تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 396 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من بازیکنی که ساختم ملیتشو ایران زدم تیم ملی های کشور های دیگه بعدا بهم پیشنهاد میدن ؟ یا باید ملیتشو عوض کنم ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چه میکنه این تیم من. یهو نمیدونم چی شد که متحول شده
    الآن تقریبا تو کل جام هایی که هستم فکر کنم 20 بازی باشه که نباختم و اکثرشون رو بردم
    همینجوری پیش بریم 2 سال دیگه قدرت اول جهانیم با این بازیکنای جوونی که داریم
    Forza Roma

الآن اواسط فصل دوم بازیم هستم و 4تا بازیکن خریدم. اونم چون دروسی رفت و توتی هم بدون سر و صدا خداحافظی کرد!
    اینم خریدام:
    بونوچی ، آباته ، دیه گو ، ژروینیو

در ضمن مهاجم نوک خوب که سرعتی و دریبلر باشه و جوون هم باشه و خوب پیشرفت کنه کسی سراغ داره ؟ قیمتش نمیخوام انچنانی باشه . دور و بر 15 تا 20 تا خوبه .
    من از تیم خودم میتونم بگم لاملا و دسترو بازیکنای عالی هستن مخصوصا لاملا. هرچند لاملا وینگه ولی من نوک هم گذاشتمش و خوب جواب داده

دوستان من برنامه x360ce رو اجرا میکنم و شوک راستم کار میکنه و تو بازی میتونم تکنیک بزنم ولی دروازه بانم موقع پنالتی اصلا نمیپره. باید چیکار کنم؟؟

3. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسایی که اینجوری بازیکن میخورن یه سوال داشتم . ایا بازیکنهای ضعیف رو میفروشین که اینا رو میخرین یا نه ؟ یا قید بازیکنهای بزرگتون رو میزنین و اینا رو میخرین ؟
    چون من دورتموند دارم و با بودجه 21 میلیونیم فقط اوگبونا رو از تورینو خریدم با 15000 تا . بقیه بازیکنهای ضعیف رو هم دادم برن قرضی که اورالشون بره بالا .

در ضمن مهاجم نوک خوب که سرعتی و دریبلر باشه و جوون هم باشه و خوب پیشرفت کنه کسی سراغ داره ؟ قیمتش نمیخوام انچنانی باشه . دور و بر 15 تا 20 تا خوبه .

MOUSA DOUMBIA رو بخر...فک کنم یکی از باشگاه های روسی یا اوکراینی باشه...عالیه سرعت وحشتناک داره...ایکر مونیایین هم عالیه از بیلبائو...

5. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

الشعراوی مهاجم میلان

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

اگه میخوای بازیکن بخری .... Isaac Cuenca & Christian Tello رو از بارسلونا بخر . فوق العاده خوش تکنینک و سرعتی هستند... سرعت پیشرفتشون هم زیاده... در ضمن جوون هستند.

8. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسایی که اینجوری بازیکن میخورن یه سوال داشتم . ایا بازیکنهای ضعیف رو میفروشین که اینا رو میخرین یا نه ؟ یا قید بازیکنهای بزرگتون رو میزنین و اینا رو میخرین ؟
    چون من دورتموند دارم و با بودجه 21 میلیونیم فقط اوگبونا رو از تورینو خریدم با 15000 تا . بقیه بازیکنهای ضعیف رو هم دادم برن قرضی که اورالشون بره بالا .

بله دیگه باید بفروشن تا بخرند
    اما اگر میتونند روی strict 60% اینکارو کنند واقعا با این فکر فیفا خیلی حال کردم دیگه نمیشه بازیکن فروخت هرچی هم بفروشیم جز ضرر چیزی نیست
    من خودم رو همین وضعیت بازی میکنم هیچکسو نمیتونم بفروشم چون فقط 60 درصد بهم میرسه!

10. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چه میکنه این تیم من. یهو نمیدونم چی شد که متحول شده
    الآن تقریبا تو کل جام هایی که هستم فکر کنم 20 بازی باشه که نباختم و اکثرشون رو بردم
    همینجوری پیش بریم 2 سال دیگه قدرت اول جهانیم با این بازیکنای جوونی که داریم
    Forza Roma

الآن اواسط فصل دوم بازیم هستم و 4تا بازیکن خریدم. اونم چون دروسی رفت و توتی هم بدون سر و صدا خداحافظی کرد!
    اینم خریدام:
    بونوچی ، آباته ، دیه گو ، ژروینیو

من از تیم خودم میتونم بگم لاملا و دسترو بازیکنای عالی هستن مخصوصا لاملا. هرچند لاملا وینگه ولی من نوک هم گذاشتمش و خوب جواب داده

دوستان من برنامه x360ce رو اجرا میکنم و شوک راستم کار میکنه و تو بازی میتونم تکنیک بزنم ولی دروازه بانم موقع پنالتی اصلا نمیپره. باید چیکار کنم؟؟
    به به شما هم که رمی هستی...من هم که رم رو برداشتم....بازی دوم فصل اینتر رو 2-1 بردم با گل های بالزارتی و لاملا.....آستوری و دبوچی رو هم خریدم.....پروتا و تادی هم فروختم...
    فقط نامردها توتی رو قراره زود بازنشسته کنن....شما که فصل دومی یعنی توتی میره!!؟
    ......................................
    از وفتی که پچ رو نصب کردم تاثیر فوق العاده ای روی چهره ها داشته.....بعضی از بازیکن ها خالکوبی دارن.....نمی دونم چرا اما از اون موقع بازی ها رو راحتتر می برم...

12. این کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

Fabio borini بهترین مهاجم فیفا هست. من حاضرم مسی رو بدم borini رو بخرم. ترکیبی از سرعت، تکنیک، تمام کنندگی، هد زنی، قدرت بدنی و استقامت و همه چی.
    بهترین بال فیفا هم fabian delph هست که تکنیک مسی رو داره و سرعت موشکو.
    البته من امسال باهاشون بازی نکردم، ولی با توجه به اینکه اکثر بازیکنا مثل پارسالشون بازی میکنن، میگم اینا بهترینن.
    بهترین دروازه بان جوون دنیا courtois هست. اولش تو 19 سالگی قدرتش 79، دیگه ببین چی میشه.
    در مورد دفاع نمیتونم کسی رو معرفی کنم چون مشکل دفاع از خود بازیه ولی rajkovic خیلی خرسه و خوب هد میزنه.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

به به شما هم که رمی هستی...من هم که رم رو برداشتم....بازی دوم فصل اینتر رو 2-1 بردم با گل های بالزارتی و لاملا.....آستوری و دبوچی رو هم خریدم.....پروتا و تادی هم فروختم...
    فقط نامردها توتی رو قراره زود بازنشسته کنن....شما که فصل دومی یعنی توتی میره!!؟
    ......................................
    از وفتی که پچ رو نصب کردم تاثیر فوق العاده ای روی چهره ها داشته.....بعضی از بازیکن ها خالکوبی دارن.....نمی دونم چرا اما از اون موقع بازی ها رو راحتتر می برم...
    همه رمی ها رو عشقه
    بله آخر فصل اول خداحافظی میکنه در صورتی که قرارداد داره !
    چه جالب هردومون برای فصل اول یه دفاع وسط گرفتیم و یه دفاع راست!

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

15. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نه من مثلا برای خرید لواندوفسکی بنزما رو دادم !
    ولی بقیه رو با بودجه ی باشگاه خریدم
    اما خب تا بازیکن نفروشی مثل این بازیکنهای من نمیتونی بخری !! مثلا باشگاه من رونالدو ناراضی بود فروخته شد با پولش نیمار رو آوردم !! یا مثلا اوزیل رو دادم رفت سیلوا رو آوردم !! محض تست بود بیشتر این حرکاتم !!
    راجب سوال بعدیت هم من تو فیفا 12 یه Jun Tae خریده بودم کره ای بود ... وحشتناک سرعتی بود و باهاش قهرمان اروپا شدم با شالکه !!
    یه بازیکن هم هست فکر کنم اسکاتلندی بود حالا شما اسمش رو سرچ کن : Murphy ... البته اگر باشه تو فیفا 13 هم خیلی فوق العاده بود
    Overall هاشون پایین اما اسپید ها در حد جت !!

17. این کاربر از payam_d2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •