اگه بتونیم یه گل تو دقایق اول بازی بزنیم خیلی خوب میشه ...
اگه بتونیم یه گل تو دقایق اول بازی بزنیم خیلی خوب میشه ...
سلام
ظاهرا رونالدو امروز 10 ساعت به صورت انفرادی تمرین کرده
![]()
کریستیانو امروز تست می دهد ،
آربلوا به دورتموند نمی رسد
کریستیانو امروز در مورد شرایط مصدومیتش تست خواهد داد .
ستاره پرتغالی در دربی شنبه حضور نداشت و تا امروز فقط فیزیوتراپی کرده است اما روند ریکاوری او مثبت بوده است
و خودش اطمینان دارد که می تواند به تیم کمک کند تا نتیجه را مقابل دورتموند برگرداند .
کریستیانو در روزهای اخیر سخت تلاش کرده تا به بهترین شرایط بدنی ممکن برسد .
دیروز با کارلوس لالین ، فیزیوتراپ تیم تمرین کرد و امروز سعی می کند که به جمع گروه اضافه شود . وی در دقیقه 90 بازی در وست فالن مصدوم شده بود . در حال حاضر گل او در بازی رفت است که امیدهای رئال را زنده نگه داشته است .
رکوردی دیگر
کریستیانو فقط به بردن دهمین چمپیونزلیگ فکر می کند . امسال 12 گل زده است .
جدی ترین رقیبش لواندوفسکی است که با چهار گلش در هفته گذشته 10 گله شد .
ستاره پرتغالی در حال حاضر فقط دو گل تا رکورد تاریخی 14 گل در یک فصل از چمپیونزلیگ که آلتافینی ،
فن نیستلروی و مسی به آن رسیده اند ، فاصله دارد .
مصدومیت کمر آربلوا
بازیکن سالامانکایی دو هفته است که دچار مصدومیت کمر است .
وی در استانبول دچار مصدومیت شد که در همان بازی به علت یک حرکت بیهوده بازی وست فالن را با اخراج شدنش از دست داد . آربلوا با ناراحتی مورینیو به خاطر این حرکتش مواجه شد و پس از آن دیگر به لیست بر نگشت .
دیروز باز هم به دور از گروه تمرین کرد و به نظر می رسد که اسین فردا دفاع راست فیکس تیم باشد .مرجع اخبار رئال
Last edited by CRIS Joon CR7; 29-04-2013 at 13:15.
همین نبودِ اسین/آبلوآ خیلی برام سنگین تموم شد کـه این بار امیدوارم چنین چیزی وجود نداشته باشه .
البته اسین یه مقدار سرعتش کم هست و به احتمالِ زیاد از لحاظِ سرعت از موتورهای دورتموند کم بیاره اما قدرت بدنی خوبی داره و همین مورد میتونه کُمکی زیادی بکنه .
امضـامون هم به افتخـارِ رئآل زدیم![]()
همونطور که همه گفتن، یه گل زودهنگام میتونه خیلی کمک حالمون باشه و به همین دلیل انتظار میشه داشت که رئال 5-10 دقیقه اول رو طوفانی آغاز کنه...
در این وضعیت وظیفه خط هافبک بخصوص بازیسازهای ما خیلی مهمه که بخوبی توپ رو پخش کنن و موقعیت سازی بکنن..
به علاوه دفاع هم باید کاملا آماده باشه چون بدون شک دورتموند میاد برای ضد حمله زدن...کاری که عالی هم انجام میدن...
+
فقط امیدوارم خوزه باز از پپه استفاده نکنه چون واقعا بدجور نا امادست...
تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...متاسفانه ما خودمون بهش ضربه زدیم و چندین بازی نیمکت نشینش کردیم معلومه که یه بازیکن فرم خوبی رو نمیتونه تو این مدت داشته باشه.
یادمه قبلا همه دوس داشتن یه زوجی در وسط دفاع با په په شکل بگیره که بتونیم راموس رو به پست اصلیش!!(یادمه یکی گفته بود نباید راموس در دفاع راست در پست غیر تخصصیش بازی کنه!!)
یه کسایی رو تا از دست ندی قدرشون رو نمیدونی! همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.
در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی ...امیدوارم این چالش بین خوزه و ایکر تا هفته دیگه تموم بشه ! چون واقعا اتفاق بدیه واسه تیم ... اینجوری اخر فصل باشگاه باید یکی رو انتخاب کنه! این طرف بهترین مربی فعلی جهان قرار داره و اونطرف بهترین دروازه بان جهان! من که دوس ندارم از یکیشون بگذرم!
محتوای مخفی: مصاحبه جدید مورینیو
دوستان یه سوال فنی
این شایعاتی که در مورد مصدومیت رونالدو پیچیده جدی هست یا شایعه ؟
چون اخبار رسمی در موردش زیاده -- یه سری میگن مصدوم یه سری هم میگن با بازی میرسه
الان دقیقا منبع رسمی وجود نداره که بشه ازاوضاعش مطلع شد ؟؟
//////
استرس دارم بدجورررررر
یعنی اگه رئال امسال خدای نکرده حذف بشه دیگه عملا دنیا به آخر رسیده
از همون اول لیگ رو بیخیال شدیم گفتیم چمپیونز
هر حرفی هم میشد به دهمین قهرمانی اشاره میکردیم
ولی الان با این اوضاع اگه خدای نکرده حذف بشیم ........
//////
البته همونطور که بازی رفت نتیجش غیر قابل پیش بینی بود به نفع دورتموند بازی برگشت هم میتونه به نفع رئال غیر قابل پیش بینی باشه![]()
(( 24 ساعت چقدر سخت میگذره )) !!!
رونالدو که میرسه مطمئن باش شکی هم درش نیست
مطمئن شدی::؟
من فکر میکنم پپه خودش باعث این موضوع شد!تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...
این خوزه نبود که پپه رو بازی نداد و پپه بخاطر مصدومیت نبودش...!
برعکس ایکر، خوزه حتی بلافاصله پپه رو وارد ترکیب هم کرد...
منتها پپه بشدت افت کرده و باید تلاش کنه تا دوباره همون بازیکن همیشگی بشه وگرنه در صورت اومدن یه دفاع راست، خیلی بعیده ترکیب راموس-واران به چیز دیگه ای تبدیل بشه!
آربلوآ اصلا بازیکن در سطح رئال نیست!همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.
دلیل اینکه نبودش به چشم اومد این بود که دفاع راست دیگمون فقط راموس بود و وقتی راموس رفت راست، مجبور شدیم از امثال پپه ناآماده و آلبیول بجاش استفاده کنیم که نتیجش کاملا مشخص بود!
یکی از مهمترین نیازهای این چند سال اخیرمون یه دفاع راست بوده که عجیبه هنوز رفع نشده!
خوزه آدمی نیست که ریسک بالا بکنه...اینکه دروازبانی که این همه مدت بازی نکرده رو یهو تویه یه اینطور بازی بزرگی بیاری تویه ترکیب(حتی اگه ایکر باشه)، یه ریسک بزرگ محسوب میشه...در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی
در نتیجه به نظرم کماکان لوپز گزینه بهتریه(فراموش نکنیم که لوپز کماکان از وقتیکه اومده، یکی از بهترین های تیم بوده! حتی تویه همون 4-1 هم بهترین بازیکنمون بود!)
به نظرم یه سری جو (عمدی!) بیشتر نیست!الان دقیقا منبع رسمی وجود نداره که بشه ازاوضاعش مطلع شد ؟؟
خود کریس هم به هوادارا گفته که برای بردن دورتموند، تیم بهشون نیاز داره و گفته "میتونیم روتون حساب کنیم؟"
+Mourinho: We have to play minute by minute, goal by goal until the last breath
دوستان
به نظرتون امکان داره مورینیو فردا شب بازی رو با 2 تا فوروارد خودش شروع کنه یا نه؟؟ با همون سیستم قبلی میایم..؟؟
نظرتون چیه؟
مطمئن هستم باید منتظر غافلگیری باشیم بعد از اعلام نهایی ترکیب...
بعید میدونم تیم همون نفرات و آرایش سابق رو داشته باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)