عدالت بودم؛چون گاهی وقتها فوتبال عادل نیست. خیلی وقتها تیمی به پیروزی می رسد که شایسته برد نیست. من در کل درخواست داشتم تا عدالت رعایت شود و در فوتبال این طور هم بود. تیمی که شایستگی اش را داشت به پیروزی رسید. وقتی اوضاع اینگونه است،باید ازاین عدالت راضی وخوشحال بود.
    *رختکن تیم: من از شنیدن صحبت ها و از حس کردن احساسات بازیکنانم نگران نبودم. من نگران آنالیز بازی 4شنبه شب و بازی سه شنبه این هفت و توضیح دادن ایده هایم بودم. نگرانی اصلی من این بود.
    *ترکیب اصلی رئال در بازی سه شنبه: برای چه چیزی که واضح و روشن است را پنهان می کنی؟در دورتموند به جز در مورد دی ماریا،همه چیز مشخص بود. تیمی داریم که شک و شبهه ای در آن نیست و یازده بازیکنی را به میدان فرستادیم که همه می دانستند.ولی در بازی سه شنبه اوضاع متفاوت است. می توانیم با بازیکنانی بازی را شروع کنیم که بازی نمی کنند..یا سیستمی را به کار بگیریم که معمولا از آن استفاده نمی کنیم. حال کریس خوب است. آربلوا و مارسلو همچنان مصدوم هستند ولی سایر بازیکنان تیم آماده و در خدمت تیم هستند.

*کلوپ: آینده من به اتفاقات هایی که رخ می دهد هیچ وابستگی ای ندارد.مردم روزنامه ها را می خوانند ولی وقتی که کلوپ می گوید که چنین حرفی نزده،دیگر کسی روزنامه را نمی خواند
    *بازگشت به جریان بازی به چه چیزهایی بستگی دارد: برای من فقط به فوتبال بستگی دارد. این بازی ای است که در آن 1-4 باخته ایم و هنوز 90 دقیقه دیگر از آن باقی مانده و همه چیز هم ممکن است . در بازی رفت در دورتموند شرایط برای انجام خواسته هایمان بیش از حد بد بود. اگر شرایط همان طور باشد، شانسی برای بازگشت به جریان بازی نخواهیم داشت. در زمین چمن باید حتی وقتی در شرایط سخت هستی هم لذت ببری. هیچ بازیکنی سوار براسب مراد نیست و جایگاهش درترکیب اصلی قطعی نیست. همه می خواهند بازی کنند واین به من اعتماد به نفس زیادی در آستانه بازی می دهد و باعث می شود که به این باور برسم که همه چیز ممکن است ولی خیلی ساده بگویم این فوتبال است. امروز اظهاراتی را از یکی از افراد خیلی مهم دنیای فوتبال خواندم که در آن در مورد انجام چیزهای قانونی و غیرقانونی صحبت کرده بود. سه سال پیش من صحبت های مشابهی را برزبان آورده بودم و دنیا روی سرم خراب شد. تیم من تنها کارهای قانونی انجام می دهد و فقط می تواند کارهای قانونی انجام دهد. ما آنقدر خالص و معصوم هستیم که لواندوفسکی 4 گل به ما زد و ما روی او حتی یک خطا هم نکردیم. بلافاصله بعد ازشروع بازی، 5 بار روی رونالدو خطا شد. باید تلاش کنیم که یک بازی تیمی را به نمایش بگذاریم و ببریم و بعد از آن ببینیم که آیا می توانیم درتلاش برای رسیدن به گلهای بیشتر موفق باشیم و به فینال برسیم یا نه. 90 دقیقه بازی می کنی و روی بازیکنی که 4 بار دروازه ات را باز کرده، یک خطا هم نمی کنی. می خواهم که تیمم با قدرت تهاجمی روانی بازی کند. در مورد بازی شنبه خواندم که بازی خسته کننده ای بوده. آن بازی از نظر من مثالی خوب از یک تیم منسجم، متحد و تهاجمی بود. تیمی که خیلی خوب برای رسیدن به یک هدف تلاش می کند
    *بازگشت به جریان بازی و رسیدن به فینال ممکن است؟: ما بازی خواهیم کرد و تلاشمان را می کنیم تا رو به جلو برویم. اگر یک گل بزنیم، بعدش به دو گل دیگر نیاز خواهیم داشت. اگر بازی 1-2 شود، باید دو گل دیگر بزنیم. باید تا آخرین نفس بازی تلاش کنیم. اگر مثل بازی رفت در دورتموند بخواهیم کار کنیم که... فراموشش کنید.. اگر مثل اکثر بازیهای دیگرمان کار کنیم و روحیه لازم برای برددر یک بازی بزرگ را داشته باشیم،این کار را انجام خواهیم داد؛فوتبال، فوتبال است و همه چیز درآن ممکن است.
    *آنالیز کلی: زمانی که نیاز بود، این آنالیز کلی را با بازیکنانم انجام دادم؛وقتی که شما از من درخواست نکرده بودید
    *غیبت مورینیو در ویدئوی انگیزه بخش به هواداران: نمی خواستم دراین ویدئو باشم؛ چون بهترین راه برای انگیزه دادن، این بود که نتیجه ای متفاوت با بازی با دورتموند کسب کنیم. اگر با بازی خوب انگیزه بدهی و چندین بار به پیروزی برسی انگیزه اعمال می شود. مردم جاهای دیگر شاید با خودشان فکر کنند که این انگیزه ها فقط در حد ویدئو است . من سرمربی تیم هستم و با نتایج بازیها به مردم روحیه می دهم.
    *آنچلوتی و شایعات مرتبط : من چیزی حس نکرده ام. درمورد تماس های رئالی ها با آنچلوتی از من سوال نپرسید و از خودشان بپرسید. من چیزی را راجع به این حس نکرده ام که این ممکن است آخرین بازی لیگ قهرمانان اروپای من با رئال در برنابئو باشد. این مهمترین بازی درتاریخ ده ساله رئال مادرید است. من قبل از بازی دورتموند هم این را حس می کردم ولی طوری بازی کردیم که انگار یک بازی دوستانه است.

11. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

این شایعاتی که در مورد مصدومیت رونالدو پیچیده جدی هست یا شایعه ؟
    چون اخبار رسمی در موردش زیاده -- یه سری میگن مصدوم یه سری هم میگن با بازی میرسه

الان دقیقا منبع رسمی وجود نداره که بشه ازاوضاعش مطلع شد ؟؟

//////

استرس دارم بدجورررررر

یعنی اگه رئال امسال خدای نکرده حذف بشه دیگه عملا دنیا به آخر رسیده
    از همون اول لیگ رو بیخیال شدیم گفتیم چمپیونز
    هر حرفی هم میشد به دهمین قهرمانی اشاره میکردیم
    ولی الان با این اوضاع اگه خدای نکرده حذف بشیم ........

//////

البته همونطور که بازی رفت نتیجش غیر قابل پیش بینی بود به نفع دورتموند بازی برگشت هم میتونه به نفع رئال غیر قابل پیش بینی باشه

(( 24 ساعت چقدر سخت میگذره )) !!!

13. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

این شایعاتی که در مورد مصدومیت رونالدو پیچیده جدی هست یا شایعه ؟
    چون اخبار رسمی در موردش زیاده -- یه سری میگن مصدوم یه سری هم میگن با بازی میرسه

//////

استرس دارم بدجورررررر

یعنی اگه رئال امسال خدای نکرده حذف بشه دیگه عملا دنیا به آخر رسیده
    از همون اول لیگ رو بیخیال شدیم گفتیم چمپیونز
    هر حرفی هم میشد به دهمین قهرمانی اشاره میکردیم
    ولی الان با این اوضاع اگه خدای نکرده حذف بشیم ........

//////

البته همونطور که بازی رفت نتیجش غیر قابل پیش بینی بود به نفع دورتموند بازی برگشت هم میتونه به نفع رئال غیر قابل پیش بینی باشه

(( 24 ساعت چقدر سخت میگذره )) !!!
    رونالدو که میرسه مطمئن باش شکی هم درش نیست
    مطمئن شدی::؟

15. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...
    من فکر میکنم پپه خودش باعث این موضوع شد!
    این خوزه نبود که پپه رو بازی نداد و پپه بخاطر مصدومیت نبودش...!
    برعکس ایکر، خوزه حتی بلافاصله پپه رو وارد ترکیب هم کرد...
    منتها پپه بشدت افت کرده و باید تلاش کنه تا دوباره همون بازیکن همیشگی بشه وگرنه در صورت اومدن یه دفاع راست، خیلی بعیده ترکیب راموس-واران به چیز دیگه ای تبدیل بشه!
    همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.
    آربلوآ اصلا بازیکن در سطح رئال نیست!
    دلیل اینکه نبودش به چشم اومد این بود که دفاع راست دیگمون فقط راموس بود و وقتی راموس رفت راست، مجبور شدیم از امثال پپه ناآماده و آلبیول بجاش استفاده کنیم که نتیجش کاملا مشخص بود!
    یکی از مهمترین نیازهای این چند سال اخیرمون یه دفاع راست بوده که عجیبه هنوز رفع نشده!
    در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی
    خوزه آدمی نیست که ریسک بالا بکنه...اینکه دروازبانی که این همه مدت بازی نکرده رو یهو تویه یه اینطور بازی بزرگی بیاری تویه ترکیب(حتی اگه ایکر باشه)، یه ریسک بزرگ محسوب میشه...
    در نتیجه به نظرم کماکان لوپز گزینه بهتریه(فراموش نکنیم که لوپز کماکان از وقتیکه اومده، یکی از بهترین های تیم بوده! حتی تویه همون 4-1 هم بهترین بازیکنمون بود!)
    به نظرم یه سری جو (عمدی!) بیشتر نیست!
    خود کریس هم به هوادارا گفته که برای بردن دورتموند، تیم بهشون نیاز داره و گفته "میتونیم روتون حساب کنیم؟"
    +
    Mourinho: We have to play minute by minute, goal by goal until the last breath

17. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    به نظرتون امکان داره مورینیو فردا شب بازی رو با 2 تا فوروارد خودش شروع کنه یا نه؟؟ با همون سیستم قبلی میایم..؟؟
    نظرتون چیه؟
    مطمئن هستم باید منتظر غافلگیری باشیم بعد از اعلام نهایی ترکیب...
    بعید میدونم تیم همون نفرات و آرایش سابق رو داشته باشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •